Poppelvägen 9

Bilder

  • Såld!

Poppelvägen 9 , Ljungskile , Uddevalla

Sommaren 2019 kan du flytta in i denna stora och härliga villa byggd 1999. Genomgående ljust och modernt boende med närhet till den härliga natur och skärgård som gemytliga Ljungskile kan erbjuda. Populärt område även för dem som jobbar i Göteborg då pendlingsavståndet endast är ca 50 minuter.

170 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
170 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
1 018 kvm
Byggår:
1999
Driftskostnad:
2 191 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Boarea

170 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning
Entréplan
Hall

Välkomnande hall där den öppna och sociala planlösningen omedelbart kan upplevas. I hallen ligger en slitstark klinker som sträcker sig in mot tvättstugan och groventrén. Direkt till höger finner du ett mysigt krypin med fönster från golv till tak. Ytskikten är ljusa och i taket sitter infällda spotlights som är genomgående i hela huset.

Badrum

Snyggt och rymligt badrum med härlig mosaik på golvet och ljust kakel. Rummet är utrustat med tvättställ med kommod, duschhörna i glas, handukstork och wc. Även försett med vädringsfönster.

Tvättstuga

Praktisk tvättstuga i bra storlek och rejält utrustat med tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättho och gott om förvaring och arbetsytor. Ytskikt i ljust utförande och klinker på golvet.

Sovrum

Master bedroom på bottenplan i rymlig storlek samt med mycket bra förvaring i form av en stor klädkammare. Gott om plats för dubbelsäng och tillhörande sängmöbler. En fin tapet sitter på väggarna och ekparkett pryder golvet som är genomgående i hela bostaden.

Vardagsrum

Stort vardagsrum i kombination med perfekta platsen för matsalsbordet. Här finns plats för en social hörna med soffgrupp perfekt placerad vid den fina kaminen. Här finner du även en utstickande del med fönster från två håll och takhöjd upp till nock där matsalsbordet idag är placerat. Härifrån nås även altanen som även har utgång från köket. Ljusa ytskikt och ekparkett på golvet.

Kök

Snyggt och praktiskt kök som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket går i ett vitt utförande med en snygg stenskiva ovanpå och mörkt klinket som stänkskydd. Den maskinella utrustningen består av fullstora kyl och frys, diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikro, spishäll och köksfläkt. På väggarna sitter en fin tapet och på golvet ekparkett.

Kontor/sovrum

Innanför köket ligger ett rum i mindre utförande perfekt som kontor men även plats för sovrum om så önskas. Fin tapet på väggarna och ekparkett.

Övre plan
Allrum

Direkt uppför trappan når du allrummet i bra storlek med plats för soffgrupp. Härifrån når du övre planet alla rum samt även god förvaring i form av den stora klädkammaren. Ljusa ytskikt och ekparkett.

Sovrum

Rymligt sovrum med snygga fönster i två varianter. God förvaring i form av två inbyggda garderober. Ljust rum med den snygga ekparketten.

Sovrum

Rymligt sovrum med snygga fönster i två varianter samt även ljusinsläpp från två väderstreck. God förvaring i form av två inbyggda garderober. Ljust rum med den snygga ekparketten.

Badrum

Ännu ett snyggt och rymligt badrum med mosaik på golvet och ljust kakel. Utrustningen består av duschhörna i glas tvättställ med kommod, handdukstork och wc. Ljusinsläpp och vädringsfönster i två väderstreck.

Fiber anslutet

Byggnad

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

1999

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med återvinning vattenburen i plattan

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 december 2014
Energiklass: -
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Målad plåt

Fastighetsbeteckning

Tjöstelsröd 1:42

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

26 300 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 11 000 kr
VA: 8 000 kr
Renhållning: 1 900 kr
Sotning: 400 kr
Försäkring: 5 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 985 000 kr, varav byggnadsvärde 1 483 000 kr

Summa pantbrev

3 187 500 kr

Tomt

Areal: 1 018 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Ledningsrätt: Vatten och avlopp, 1485-89/83

Viktiga dokument

Om området

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad