Gräddgatan 7

Bilder

  • Såld!

Gräddgatan 7 , Kallebäck , Göteborg

Välkommen upp till 12 våningen!
Här finner ni en genomgående ljus och trivsam tvåa med magnifik utsikt och smakfulla materialval och utrustning.
Ni har möjlighet att bli de första ägarna som flyttar in i detta boende och kan därför helt utifrån er stil och smak skapa ert drömboende.
Lägenheten är inredd med genomgående ljusa och moderna materialval samt utrustning, bland annat från det kända varumärket Ballingslöv.
Från hall och ut till vardagsrum, kök och sovrum ligger vackert vitlaserat ekgolv som i samklang med de resterande ljusa och sobra färgval på såväl väggar som tak och köksinredning skapar en mycket rofylld och harmonisk känsla i hela lägenheten.

Välkommmen att kontakta ansvarig mäklare för genomgång och mer information.

51 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 975 kr
Typ:
Lägenhet
Boarea:
51 kvm
Våning:
12, hiss finns
Lägenhetsnummer:
2103
Byggår:
2017/2018
Driftskostnad:
400 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

51 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

I hallen möts du av praktiskt och tåligt klinkergolv som sedan övergår till vitlaserat ekgolv som enhetligt ligger i resterande rum i lägenheten. Välplanerad avhängning av kläder och skor på höger sida samt två stora garderober med skjutdörrar på höger sida och ett städskåp. I hallen finns även plats för övrig hallmöblering tex. smalare sideboard och vägghyllor mm.

Klädkammare

I nära anslutning från både hall och sovrum finner vi den stora klädkammaren. Här finns möjlighet att inreda med smart hyllförvaring för optimal förvaring.

Vardagsrum
Kök

Stilrent högkvalitativt kök från kända Ballingslöv med släta köksluckor i sober pärlgrå nyans samt grepplister i aluminium en mycket stilren combo! Ovanför arbetsbänken är väggen beklädd med hexagonfomrade kakelplattor i vit nyans, samma mönster som badrumsgolvet är prytt med. Som en ytterligare fin detalj i detta kök är den tunna, vita bänkskiva som snyggt har en infälld och underlimmad vaskho. Alla vitvaror går i rostfritt stål från Electrolux.

Badrum

Detta badrum är något utöver det vanliga. Med felfri smak och sinne för detaljer är detta badrum utrustat med fina materialval från bland annat Ballingslöv, vars inredning vunnit Elle Decorations designpris i Swedish Design Award 2017. Golvet är beklätt med hexagonsformade klikerplattor i grå nyans som bryts av med vita rektangulära klinkerplattor. Dusch med vikbara glasväggar för att optimera ytan, vägghängd kommod med handfat samt spegelskåp. Kombinerad tvätt- och torkmaskin är installerad, men huset har även en gemensam tvättstuga.

Sovrum

Sovrummet är rymligt med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Längs med ena kortsidan står två stora garderober samt ett linneskåp.

Uteplats ca 8 km

Välkommen till denna Här finner ni en genomgående ljus och trivsam tvåa med magnifik utsikt och smakfulla materialval och utrustning.
Ni har möjlighet att bli de första ägarna som flyttar in i detta boende och kan därför helt utifrån er stil och smak skapa ert drömboende.
Lägenheten är inredd med genomgående ljusa och moderna materialval samt utrustning, bland annat från det kända varumärket Ballingslöv.
Från hall och ut till vardagsrum, kök och sovrum ligger vackert vitlaserat ekgolv som i samklang med de resterande ljusa och sobra färgval på såväl väggar som tak och köksinredning skapar en mycket rofylld och harmonisk känsla i hela lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

12 av 14, hiss finns

Avgift

2 975 kr

Driftskostnad

4 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 800 kr

Kommentar

Prisuppgifter är en uppskattad schablon.

Andel i föreningen

1,0959%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Ell. Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017/2018

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Kallebäcks Torn

Om föreningen

I Brf Kallebäcks Torn finns 84 lägenheter i storlekar från tvårummare på ca 45 kvm - 59 kvm och trerummare från ca 67 kvm - 70 kvm.
Föreningen förvärvade och bebyggde fastigheten Kallebäck 7:11 med adress Gräddgatan 7 under 2017/2018.
För mer information vänligen gå in på: https://www.kallebackstorn.se/

Allmänt
Kallebäcks Torn är ett av östra Göteborgs mest attraktiva bostadsprojekt! I två fjortonvåningshus har Stena Fastigheter nu byggt både bostadsrätter och hyresrätter. I det ena huset är det alltså enbart bostadsrätter och i det andra enbart hyresrätter. Detta är en optimal kombination för föreningen då detta bidrar till regelbundna extrainkomster i föreningen. Husen är byggda i modern tappning med snygg estetik och praktisk funktion. Bostäderna byggs med certifiering Miljöbyggnad Silver.

Övriga utrymmen i föreningen
I föreningen finns tvättstuga, cykelrum, barnvagnsrum och rullstolsrum.

Då föreningen är så pass ny finns ingen årsredovisning att visa.
Tillgång finns till föreningens stadgar samt ekonomiska plan.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

84

TV och Bredband

Kanalbox med tv-basutbud från ComHem.
Fastigheten är kopplad till Itux som är ett öppet nät med fiberanslutning i hastighet 1000MB/sek.
Man får alltså koppla på vilket nätverk man vill. Om föreningen senare kommer arbeta fram ett gruppavtal med någon bredbandsleverantör får senare utvisas.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns bl.a. i föreningens garage, till dessa platser är det separat kö.
Kostnad för garageplats är ca 1100kr/månaden.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Viktiga dokument

Om området

Kallebäck

Kallebäck är en lugn och trivsam stadsdel i centrala Göteborg med både innerstadens puls och skogens stillhet inom nära räckhåll.
Här tar du dig enkelt rakt ut i skog och mark. Alldeles intill bjuder Lackarebäcksberget på en oas av vackra bokskogar, bäckar och spännande djurliv. Bara en promenad bort hägrar också det milsvida naturreservatet Delsjön med sin fantastiska natur. Här hittar du badstränder, fiskeplatser, klättermiljöer, promenadstigar och golfanläggning. Vintertid åks det utför vid delsjöområdets eget fjäll Brudarebacken, med konstsnöanläggning, servering, skiduthyrning och knappliftar.
Kallebäck var tidigare en liten by och omnämns för första gången redan 1496. Namnet Kallebäck kommer från den bäck med samma namn som rann genom området. Källan till bäcken med det omtalade klara vattnet låg i bergssluttningen ovanför den nuvarande stadsdelen. Här byggdes den allra första vattenledningen till Göteborg. Strax ovanför källan ligger Hällkistan, en 4000 år gammal grav från slutet av stenåldern.
I stadsdelens blandade bebyggelse syns många mindre hus, bland annat tidstypiska 50-talshus i tegel och landshövdingehus med stora välskötta grönytor mellan husen. I Kallebäck bor du bekvämt med närhet till pizzeria, frisersalong och lunchrestauranger som JP's och Nova. Närmsta mataffär är NETTO, vill du storhandla finns ICA Maxi och Willys på andra sidan motorvägen.
Lockar storstadspulsen tar du dig med en 15 minuters cykeltur ner till Avenyn, Nordstan och Ullevi. Kommunikationerna är annars goda, med buss 50 åker du på 12 minuter till Korsvägen där du också hittar några av Göteborgs stora attraktioner som Liseberg, Svenska Mässan, Universeum och Världskulturmuseet.
av de gamla trähusen räddades och restaurerades under den stora rivningsvågen under 1960- och 70-talet.

Karta

Hör av dig till för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad