Uddeholmsgatan 4

Bilder

  • Såld!

Uddeholmsgatan 4 , Munkebäck , Göteborg

Äntligen finns nu chansen att förvärva denna unika genomgångstrea med härlig radhuskänsla! Belägen på markplan med stor altan! Modernt boende från 2001 som erbjuder bekvämlighet med närliggande kollektivtrafik som snabbt tar dig till centrum. Parkering ingår i avgiften. Välkommen på visning!

78,7 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 924 kr inkl. värme, VA, källarförråd och parkering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78,7 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
12
Byggår:
2001
Driftskostnad:
575 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78,7 kvm

Rumsbeskrivning
Interiör
Hall

En stor hall välkomnar dig in i bostaden. Direkt till vänster finns möjlighet till avhängning och det erbjuds även plats för garderobsförvaring. På golvet ligger snyggt, mörkt klinkers och väggarna är vita.

Kök

Ett modernt och fräscht kök. Här finns kyl & frys, spis med fläkt samt diskmaskin. Matplats till flera matglada gäster. Luckorna är vita som matchas med ett snyggt turkos kakel.

Vardagsrum

Vardagsrummet är luftigt och ljust tack vare de stora fönsterpartierna. Här finns enkelt plats till stor soffgrupp och tv-möbler. På golvet ligger en parkett och väggarna är vita.

Sovrum 1

Till höger om vardagsrummet finns det mindre sovrummet. Ett väldisponerat rum med förvaring i en praktisk garderobsvägg. Det finns plats för säng och skrivbord samt förvaringsmöbel. På golvet ligger en parkett och väggarna är vita.

Sovrum 2

Till vänster om hallen finns det större sovrummet. Sovrummet är stort och har förvaringsmöjligheter i form av garderober till vänster. Här finns plats till stor dubbelsäng samt förvaringsmöbler. På golvet ligger parkett och väggarna är vita.

Badrum

Ett stilrent, helkaklat badrum som är rymligt. Vitt kakel matchas med mörkt klinkers samt en snygg fondvägg. Här finns kombinerad tvättmaskin, handdukstork, spegelskåp med kommod samt dusch med glasvägg.

Välkommen!

I hjärtat av Munkebäck finns denna rymliga & ljusa genomgångstrea. Njut av stora rum, fräscha ytskikt och en stor altan på baksidan. Intill finns snabb och smidig kommunikation via spårvagn 1 och 5 som snabbt tar dig in till centrala Göteborg. Stabil förening.

De välplanerade kvadratmeterna disponeras enligt följande:

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

4 924 kr inkl. värme, VA, källarförråd och parkering

Driftskostnad

6 900 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 900 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Notera att driftskostnaderna kan komma att skilja sig beroende på avtal och användning.

Andel i föreningen

5,09315%

Andel av årsavgiften

5,09255%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2001

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 129 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Sävenäs 173:2

Övrigt

Parkeringsplats ingår i månadsavgiften. En stor altan på drygt 30 kvadratmeter finns där du kan avnjuta eftermiddagssolen. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Sävenäs Torpa

Om föreningen

Brf Sävenäs Torpa förvärvade fastigheten Sävenäs 173:2 2001.
Fastigheten bebyggdes då med ett flerbostadshus i 5 våningar.

Byggnadens totalyta är 1 536 kvm och föreningen upplåter 20 lägenheten med bostadsrätt.

Fördelning:
2 rok 5 st
3 rok 10 st
3,5 rok 5 st

I föreningen finns en gemensamhetslokal som också kan nyttjas som övernattningsrum.
Ett cykelförråd finns också.

Internetleverantör är ComHem, föreningens fastighetsskötsel sköts av TJG medan den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC, Sverige BostadsrättsCentrum.

Till varje lägenhet hör en parkeringsplats samt ett källarförråd. Man kan enkelt ta hissen ända ner i källaren vilket är bekvämt och bra.

Antal lägenheter

20

Parkering

I området finns det gratis gatuparkering på flertalet av gatorna.

Övrigt

Inga avgiftsförändringar planerade.

Om området

Munkebäck

I östra centrum ligger Munkebäck, ett lugnt och populärt område under utveckling. Här växer nya hyres- och bostadsrätter, förskolor och aktivitetshus fram.

Namnet Munkebäck kommer från den bäck som medeltidens munkar vandrade längs på sin väg från klostret i Nya Lödöse till Härlanda gamla kyrka. Kyrkan revs 1528 och idag syns de framgrävda ruinerna intill den nya kyrkan som byggdes 1959 efter ritningar av den internationellt berömde svenska arkitekten Peter Celsing.

På Munkebäckstorget, ett fint litet 50-talstorg hittar du apotek, Coop Konsum, grönsakshandlare, sushi, fiskbil, systembolag, pizzeria, bank och vårdcentral med barnmorskemottagning. Vid Munkebäcksmotet finns också ICA Kvantum med välsorterat utbud. I området hittar du gemytliga kvarterskrogar som Glenns och Ölstugan Tullen och vid Munkebäckstorget bakas det bröd i stenugn på mysiga caféet Portens Bageri.

Traktens eget kulturutbud för stora små och bjuder Kulturhuset Kåken på i Härlanda Park. Här arrangeras barnteater, filmvisningar, vernissage, föreläsningar, sagostunder och konserter. Förutom Göteborgs tredje största bibliotek finns här också en öppen förskola och café med uteservering under sommarhalvåret.

För dig som vill röra på dig finns Hela Hälsan, ett lokalt gym vid Munkebäckstorget som erbjuder både gym- och gruppträning utan startavgifter. Här finns ett kurs- och behandlingscenter med bland annat massage, kinesiologi och meditation på menyn. Vid Torpavallen handelsplats hittar du välkända träningskedjan SATS.
På gång- och cykelavstånd hägrar storslagen natur och stillhet vid Härlanda Tjärn, Skatås och Delsjöns vidsträckta naturreservat med badsjöar, motionsspår och strövområden.

Kommunikationerna i området är mycket bra och du har nära till buss, spårvagn och pendeltåg som tar dig till centrala staden på ungefär en kvart. Du som tar bilen kommer snabbt ut på E20 vid Munkebäcksmotet.

Karta

Hör av dig till Emma Trillkott för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad