LärjeHeds fritidsområde lott nr 129

Bilder

  • Såld!

LärjeHeds fritidsområde lott nr 129 , Gunnilse , Göteborg

Välkommen till stuga 129 i populära och mysiga Lärjeheds fritidsområde. En rymlig stuga om 50 kvm med renoveringsbehov där du kan skapa en riktig drömtillvaro för de varma sommardagarna. En stuga med kök, vardagsrum, sovrum och ett extra rum samt ett källarplan som även innefattar ett badrum. Rejält tilltagen trädgård med stor potential och härligt grönskande omgivning. Välkommen på visning!

50 kvm, 3 rok

Arrende/år:
9 500 kr
Typ:
Fritidshus
Boarea:
50 kvm
Biarea:
0 kvm
Driftskostnad:
833 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Mysig stuga med genomgående trägolv och vardagsrum med öppen spis som endast behöver få ett rörbyte så får du en fungerande spis. Rymligt kök med spis och kyl/frys. Sovrummet rymmer enkelt en dubbelsäng och ett extra rum varifrån du når trädgården på baksidan. Badrum med wc och dusch finner du på källarplanet.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plan fritidshus med källare

Uppvärmning

Direkt El

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Bjälklag: Trä

Övrigt

Lärjehed fritidsområde bildades 1942. Området består av 146 stugor belägna i den vackra Lärjedalen 10 km öster om Göteborg.
Vattnet släpps på i början av april och stängs av i slutet av oktober samt elen är på året runt.
För mer information om Lärjeheds fritidsområde kan du gå in på deras hemsida http://stugby.dinstudio.se

Arrende

LärjeHeds fritidsområde lott nr 129 , inom fastighet Göteborg Bergsjön 767:293

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

10 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 10 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Om området

Gunnilse

Här bor du i vacker lantlig idyll men på bekvämt avstånd från Göteborgs city.

Gunnilse är en gammal kulturbygd med en kyrka från 1200-talet och bebyggelse från 1500-talet. Här syns trävillor från 30- och 40-talet, sommarstugor och lantgårdar i blandad kompott och ett centrum med ICA-butik, förskola och skola med årskurs 1-9. I kommunens planer finns nya bostäder och ett utbyggt centrum med fler butiker och större skola.

I Gunnilse har du naturen alldeles in på knuten med vidsträckta grönområden. Längs den ringlande Lärjeåns dalgång som sträcker sig genom Gunnilse finns ett unikt ravinlandskap att upptäcka med ovanliga fåglar och ett rikt växtliv. I trakten finns små badsjöar och grillplatser och i vildmarken i Vättlefjäll väntar ett landskap av skog, berg och sjöar med möjlighet att vandra, fiska och paddla kanot. För dig som är golfintresserad ligger Lerjedalens Golfklubb inte långt bort med vackra omgivningar och en trevlig restaurang. För barnen finns också i närheten en fritidslantgård, hästgårdar med ridskola och fotbollsplaner.
Närmaste köpcenter ligger i Partille och vid Angereds Torg. Förutom det stora köpcentrumet Allum, har du i Partille tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys. Här hittar du också bowlinghall, ishall och träningsanläggningar. Gunnilse ligger cirka 1 mil från Göteborgs centrum vilket tar knappt 20 minuter med expressbussen och runt 15 minuter med bil.

I närliggande Olofstorp har du också den fantastiska naturen som granne. Här råder lugnet över en blandad bebyggelse av äldre fritidshus, gårdar och nybyggda villor. Här bor många barnfamiljer och i trakten finns flera förskolor och två skolor. Förutom den vackra naturen erbjuds flera fritidsaktiviteter, i närheten finns Bergums if som erbjuder aktiviteter som fotboll, innebandy och gymnastik för alla åldrar.

I Olofstorp hittar du närbutik med postservice, pizzeria, Thai take-away restaurang, el- och järnvaruhandel, blomsteraffär, frisör, glasmästeri mm. Med knappt två mil till centrala Göteborg och cirka åtta kilometer till Lerums centrum har du service och aktiviteter inom bekvämt avstånd. Du tar dig på cirka 30 minuter till centrala Göteborg med expressbussen och med bil på 20 minuter.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad