Rustmästaregatan 19

Bilder

  • Såld!

Rustmästaregatan 19 , Kviberg , Göteborg

Högst upp i huset finner du detta moderna och härliga boende i en av Göteborgs mest expansiva stadsdelar. Genomgående ljus och fräsch standard samt med alla tänkbara bekvämligheter. Social planlösning och en stor balkong mot innergården med sol större delen av dagen. Master bedroom är i ett stort utförande utrustat med en hel garderobsvägg med en stor klädkammare i direkt anslutning som även skulle kunnas göras om till ett mindre rum.
på Rustmästaregatan bor du perfekt nära grönskande natur, populära multisportcentret Serneke Arena men samtidigt med spårvagnen 1 minut bort som tar dig till pulsen i city på endast ca 9 minuter. Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys. Välkommen på visning!

82 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 205 kr inkl värme, VA (exkl varmvatten) kabel tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
82 kvm
Våning:
5, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21402
Byggår:
2015-2016
Driftskostnad:
304 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

82 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande ljus hall med gott om förvaring i form av en garderobsvägg med soegelskjutdörrar. Vita väggar och ekparkett vilka är genomgående i hela lägenheten.

Sovrum

Stort sovrum med otroligt mycket förvaring. Stor garderobsvägg med en ingång till klädkammare som även skulle kunna användas till ett mindre sovrum.

Kök

Stort kök med plats för stort matbord och goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Köket är i ett vitt utförande samt vitvaror i rostfritt. Den maskinella utrustningen består av fullstora kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, induktionshäll, allt från Siemens samt en köksfläkt.

Vardagsrum

Härligt vardagsrum som ligger i öppen anslutning till köket. Härifrån nås den stora balkongen som är placerad mot den grönskande innergården.

Sovrum 2

Mysigt sovrum, perfekt som barnrum alternativt som kontor.

Badrum

Modernt helkaklat badrum med vitt kakel ock mörk klinker. Snyggt placerad tvättdel med bra arbetsytor och förvaring i form av väggskåp. Utrustningen består av wc, tvättställ med kommod, duschhörna i glas, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

4 205 kr inkl värme, VA (exkl varmvatten) kabel tv och bredband

Driftskostnad

3 648 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 728 kr
Försäkring: 1 920 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,5455%

Andel av årsavgiften

1,55%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 januari 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:178

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd

Förening

Namn

BRF Bellevue Park

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Bellevuepark är en äkta bostadsrättsförening, som bildades 2015, bestående av två femvåningshus med totalt 72 bostadsrätter och byggt av JM. Föreningen har adresserna Rustmästaregatan 17-19 samt Ordonnansgatan 1-5.

Föreningens fastighet deltar i gemensamhetsanläggningen Kviberg ga:47 avseende gata, belysning och dagvatten. Föreningens fastighet deltar även i gemensamhetsanläggningen Kviberg ga:48 avseende kommunikationsytor, parkeringsplatser, spillvattenledningar och sopsugsanläggning.

TV och Bredband

TV, bredband samt telefoni via Telia Triple Play.

Parkering

Föreningen har 51 parkeringar varav 32 stycken är garage. Separat kö gäller.

Parkering för cyklar finns på gården samt ett cykelförråd i källaren i det östra huset.

Renoveringar

Då fastigheten är nybyggd finns inget planerat underhåll under de närmaste åren.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Lägenhetsförråd samt barnvagns- och rullstolsförråd finns i källarplan i anslutning till trapphusen.

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad