Gustavsgatan 80

Bilder

  • Såld!

Gustavsgatan 80 , Bagaregården/Munkebäck , Göteborg

Äntligen finns chansen att förvärva denna ljusa & härliga vindstvåa! Modern & social planlösning med gott om förvaringsyta! Stort sovrum med walk in closet. Här bor du med fördelarna av både villa & bostadsrätt! Belägen i populära Bagaregården med närhet till kommunikationer, matbutiker, service etc. Välkommen på visning!

50 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 422 kr inkl. värme, VA & kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
50 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
3
Byggår:
1945
Driftskostnad:
416 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

50 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i en riktigt bra planerad och stilrent renoverad vindstvåa i Bagaregården/ Munkebäck! Här bor du i ett rymligt boende med mycket känsla av villa och charm!

Entré/ hall

Från husets entré kommer man vidare in i trapphuset, en trapp upp finns förvaring för ytterkläder och skor.

Kök

Planlösningen är öppen och social med kök och vardagsrum integrerat. Matplatsen ger rum till minst fyra matglada gäster. Köket som går i en vinkel, erbjuder gott om förvaring och arbetsyta. Luckorna och kaklet går i vitt och bänkskivan som är i vacker ek skapar en varm och hemtrevlig känsla. Köket är utrustat med rostfri inbyggnadsugn samt fläkt, diskho, diskmaskin, kyl & frys. Bakom köket finns ett stort och mycket praktiskt förråd. Väggarna är vita och på golvet ligger ett vit-laserat trägolv.

Vardagsrum

Hela lägenheten är ljus och luftig tack vare de tre fönstren, varav ett är takfönster, samt det vitlaserade trägolvet och de vita väggarna. Här finns plats till soffgrupp och tv-möbel utan problem.

Sovrum

Rakt fram från trappan finns sovrummet. Sovrummet är stort och ljust. Här får man plats med stor dubbelsäng, förvaringsmöbel och läshörna. Till sovrummet finns en praktisk walk-in closet. På golvet ligger det vitlaserade trägolvet och väggarna är vita.

Badrum

Badrummet nås direkt till höger från trappan. Ett fräscht badrum med klinker i antracitgrå och kakel i vitt. I och med den generösa takhöjden och fönstret känns badrummet luftigt. Badrummet är utrustat med wc, handdukstork, kommod med skåp samt dusch med glasvägg.

Välkommen på visning!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 422 kr inkl. värme, VA & kabel-tv

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Varje lägenhet betalar idag ett schablonbelopp om 250 kr/månad för hushållsel där ev. överskott återbetalas till bostadsrättshavaren efter varje årsskifte. Notera att driftskostnaderna kan komma att skilja sig beroende på avtal och användning.

Andel i föreningen

23,5%

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1945

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas energifönster

Övrigt

I lägenheten finns ett rejält förråd bakom köket samt en stor garderob i sovrummet.

Fastighetsbeteckning

Göteborg Bagaregården 24:4

Övrigt

Källarplanet disponeras tillsammans med övriga lägenheter. Där finns tvättstuga samt förrådsyta varav varje lägenhet har ett eget förråd plus ett gemensamt förråd.

I källaren finns även en lokal med egen ingång som hyrs ut av föreningen.

Till föreningen hör en gemensam trädgård.

Förening

Namn

Brf Gustavsgatan 80

Om föreningen

Brf Gustavsgatan 80 innehar fastigheten Göteborg Bagaregården 24:4 som är bebyggd med en 3-plansvilla med källare.
Föreningen innehar tre lägenheter med bostadsrätt samt hyr ut en lokal i källarplan.

Ett urval av genomförda åtgärder:

- 2018 införskaffades en ny avfuktare till tvättstugan.
- 2013 Renovering av trapphuset
- 2012 Dränering
- 2011 inköp av räddningsstege och avfuktare
- Tak omlagt 2010
- Fönster bytta 2010
- Omdränerat ca 2005

Bostadens totala yta är enligt taxeringsbeskedet 250 kvm, varav 230 kvm utgör bostadsarea.
Fastighetsförsäkring. Fastigheten är fullvärdesförsäkrad genom Gjensidige.

Antal lägenheter

3

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Fiberkabel är indraget i huset för internet, tv (grundutbud, Canal Digital) och ip-telefoni.

Parkering

Parkeringsplats går att hyra för 100 kr och varmgarage för 600 kr. I Övrigt är det fri parkering på gatorna i området.

Renoveringar

Under våren kommer fastighetens grund få nytt ytskikt samt målas om. Inga vidare beslut tagna i dagsläget.

Föreningen följer en underhållsplan som sträcker sig till 2020.

Ekonomi

Ingen avgiftsförändringar planerade inom det närmsta året.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Övrigt

Som medlem i bostadsrättsföreningen har varje lägenhet och dess innehavare rättighet och skyldighet att delta med minst en ledamot till föreningens styrelse.

Detta ger bostadrättshavaren inflytande i föreningen och möjlighet att själv kunna påverka de beslut som tas.

Om området

Bagaregården/Munkebäck

För dig som vill ha närhet till både storstadspuls och vacker natur ger Bagaregården ett perfekt läge. Här råder ett rofyllt lugn över den småskaliga bebyggelsen, de lätt krökta gatorna och de små öppna ytorna.

Stadsplanen för Bagaregården, utarbetad av stadsingenjören Albert Lilienberg, väckte stor internationell uppmärksamhet i början av 1900-talet. Planen var den första där man tillämpade den nya stadsplanelagen som gjorde det möjligt att detaljstyra områdets utseende. Där enkel utkantsbebyggelse tidigare legat utformades Bagaregården under 1910- och 1920-talet efter tidens nya ideal med gator som följde terrängen och oregelbundna kvartersformer. Villor, radhus och landshövdingehus i olika formationer byggdes. Husen var främst avsedda för arbetare och en nymodig bekvämlighet var att husen från början var försedda med WC. Området har idag kvar sin charmfulla karaktär och sägs också av många vara en av östra Göteborgs mysigaste stadsdelar.

Traktens eget kulturutbud bjuder Kulturhuset Kåken på i Härlanda park. Här arrangeras barnteater, filmvisningar, vernissage, föreläsningar, sagostunder och konserter. Förutom Göteborgs tredje största bibliotek finns här också en öppen förskola och café med uteservering under sommarhalvåret. I Bagaregården har du närhet till all service du kan tänkas behöva. Närmast ligger Tempo-butiken på Sofiagatan, större utbud hittar du hos ICA Kvantum vid Munkebäcksmotet och Coop Konsum vid Munkebäckstorget. Nära ligger också Olskrokstorget med charmiga fiskbodar, traditionell torghandel, ICA Supermarket, apotek, systembolag och ostbutik.

På cykelavstånd, strax sydost om Bagaregården finns natursköna Skatås, en stor välbesökt sportanläggning med gym, fotbolls- och volleybollplaner, motionsslingor mm. I närheten ligger också vackra Delsjön, ett vidsträckt naturområde som erbjuder friluftsaktiviteter året runt.

Du tar dig smidigt in till city med kollektivtrafiken. Alldeles i närheten ligger Redbergsplatsen som är knutpunkt för flera av Göteborgs buss- och spårvagnslinjer. Hållplatser finns vid Stockholmsgatan, Ejdergatan, Strömmensbergsstigen och Gustavsplatsen.

Kommunikation

Cykelavstånd samt bra kommunikationer in till city. Bra kommunikationer även med spårvagn 1 och 3. Närmsta hållplats är Munkebäckstorg eller Härlanda

Närservice

Gångavstånd till både Munkebäckstorget där du finner livsmedel, apotek, bank, pizzeria, konditori mm. Mycket nära även till Munkebäcksmotet där välsorterade ICA Kvantum ligger.

Parkering

Parkeringsplats går att hyra för 100 kr och varmgarage för 600 kr. I Övrigt är det fri parkering på gatorna i området.

Karta

Hör av dig till Emma Trillkott för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad