Konstapelsgatan 2A

Bilder

  • Såld!

Konstapelsgatan 2A , Gamlestaden , Göteborg

Nu har du möjligheten att förvärva en härlig genomgångstvåa med möjligheten att göras om till en trea. Smakfullt renoverad med detaljer som trävägg i vardagsrummet och snygg tegelvägg i sovrummet. Boendet är genomgående ljus och fräsch samt ett rymligt och välutrustat kök. Takhöjden är väl tilltagen om ca 2.70 m vilket ger en härlig rymd. Placerad i Gamlestaden, med sin långa och rika historia, en stadsdel under förvandling.
Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Varmt välkommen på visning!

55 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 727 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
55 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
55
Byggår:
1945
Driftskostnad:
332 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

55 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hallen är rymlig med plats för förvaring av både ytterkläder och skor. Från hallen når du lägenhetens alla rum. Väggarna är vita och på golvet ligger en fin ekparkett.

Vardagsrum

Här är takhöjden slående om ca 2,70 m vilket ger en härlig rymd till rummet. Det finns plats för soffa och en arbetshörna om så önskas. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en fin ekparkett. Vardagsrummets fönster skänker ett härligt ljusinsläpp till rummet och härifrån har du utsikt över föreningens mysiga innergård.

Kök

Köket är praktiskt med smidiga förvaringsmöjligheter. Det finns även gott om arbetsytor i form av en fin bänkskiva i massiv ek. Luckorna är vita och på väggen sitter ett kakel i antracit. Köket är utrustat med en inbyggd kombinerad mikro och ugn, pyrolysugn, induktionshäll, spisfläkt, kyl/frys samt diskmaskin. På golvet ligger ett fint laminat i ek och väggarna är vita med undantag för en fondtapet.

Sovrum

Sovrummet är rymligt med plats för dubbelsäng. Här utmärker sig tegelväggen som ger extra karaktär till rummet. På golvet ligger en fin ekparkett och övriga väggar är målade i vitt. Det finns en stor och rymlig garderob med inbyggd belysning som rymmer mycket förvaring.

Badrum

Badrummet är helkaklat i vitt och på golvet ligger ett turkost kakel. Det är utrustat med WC, handfat med kommod, dusch och tvättmaskin som underlättar i vardagen.

Välkommen till denna fina genomgångstvåa i populära Gamlestaden. Lägenheten är möjlig att göra om till en trea. Väggarna är genomgående vita och i alla rum förutom köket ligger det en fin ekparkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 727 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 984 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 640 kr
Försäkring: 1 344 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,4494%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Mitten jan el enl överens

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1945

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 16 mars 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 15:1

Övrigt

Till lägenheten hör både ett vinds- och källarförråd.

Förening

Namn

Sv Folkbyggens Brf Nr 7 I Göteborg

Om föreningen

Föreningen är en privat förening som registrerades år 1946. Fastum bistår med den ekonomiska förvaltningen. Den tekniska förvaltningen har skötts i regi av föreningen och entreprenörer.
Antalet medlemslägenheter i föreningen är 77 stycken.
Underhållsarbeten: Dränering, stambyten och renovering av badrum. Termostatrar på alla element har bytts ut, samtliga fönster är utbytta och bredbandsuppkopplingen till lägenheterna har slutförts. Stor del av föreningens lägenheter har fått erbjudandet och därmed bytt lägenhetsdörrar till säkerhetsdörrar.
Gemensamma utrymmen: Föreningslokal, snickarlokal, bastu, cykelförråd och tvättstuga.

För mer information om föreningen besök hemsidan: www.folkbyggensju.se
och se bifogad årsredovisning under "dokument".

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Om området

Gamlestaden

Stadsnära och populära Gamlestaden med sin långa och rika historia är en stadsdel under förvandling.

Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram.

Stadsbilden utmärks idag av små butiker, caféer och utsmyckade träfasader på de tidstypiska landshövdingehusen. De byggdes främst för arbetarfamiljer när textilindustrin i Gamlestadens Fabriker och SKF etablerade sig. De flesta bostadshusen i Gamlestaden är byggda mellan 1910 och 1960 enligt stadsplaneingenjör Albert Lilienbergs stadsplan. Många av de gamla trähusen räddades och restaurerades under den stora rivningsvågen under 1960- och 70-talet.

Du som bor i Gamlestaden har bekväm närhet till mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. En bit norrut längs Gamlestadsvägen hittar du en handelsplats med butiker som Willys och Överskottsbolaget, restauranger och ett bushus för barnen.

Mellan Gamlestaden och Bellevue ligger Bunkeberget med grillplatser, scen och fina lättillgängliga utsiktsplatser. I området finns flera träningsanläggningar. Kristinedals träningscenter har gym och simbassäng och på Alelyckans sportcenter kan du spela badminton, squash och tennis. I närliggande Kviberg utvecklas också Nordens största multisportanläggning med sju våningar där allt från längdskidåkning till handboll erbjuds.

Kommunikationerna är de bästa tänkbara och med det centrala läget tar du dig Göteborgs innerstad på några minuter. Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar området och dessutom finns en ny pendelstation, Gamlestadens station där både pendel- och regionaltågen stannar. Du som cyklar har en bra cykelväg hela vägen in till city.
I området finns flera förskolor och skolor.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad