Rustmästaregatan 17

Bilder

  • Såld!

Rustmästaregatan 17 , Kviberg , Göteborg

Välkommen till denna ljusa och rymliga trea. Här har du alla bekvämligheter du kan tänkas behöva såsom tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin. Öppen och moderna trea med genomgående ljusa ytskikt och ekparkett i hela bostaden. En social planlösning med öppna ytor mellan vardagsrum och kök. Helkaklat badrum i stilrena färger med tvättdel och badkar. I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. Här finns även nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning. Välkommen på visning!

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 735 kr inkl värme, VA (exkl varmvatten) kabel tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2015-2016
Driftskostnad:
553 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Direkt så infinner sig känslan av det nya och fräscha i lägenheten. Mycket god förvaring i form av garderober med fina spegelskjutdörrar. Hallen är klädd i vita ytskikt och ett fint parkettgolv i ek.

Kök

Stort kök med gott om förvaring och plats för ett större matbord. Genomgående fina och moderna vitvaror. Den maskinella utrustningen består av fullstora kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, induktionshäll samtliga från Siemens och köksfläkt från Franke. Köket går i en vit och modern stil med gott om arbetsytor. På golvet ligger fin ekparkett.

Vardagsrum

Stort och rymligt vardagsrum med en öppen planlösning med köket. Vita väggar och ekparketten som fortsätter även här. Härifrån når du även den stora balkongen som är placerade i skönt söderläge mot innergården.

Badrum

Helkaklat badrum i tidlösa materialval. Grå klinker och vitt kakel. Det rymliga badrummet är utrustad wc, tvättställ med kommod och duschhörna i glas. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare samt även bänkskiva och överskåp.

Sovrum 1

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och sängmöbler. Här finns även god förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar. Ytskikten fortsätter i samma fina standard med vita väggar och parkett i ek.

Sovrum 2

Fint lite mindre sovrum som är perfekt som ett barnrum eller kontor. Vita ytskikt samt ekparkett.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

3 735 kr inkl värme, VA (exkl varmvatten) kabel tv och bredband

Driftskostnad

6 640 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 200 kr
VA: 2 100 kr
Försäkring: 1 340 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,3902%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 januari 2016
Energiklass: C
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:178

Övrigt

Förråd
Källarförråd tillhör lägenheten. På källarplan finns även barnvagn och rullstolsförråd.

Förening

Namn

BRF Bellevue Park

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Bellevuepark är en äkta bostadsrättsförening, som bildades 2015, bestående av två femvåningshus med totalt 72 bostadsrätter och byggt av JM. Föreningen har adresserna Rustmästaregatan 17-19 samt Ordonnansgatan 1-5.

Föreningens fastighet deltar i gemensamhetsanläggningen Kviberg ga:47 avseende gata, belysning och dagvatten. Föreningens fastighet deltar även i gemensamhetsanläggningen Kviberg ga:48 avseende kommunikationsytor, parkeringsplatser, spillvattenledningar och sopsugsanläggning.

TV och Bredband

TV, bredband samt telefoni via Telia Triple Play.

Parkering

Föreningen har 51 parkeringar varav 32 stycken är garage. Separat kö gäller.

Parkering för cyklar finns på gården samt ett cykelförråd i källaren i det östra huset.

Renoveringar

Då fastigheten är nybyggd finns inget planerat underhåll under de närmaste åren.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Lägenhetsförråd samt barnvagns- och rullstolsförråd finns i källarplan i anslutning till trapphusen.

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad