Rustmästaregatan 15

Bilder

  • Såld!

Rustmästaregatan 15 , Kviberg , Göteborg

Välkommen till denna högt belägna och moderna etta i expansiva Kviberg. Här finner du en ljus och öppen planlösning med en stor härlig balkong. Alla tänkbara bekvämligheter som t.ex diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare.
Detta boende är mycket bra placerat med endast en minuts promenad till spårvagnen som tar dig till city på bara nio minuter men ändå nära natur och inte minst det populära multisportscentret Serneke Arena.

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall. Välkommen på visning!

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 562 kr inkl värme, VA (exkl varmvatten) kabel tv och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
324 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

Hallen är rymlig med två stora garderober och möjligheter till avhängning. När ni kommer in finner du köksdelen med snygga vita skåpsluckor och en mörk bänkskiva. Stänkskyddet är i tidlöst vitt kakel. Köket är utrustat med inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin, ugn, induktionshäll och halv kyl och frys.

Lägenheten har en mysig sovalkov med plats för dubbelsäng och sängbord. I alkoven finns även en smart inbyggd garderob med skjutdörrar i vitt och spegel.
I vardagsrumsdelen av lägenheten finns möjlighet till både soffa och ett mindre matbord om så önskas. Det är ett fint ljusinsläpp i rummet genom två stora fönster och en balkongdörr. Lägenhetens stora balkong har utsikt över gård och skog. Här finns det plats för större utemöblemang där ni kan njuta av sommarens dagar med middag och vänner.

Badrummet är stort och smart planerat. På golvet ligger ett grått klinker och på väggarna är det snyggt, vitt kakel. Rummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med en arbetsbänk och skåp ovanför. Kommoden har förvaringslådor duschhörna i glas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Avgift

2 562 kr inkl värme, VA (exkl varmvatten) kabel tv och bredband

Driftskostnad

3 896 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 760 kr
VA: 1 936 kr
Försäkring: 1 200 kr

Andel i föreningen

0,903%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Kviberg 741:177

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Löjtnantshjärtat

Om föreningen

Brf Löjtnantshjärtat är ett privatbostadsföretag (äkta bostadsrättsförening). Fastigheten Göteborg Kviberg 741:177 som föreningen äger består av två nybyggda flerbostadshus som uppfördes år 2015. Föreningen har 70 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. För mer information se föreningens informativa hemsida samt årsredovisning (www.brflojtnantshjartat.se).

TV och Bredband

Telefon, bredband och TV från Bredbandsbolaget ingår i avgiften. Den boende kan själv uppgradera sitt TV-utbud och internethastighet.

Parkering

Föreningen förfogar över 36 parkeringsplatser samt 2 st handikappanpassade platser placerade på Aspirantgatan, Rustmästaregatan och Kadettgatan. Kostnad om ca 500 kr/mån. Separat kö.
För fler parkeringsalternativ, klicka dig in på Göteborgs stad:
https://www.parkeringgoteborg.se/hitta-parkering?searchtext=Kviberg%2C+G%C3%B6teborg%2C+Sverige&VisitOrRent=Rent&submit-id5534d996955a1=Visa

Ekonomi

I nuläget finns de inga planerade avgiftshöjningar (hemsidan).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Det är tillåtet att flera personer står som ägare av en lägenhet dock är lägsta andel 90/10

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Husjuristerna sköter föreningens ekonomiska förvaltning.

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från närmaste hållplats Bellevue går flera spårvagnar och du når centralen på endast nio minuter. Med linje 6 nås Korsvägen på 16 min och går sedan vidare till Chalmers och Sahlgrenska. De bra kommunikationerna är en av Kvibergsområdets styrkor.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad