Soldathemsgatan 17

Bilder

  • Såld!

Soldathemsgatan 17 , Kviberg , Göteborg

Nu har du möjlighet att förvärva en härlig tvåa i populära och expansiva Kvibergsstaden. Här finner du ett boende med öppen och ljus planlösning samt härligt stor balkong med en avskildhet då den är vänd i ett fritt läge ut mot Säveån. Genomgående stilren standard med ljusa ytskikt och ekparkett. I detta boende erbjuds all tänkbara bekvämligheter med fullt utrustad kök och badrum. Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum. Välkommen på visning!

54,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 350 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
54,5 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1103
Byggår:
2013
Driftskostnad:
258 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

54,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Hall Direkt så infinner sig känslan av det nya och fräscha i lägenheten. Hallen är klädd i vita ytskikt och ett fint parkettgolv i ek. Goda avhängningsmöjligheter samt ytterligare förvaring i en garderob.

Vardagsrum

Vardagsrum Stort och luftigt med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för både soffgrupp och matplats. Ytskikten består även här av vita väggar och den fina parketten av ek. Här finner du även utgången till den stora balkongen.

Kök

Kök Ljust och fint kök med god förvaring och fin bänkskiva. Den maskinella utrustningen i köket består av kyl/frys, induktionshäll, köksfläkt, ugn och diskmaskin.

Sovrum

Sovrum Rymligt med plats för säng och sängmöbler. Här finns även god förvaring i form av en garderobsvägg med skjutdörrar. Ytskikten fortsätter i samma fina standard med vita väggar och parketten i ek.

Badrum

Badrum Helkaklat i tidlösa materialval. Mörkgrå klinker och vitt kakel. Det rymliga badrummet är utrustad med en fin duschhörna i glas, vägghängd wc, tvättställ med kommod. Här finns även en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare.

I denna ljusa lägenhet erbjuds du en luftig och öppen planlösning, härlig balkong i sydvästläge och närhet till både natur, populära Serneke Arena samtidigt som du tar dig in till city på endast 10 minuter.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

3 350 kr inkl. värme, VA, kabel-TV & bredband

Driftskostnad

3 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 200 kr
Försäkring: 1 900 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

1,224%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Snabbt tillträde möjligt

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd.
Energiklass: -
Energiprestanda: 63 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:180

Förening

Namn

Brf Soldathemmet

Om föreningen

Föreningen innehar två flerbostadshus med sammanlagt 64 lägenheter och en lokal. Barnvagnsrum finns i respektive trapphus, förråd och cykelrum i hus 2.
Lägenhetsfördelningen är enligt följande:
2 rok - 28 stycken
3 rok - 24 stycken
4 rok - 12 stycken

Föreningen hyr dessutom ut en lokal om 531 kvm till förskoleverksamhet.

Föreningen har 52 stycken markparkeringar för uthyrning (ca 350kr/mån). Samtliga lägenheter är anslutna till Telia Triple Play.

Ekonomisk förvaltning sköts av Fastighetspartner i Göteborg AB. För mer info se årsredovisning och föreningens stadgar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad