Götaholmsgatan 3A

Bilder

  • Såld!

Götaholmsgatan 3A , Gamlestaden , Göteborg

Välkommen till en härlig fyra med otroligt stora ytor, Två badrum och fin balkong att tillgå. Övergående stora sovrum, stort vardagsrum med utgång till balkongen och ett stort kök med mycket förvaringsmöjligheter. Lägenheten är placerad i populära och expansiva Gamlestaden. Gamlestaden med sin långa och rika historia är en stadsdel under förvandling.
Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Välkommen på visning!

103 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 832 kr inkl värme, VA, kabel-tv och internet
Typ:
Lägenhet
Boarea:
103 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
9
Byggår:
1992
Driftskostnad:
500 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

103 kvm

Rumsbeskrivning
Vardagsrum

Stor vardagsrum med utgång till en härlig balkong i söderläge. På golvet ligger en fin ekparkett och tapet pryder väggarna.

Kök

Stort och rymligt kök med bra förvaring och gott om plats för ett större matbord. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, spis, köksfläkt och diskmaskin. Tapet och plastmatta.

Sovrum

Samtliga sovrum är stora och rymliga. Plastmatta ligger på golven och tapet på väggarna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Avgift

5 832 kr inkl värme, VA, kabel-tv och internet

Driftskostnad

6 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 500 kr
Försäkring: 1 500 kr

Andel i föreningen

4,68636%

Andel av årsavgiften

4,68636%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

FTX

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 september 2009
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

GAMLESTADEN 9:19

Förening

Namn

Brf Götaholm

Om föreningen

Brf Götaholm är en äkta bostadsrättsförening bestående av ett flerbostadshus med totalt 26 bostadsrätter. Föreningen har adressen Götaholmsgatan 3 A-B. Föreningen bildades i samband med byggnationen som skedde 1992. Föreningen äger marken.

Föreningen innehar en gemensam gård med grillmöjligheter. I föreningen finns även tvättstuga med torkrum och toalett samt cykelrum, barnvagnsrum och föreningslokal.

Organisationsform

Bostadsförening

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband via ComHem. Grundutbud av kabel-TV ingår i avgiften.

Parkering

Föreningen hyr 52 parkeringsplatser av Göteborgs Stads Parkeringsaktiebolag. En parkeringsplats kostar cirka 495 kronor i månaden. I dagsläget finns det lediga platser. För mer information se: https://www.p-bolaget.goteborg.se/

Renoveringar

GJORDA RENOVERINGAR
2010-2013 Service av tvättstugan.
2012-2013 Upprustning av innergården.
2013 Service av hissen.
2014 Renoverades fasaden, tvättades balkonger samt målades fönster och plåt på taket. Under samma år byttes hängrännor, termostatventiler samt expansionskärl i fjärrvärmecentralen.
2015 Upprustning av innergården samt nytt portkodssystem.

Ekonomi

Föreningen har inga planerade avgiftsförändringar (2016-03-21).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Gamlestaden

Stadsnära och populära Gamlestaden med sin långa och rika historia är en stadsdel under förvandling.

Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram.

Stadsbilden utmärks idag av små butiker, caféer och utsmyckade träfasader på de tidstypiska landshövdingehusen. De byggdes främst för arbetarfamiljer när textilindustrin i Gamlestadens Fabriker och SKF etablerade sig. De flesta bostadshusen i Gamlestaden är byggda mellan 1910 och 1960 enligt stadsplaneingenjör Albert Lilienbergs stadsplan. Många av de gamla trähusen räddades och restaurerades under den stora rivningsvågen under 1960- och 70-talet.

Du som bor i Gamlestaden har bekväm närhet till mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. En bit norrut längs Gamlestadsvägen hittar du en handelsplats med butiker som Willys och Överskottsbolaget, restauranger och ett bushus för barnen.

Mellan Gamlestaden och Bellevue ligger Bunkeberget med grillplatser, scen och fina lättillgängliga utsiktsplatser. I området finns flera träningsanläggningar. Kristinedals träningscenter har gym och simbassäng och på Alelyckans sportcenter kan du spela badminton, squash och tennis. I närliggande Kviberg utvecklas också Nordens största multisportanläggning med sju våningar där allt från längdskidåkning till handboll erbjuds.

Kommunikationerna är de bästa tänkbara och med det centrala läget tar du dig Göteborgs innerstad på några minuter. Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar området och dessutom finns en ny pendelstation, Gamlestadens station där både pendel- och regionaltågen stannar. Du som cyklar har en bra cykelväg hela vägen in till city.
I området finns flera förskolor och skolor.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad