Hinderbanan 14

Bilder

  • Såld!

Hinderbanan 14 , Kvibergsstaden , Göteborg

Unikt tillfälle att förvärva en ljus och modern 4:a med en av områdets största uteplatser (c:a 59 kvm) i soligt sydvästläge. Radhuskänsla med gott om plats för både vänner och familj.

Bostaden har öppen och social planlösning med tre bra sovrum, stort badrum med tvättmöjlighet och gäst-wc. Genomgående hög materialstandard med ljusa ytskikt, ekparkett och stilrent HTH-kök. Barnvänligt område med närhet till lekplats, barnomsorg, service och kollektivtrafik som tar dig till centrala Göteborg på c:a 10 minuter.

Välkommen att boka visning!

102 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 594 kr Inkl. värme & Telia Triple-play
Typ:
Lägenhet
Boarea:
102 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
81001
Byggår:
2013
Driftskostnad:
969 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

102 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ljus öppen hall med plats för ytterkläder direkt till vänster och ytterligare förvaring i stor skjutdörrsgarderob med städskåp längre in. Vitmålade väggar, praktisk antracitgrå klinker innanför entrén som följs upp av stilren ekparkett som löper vidare i hela bostaden.

Klädkammare

Till höger om entrén finner vi en rymlig klädkammare om c:a 4 kvm med platsbyggt hyllsystem. Vitmålade väggar och ekparkett.

Gäst-WC

Stilrent helkaklat WC med antracitgrått klinker och vitt liggande kakel. Här finner du WC, handfat med kommod och spegel.

Sovrum 1

Till vänster om hallen finner vi det första sovrummet som i dagsläget används som kontor. Här ryms en 120 cm säng, förvaringsmöbler och skrivbord. Fönster mot morgonsol i öster. Vitmålade väggar och ekparkett.

Sovrum 2

Till höger i hallen bredvid klädkammaren finner vi det andra sovrummet som idag används som barnrum och har fönster mot uteplatsen i väster. Här ryms 120 cm säng, skrivbord och förvaring finns i en garderob. Vitmålade väggar med ljusgrå fondvägg och ekparkett.

Sovrum 3

Längre in i hallen till vänster finner vi bostadens master bedroom. Ljust och härligt gavelläge med fönster både mot söder och öster. Från sovrummet når man även den separata altanen där man kan sitta och avnjuta sitt kaffe i morgonsolen. Här ryms stor dubbelsäng med tillhörande sängbord och förvaring i stor skjutdörrsgarderob. Vitmålade väggar och ekparkett.

Badrum/tvätt

Rymligt helkaklat badrum med separat tvättavdelning. Vitvaror i form av tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Här finner du handfat med kommod, spegelskåp, WC, dusch med vikbara glasväggar, handukstork och praktiskt vädringsfönster. Antracitgrå klinker med behaglig golvvärme och vitt kakel.

Vardagsrum

Ljust och rymligt vardagsrum som fullkomligt flödar i ljus från stort fönsterparti i söder och utgången till uteplatsen i väster. Öppen planlösning mot köket och gott om plats för både soffgrupp, tv-möbel, läshörna och matplats för många gäster. Vitmålade väggar och ekparkett.

Kök

Rejält och praktiskt HTH-kök med gott om arbetsytor och förvaring i många skåp. Vita högblanka luckor matchas snyggt med bänkskiva i mörk komposit och läckert liggande kakel med industrikänsla ovanför arbetsytan. Samtliga vitvaror kommer i rostfritt utförande och besår av kyl och frys i fullhöjd, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro, glaskeramikhäll och intregrerad diskmaskin från Siemens samt spisfläkt från Franke. Invid fönstret mot uteplatsen ryms en rejäl matplats för minst 6 personer. Vitmålade väggar och ekparkett.

Uteplats

Från vardagsrummet når vi bostadens fantastiska uteplats i soligt sydvästläge som uppmäter c:a 59 kvm enligt säljarens information. Här finns massor av plats för vänner och familj, såväl för grillen och utemöbler som utrymme för lek och planteringslådor. Belagd med trätrall och insynsskyddat med staket och buskar runtom.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 5, hiss finns

Avgift

5 594 kr Inkl. värme & Telia Triple-play

Driftskostnad

11 628 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 000 kr
VA: 4 000 kr
Försäkring: 2 628 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Föreningen har individuell mätning av elförbrukning samt kall- och varmvatten. Dessa påförs månadsavgiften med ett schablonbelopp som för närvarande ligger på c:a 750 kr/mån. En gång per år sker en avstämning och kostnaderna justeras därefter.

Andel i föreningen

4,1024%

Andel av årsavgiften

4,1%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Frånluft med återvinning

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 maj 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 62 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kviberg 741:285

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd om c:a 7,2 kvadratmeter.

Förening

Namn

BRF Löjtnanten inom Kvibergs Terass

Om föreningen

BRF Löjtnanten inom Kvibergs terrass registrerades 2008 innefattar två flerbostadshus om fem våningar vardera med adresserna Hinderbanan 14 & 22. Fastigheterna innefattar 32 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt med följande fördelning:

1 RoK - 4st
2 RoK - 9st
3 RoK - 9st
4 RoK - 10st

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

32

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår Telia Triple play vilket innefattar bredband via fiber (50/8 Mbit), digital-tv lagom och IP-telefoni.

Parkering

Föreningen har 16 st garageplatser (900 kr/mån) och 6 st parkeringsplatser utomhus (350 kr/mån). Till samtliga är det separat kö, och i dagsläget är det 3 personer före i kön. *Uppgifter uppdaterade 2017-08-03.

Renoveringar

Föreningen har inga större planerade renoveringar, och följer löpande underhåll på fastigheterna.

Ekonomi

Föreningen har sedan starten inte höjt sina avgifter och i dagsläget finns inga planer att justera avgiften, då ekonomin är mycket god.
* Uppgifterna baseras på information från ordförande 2017-08-04.

För mer information, se föreningens senaste årsredovisning eller besök deras hemsida på www.lojtnanten.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

E-post

helastyrelsen@lojtnanten.se

Övrigt

Gemensamma utrymmen:
Tvättstugan hittar man i källarvåningen på Hinderbanan 14. Den är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Utrymme för cykelförvaring finns utanför källarförråden.

Om området

Kvibergsstaden

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Kommunikation

Från stadsdelen går det spårvagnar och bussar dygnet runt. Närmsta hållplats är Kviberg där spårvagnslinjerna 7 och 11 trafikerar. Från hållplats Bellevue trafikerar även buss nr 58 och 519. Med kollektivtrafiken tar det endast en kvart till Centrala Göteborg. Ska du åka någonstans med bilen är det smidigt att ta sig till motorvägarna som leder från Göteborg.

Karta

Hör av dig till eller Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad