Kortedala torg 6 B

Bilder

  • Såld!

Kortedala torg 6 B , Kortedala , Göteborg

Välkommen till denna ljusa genomgångstrea med radhuskänsla. Ett boende som erbjuder både en uteplats för härliga grillkvällar och även en inglasad balkong i soligt västerläge. Här finner du ett modernt boende som är nyproducerad 2015. Bra placerad mycket nära bra service och bra kommunikationer. Högst uppe på en höjd i nordöstra Göteborg ligger lummiga Kortedala, inbäddat av skogar med djupa dalgångar och vackra promenadstigar. Här trivs människor i alla åldrar.
Varmt välkommen på visning!

69 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 463 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
69 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

69 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall i ljust och modernt utförande. Bra plats för avhängning samt förvaring i form av en garderob och en stor klädkammare. Ytskikten är vita och ekparkett på golvet..

Sovrum 1

Direkt från hallen når du det första sovrummet som är perfekt som ett barnrum eller kontor med förvaring i form av en garderob. Vita ytskikt och ekparkett.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med direkt anslutning till den stora uteplatsen som är perfekt för grillning en varm sommarkväll. Vardagsrummet fortsätter i samma stil med vita ytskikt och ekparkett. Gott om ljusinsläpp genom de stora fönstrena samt öppen social planlösning mot köket.

Kök

Stort kök med gott om förvaring och arbetsytor. Härifrån når du den härliga inglasade balkong med västerläge. Köket är vitt och modernt med snygg grå bänkskiva. Den maskinella utrustningen består av fullstor kyl och frys, spis, köksfläkt, inbyggnadsmiko och diskmaskin. Ytskikten fortsatt vita och ekparkett.

Sovrum 2

Stort sovrum med gott om förvaring i form av en garderobsvägg. Gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängmöbler. Vita ytskikt och ekparkett.

Badrum

Helkaklat modern badrum med vitt kakel och grå klinker i tidlöst utförande. Här finner du även en tvättdel utrustat med tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovanpå samt två överskåp. Övrigt utrustat med wc, tvättställ med kommod och en duschhörna med glasdörrar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns

Avgift

4 463 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

3,87459%

Andel av årsavgiften

3,87438%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kortedala 135:1

Övrigt

Övriga utrymmen
Det finns källarförråd.

Förening

Namn

Brf Årstiden i Kortedala

Om föreningen

BRF Årstiden i Kortedala är en äkta bostadsrättsförening i Göteborg och bildades år 2013. Föreningen äger fastigheten Göteborg Kortedala 135:1. På fastigheten finns en byggnad med 27 lägenheter.

TV och Bredband

TV- och internetanslutning
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia.
Internet: Bredband.

Parkering

Föreningen har 23 parkeringar placerade intill huset. Parkeringsplats kostar 275 kr/mån.

Om området

Kortedala

Högst uppe på en höjd i nordöstra Göteborg ligger lummiga Kortedala, inbäddat av skogar med djupa dalgångar och vackra promenadstigar. Här trivs människor i alla åldrar.

Kortedala är Göteborgs första förort och byggdes under 1950-talet upp på marker där det förut endast fanns torpliknande bebyggelse. Idag syns bebyggelse av blandad karaktär, från punkthus i brant terräng med imponerande utsikt från inglasade balkonger till vackert insprängda låghus- och villaområden längs slingrande vägar. Vanligast är flerbostadshusen i tidstypisk 1950-talsstil med tre våningar, balkonger och puts- eller tegelfasader.

På de fyra lokala torgen Årstidstorget, Citytorget, Kalendertorget och Kortedala Torg erbjuds all service man kan behöva. Kortedala Torg som är det största torget har en upphöjd plats med kullersten, öppna ytor och en liten park. Förutom en livlig torghandel hittar du här ett nästintill komplett serviceutbud. Hemköp, frukt och grönt, blomsteraffär, restauranger, café, bank, spelbutik, video, Friskis & Svettis, apotek, privatläkare... Här finns också offentlig service i form av polis, bibliotek, stadsdelskontor, folktandvård och Försäkringskassan. Vårdcentral och BVC finns vid både Kortedala Torg och på Årstidsgatan.

För den odlingsintresserade är området idealiskt med många fina odlingsområden och kolonilotter. Med naturen som närmsta granne är Kortedala också perfekt för dig som tycker om att röra på dig. Här finns flera motionsslingor, idrottsföreningar, en motionscentral och ishall. Lärjeåns dalgång i norr har ett unikt växt- och djurliv med vackra promenadstigar i fantastisk natur. Säveån i söder lockar med möjligheter till fiske, rekreation och sköna friluftsaktiviteter.

Vill du ta med barnen på sociala aktiviteter finns Kortedala församling i Allhelgonakyrkan som bjuder in till musikalisk verksamhet för alla åldrar. Förutom körsång finns här babyrytmik och öppen förskola med lek, fika och sång.

Kommunikationerna från Kortedala är snabba och goda, även nattetid och helg. Med spårvagn 6, 7 och 11 tar du dig smidigt in till centrala Göteborg på en dryg kvart.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad