Lotta Svärdsgatan 4 B

Bilder

  • Såld!

Lotta Svärdsgatan 4 B , Gamlestaden , Göteborg

Toppenfin genomgångsetta i expansiva Gamlestaden med det lilla extra. Här finner du en lägenhet med smart planlösning placerad perfekt med närhet till natur och goda kommunikationer som tar dig till city på endast ca 10 minuter. På Lotta Svärdsgatan har du även nära till det populära multisportcentret Serneke Arena. Välkommen på visning!

34,5 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 478 kr inkl värme, VA och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
34,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
281
Byggår:
1946
Driftskostnad:
285 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

34,5 kvm

Rumsbeskrivning

Toppenfin genomgångsetta i expansiva Gamlestaden. Här finner du en lägenhet med smart planlösning placerad perfekt med både närheten till naturen och goda kommunikationer som tar dig till city på endast ca 10 minuter.

Hall
Välkomnande hall med ljusa ytskikt och härligt furuplank som pryder golvet. Här finner du bra förvaring i form av en städskrubb och garderob.

Allrum
Ljust och luftigt rum med smart planlösning då du finner en sovalkov där en större säng ryms. Det ljusa ytskiktet och vackra furuplanket fortsätter även här.

Kök
Ett kök med god förvaring och snyggt materialval. Pricken över i:et är den härliga granitskiva som lyfter köket till en annan nivå. Ljusa ytskikt och ändstation för furuplanket. Taket har inbyggda spotlights. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, mikro med inbyggd köksfläkt, diskmaskin, kyl/frys.

Badrum
Fräscht badrum med kaklade väggar och plastmatta på golvet. Utrustningen består av wc, tvättställ och badkar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 478 kr inkl värme, VA och kabel-tv

Driftskostnad

3 420 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 920 kr
Försäkring: 1 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Driftkostnader endast riktvärden

Andel i föreningen

0,45936%

Andel av årsavgiften

0,45936%

Reparationsfond

6494 kr

Tillträde

Enl. överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1946

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 27 maj 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år

Fastighetsbeteckning

Kviberg 14:1

Förening

Namn

Brf Göteborgshus Nr 7

Om föreningen

BRF Göteborgshus 7 är en stabil förening vars ekonomiska förvaltning sköts av HSB från och med 2017. Föreningen innehar tomträtten till fastigheterna Kviberg 12:1 med adress Bångegatan 2-4, Kviberg 13:1 med adress Lars Kaggsgatan 28 och Marbogatan 2-4 samt Kviberg 14:1 med adress Lars Kaggsgatan 30 och Lotta Svärdsgatan 2-4. Fastigheterna bebyggdes med bostadshus 1946.

Gemensamma utrymmen finns i form av en övernattningslägenhet för upp till fyra personer som medlemmar kan hyra. Det finns även en relaxavdelning med bastu och bubbelbadkar som kan bokas för 10 kronor per halvtimma. Vidare finns även en festlokal, hobbyrum och ett pingisrum, cykelrum samt gemensamma grillplatser och boulebana.
Tvättstugor finns på Marbogatan 2A, 4A samt Lotta Svärdsgatan 4A.

För mer information se årsredovisningen och stadgarna..

Antal lägenheter

192

Antal lokaler i föreningen

13

TV och Bredband

Kabel-TV via ComHem.

Parkering

Parkeringar kan hyras via föreningen för 130 kronor i månaden, till dessa tillämpas separat kö. För att hyra parkering vänder man sig till HSB.

Renoveringar

Stamrenovering utfördes 1993-94

Föreningen arbetar utefter en underhållsplan som sträcker sig fram till år 2022. Under 2012-2014 har bland annat trapphusen målats och fasaderna fräschats upp, tvättstugorna har fått ny utrustning samt målats. Framöver planerar man bland annat renoveringsarbeten på balkongerna samt en OVK-besiktning.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Om området

Gamlestaden

Stadsnära och populära Gamlestaden med sin långa och rika historia är en stadsdel under förvandling.

Från att ha varit ett område som präglats av industri och arbetarbostäder går Gamlestaden mot att bli en stadslik och dynamisk blandstad. Gamlestadsborna får ett nytt handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram.

Stadsbilden utmärks idag av små butiker, caféer och utsmyckade träfasader på de tidstypiska landshövdingehusen. De byggdes främst för arbetarfamiljer när textilindustrin i Gamlestadens Fabriker och SKF etablerade sig. De flesta bostadshusen i Gamlestaden är byggda mellan 1910 och 1960 enligt stadsplaneingenjör Albert Lilienbergs stadsplan. Många av de gamla trähusen räddades och restaurerades under den stora rivningsvågen under 1960- och 70-talet.

Du som bor i Gamlestaden har bekväm närhet till mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. En bit norrut längs Gamlestadsvägen hittar du en handelsplats med butiker som Willys och Överskottsbolaget, restauranger och ett bushus för barnen.

Mellan Gamlestaden och Bellevue ligger Bunkeberget med grillplatser, scen och fina lättillgängliga utsiktsplatser. I området finns flera träningsanläggningar. Kristinedals träningscenter har gym och simbassäng och på Alelyckans sportcenter kan du spela badminton, squash och tennis. I närliggande Kviberg utvecklas också Nordens största multisportanläggning med sju våningar där allt från längdskidåkning till handboll erbjuds.

Kommunikationerna är de bästa tänkbara och med det centrala läget tar du dig Göteborgs innerstad på några minuter. Flera spårvagns- och busslinjer trafikerar området och dessutom finns en ny pendelstation, Gamlestadens station där både pendel- och regionaltågen stannar. Du som cyklar har en bra cykelväg hela vägen in till city.
I området finns flera förskolor och skolor.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte