Hinderbanan 22

Bilder

  • Såld!

Hinderbanan 22 , Kviberg , Göteborg

Underbar trea med radhuskänsla. Här finner du en modern bostad med öppen planlösning, generös takhöjd samt två stora uteplatser. Med stort vardagsrum med öppen planlösning mot köket, två bra sovrum och ett modernt helkaklat badrum är steget för dig att flytta in inte långt bort.
I direkt anslutning finner du en fin innergård med lekplats. Närheten till naturen och Serneke Arena samtidigt som du tar dig in till city på endast 10 minuter har gjort att Kviberg har blivit ett mycket populärt område att bosätta sig i. Välkommen på visning!

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 330 kr Inkl kabel-tv, bredband IP-telefoni och värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61004
Byggår:
2013
Driftskostnad:
566 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

I denna stilrena och ljusa lägenhet erbjuds en öppen planlösning och två härliga uteplatser med söderläge och med kvällssol. Här har du närhet till både naturen och populära Serneke Arnea samtidigt som du tar dig in till city på endast 10 minuter.

Hall
Redan i hallen infinner sig känslan av det nya och fräscha i lägenheten. Här finns goda avhängningsmöjligheter och två rejäla garderober för ytterkläder. Här börjar det fina ljusa ytskiktet och ekparketten som är genomgående i lägenheten.

Kök
Stilrent HTH-kök med ljusa luckor och god förvarning. Vitvarorna kommer från Siemens och består av fullstor kyl och frys, spishäll, ugn, diskmaskin och mikrovågsugn samt köksfläkt (Franke).

Vardagsrum
Öppen och luftig planlösning mellan köket och vardagsrummet. De stora fönsterpartierna skänker mycket ljus till rummet och härifrån når du även de båda uteplatserna.

Sovrum 1
Rymlig och gott om plats för dubbelsäng och sängmöbler samt utrustat med tre garderober.

Sovrum 2
Perfekt som barnrum, kontor eller som ett gästrum. Förvaring i form av en garderob.

Badrum
Helkaklat i tidlösa materialval. På golvet ligger mörkgrå klinker med behaglig golvvärme under det kalla halvåret. Det rymliga badrummet är utrustad med vägghängd wc, dusch med vikbara glasdörrar, tvättmaskin, torktumlare, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt handduksvärmare och förvaringsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 5, hiss finns

Avgift

4 330 kr Inkl kabel-tv, bredband IP-telefoni och värme

Driftskostnad

6 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 2 000 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaderna för vatten och el är schablonbaserade värden. Man betalar för faktisk förbrukning. Försäkringen är endast ett riktvärde.

Andel i föreningen

3,1356%

Andel av årsavgiften

3,14%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 maj 2015
Energiklass: D
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Göteborg Kviberg 741:185

Övrigt

Två uteplatser. En med sydost läge och en med nordväst läge.

Tillgång till 16 parkeringsplatser i garage (900 kr/mån) samt 6 parkeringsplatser utomhus (350 kr/mån). Separat kö.

Förutom tvättdelen som finns i lägenheten med tvättmaskin och torktumlare finns även separat tvättstuga i grannhuset. Den är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Till lägenheten hör ett källarförråd som är ca 5,4 kvm.

Förening

Namn

BRF Löjtnanten inom Kvibergs Terass

Om föreningen

BRF Löjtnanten inom Kvibergs terrass registrerades 2008 innefattar två flerbostadshus om fem våningar vardera med adresserna Hinderbanan 14 & 22. Fastigheterna innefattar 32 st lägenheter upplåtna med bostadsrätt med följande fördelning:

1 RoK - 4st
2 RoK - 9st
3 RoK - 9st
4 RoK - 10st

Fastigheterna är fullvärdesförsäkrade hos Länsförsäkringar.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

32

TV och Bredband

I månadsavgiften ingår Telia Triple play vilket innefattar bredband via fiber (50/8 Mbit), digital-tv lagom och IP-telefoni.

Parkering

Föreningen har 16 st garageplatser (900 kr/mån) och 6 st parkeringsplatser utomhus (350 kr/mån). Till samtliga är det separat kö, och i dagsläget är det 3 personer före i kön. *Uppgifter uppdaterade 2017-08-03.

Renoveringar

Föreningen har inga större planerade renoveringar, och följer löpande underhåll på fastigheterna.

Ekonomi

Föreningen har sedan starten inte höjt sina avgifter och i dagsläget finns inga planer att justera avgiften, då ekonomin är mycket god.
* Uppgifterna baseras på information från ordförande 2017-08-04.

För mer information, se föreningens senaste årsredovisning eller besök deras hemsida på www.lojtnanten.se

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

E-post

helastyrelsen@lojtnanten.se

Övrigt

Gemensamma utrymmen:
Tvättstugan hittar man i källarvåningen på Hinderbanan 14. Den är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Utrymme för cykelförvaring finns utanför källarförråden.

Om området

Kviberg

I ett landskap med allt från bergsplatåer, skog, bäckraviner till öppna ängar finns alla möjligheter till härliga aktiviteter som spännande upptäcktsfärder, svampplockning och löparrundor. Kviberg har blivit känt för en bred och livlig idrottsverksamhet. I nybyggda Serneke Arena, Nordens största multisportanläggning med sju våningar, erbjuds allt från längdskidåkning till handboll och fotboll. Här ryms även gym, idrottsgymnasium, restaurang, hotell mm. En stor skatepark och världens största inomhusanläggning för beachvolleyboll finns i området och för dig som gillar att klättra väntar Kvibergs klätterklubb och Klätterdomen, Sveriges största klätterhall.

Kviberg är ett möjligheternas område som stadigt växer och förändras, här planeras bland annat för nya bostäder, förskola, handelsträdgård och handelskvarter. All tänkbar service finns även på bekvämt avstånd i Gamlestaden i form av mataffärer, apotek, restauranger, caféer, bageri, bank och bibliotek. Här kommer byggas ett stort handelscentrum i SKF:s gamla industrilokaler och ett nytt resecentrum, nya bostäder, butiker och kontor växer fram. Ett av Göteborgs största köpcentrum Allum, hittar du i Partille bara 7,5 km bort. Där har du också tillgång till banker, restauranger, bagerier, byggvaruhus och stora matbutiker såsom ICA Maxi och Willys.

I Kviberg syns de pampiga röda kasernbyggnaderna som ett minne från en militär epok som sträckte sig från 1895 till 1994. Här huserade Göta Artilleriregemente och senare Göta luftvärnsregemente, LV6. Arkitekten Erik Josephsson utformade Kvibergs Kaserner i tidstypisk stil som var inspirerad av gotiken och medeltida borgararkitektur. Idag har området ett stort militär- och byggnadshistoriskt värde och ägs av Göteborgs kommun. En mängd verksamheter fyller de gamla kasernerna, bland annat Kulturhus Kviberg och populära Kvibergs marknad som anordnas i de gamla häststallarna under veckosluten.

För dig som bor i Kviberg är storstadslivets puls är aldrig långt borta. Bra cykelväg finns hela vägen in till Göteborgs innerstad och du som åker kommunalt tar dig lätt in till centrum med både buss och spårvagn som går dygnet runt. Från hållplats Brovägen reser du med buss på ungefär en kvart.

Parkering

Föreningen har tillgång till 16 parkeringsplatser belägna i ett garage. En plats kostar 900 kr/mån. Det finns även 6 parkeringsplatser utomhus för 350 kr/mån.

Karta

Hör av dig till Kristian Kolberg för mer information!

Kristian Kolberg

Kristian Kolberg

Göteborg Öster

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0736-42 28 17

031-352 01 66

kristian.kolberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad