Smedslingan 39

Bilder

  • Såld!

Smedslingan 39 , Bro Smidö , Upplands-Bro

SJÖUTSIKT MED SOLNEDGÅNG I SYDVÄST - FIBER & KOMMUNALT VATTEN AVLOPP VID TOMTGRÄNS - STORA MÖJLIGHETER

Unikt tillfälle att förvärva en tomt och skapa ditt egna drömboende intill Mälarens glittrande vatten.

Välkommen till vackra Smidö och till denna sjönära och trevliga tomt med ett högt fritt läge och en strålande sjöutsikt över Mälaren! Stor villatomt om 2 506 kvm med ett ogenerat läge endast några meter från Mälarens strandkant. Här finns alla möjligheter att skapa ert nya drömboende, endast 40 minuter från Stockholms innerstad!

Fastigheten ligger på en höjd och området mellan fastigheten och mälaren har ett strandskydd vilket innebär att ingen byggnation är tillåten.

Närhet till badvik och badbrygga på bara några minuters gångavstånd.

Detaljplanen medger en byggrätt om 10 % av fastigheten.

Denna fastighet ligger intill Smedslingan 37 som även den är till försäljning. Möjlighet finns att köpa båda fastigheterna vilket ger en total tomtyta på över 4 000 kvm.

Fastigheten ingår i samfällighetsförening med bl a del i badplats, badbryggor och möjlighet till båtplats.
Smidö är ett trevligt och idylliskt område i Upplands Bro med närhet till badstrand, strövområde och vacker natur.
Det går bra att åka ut och titta på tomten, kontakta annars mäklaren för bokad visning. Välkommen!

47 kvm

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
47 kvm
Biarea:
30 kvm
Tomtarea:
2 506 kvm
Byggår:
1963

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Boarea

47 kvm

Biarea

30 kvm

Rumsbeskrivning

Mysigt sommarhus som är byggd av ägaren på 60 talet. Huset är fullt beboligt sommartid. Anslutningsavgiften för kommunalt vatten och avlopp är redan betald av säljaren. Det finns även möjlighet att dra in fiber till huset.
Huset som idag står på tomten är 47 kvm med en källare om 30 kvm. Här finns bland annat ett fint vardagsrum med ekparkettgolv, kamin och stora fönster med underbar utsikt mot den fina tomten och mot Mälarens vatten. Kaminen finns även på utsidan av huset och här finns alla möjligheter att avnjuta långa sommardagar på den trädäckade altanen. Möjlighet finns att ta bort fler träd för att få en friare utsikt mot vattnet.
I huset finns idag två mindre sovrum, duschrum med mulltoa, vardagsrum och ett mindre kök. Källarplanet består av garage och bra förvaringsmöjligheter.

Byggnad

Byggnadsår

1963

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Fastighetsbeteckning

Ekeby 2:166

Allmänt om fastigheten

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

3 288 000 kr, varav byggnadsvärde 691 000 kr

Summa pantbrev

6 700 kr

Tomt

Areal: 2 506 kvm

Vatten/avlopp

Vatten saknas. Avlopp saknas.

Samfällighet, servitut etc.

Andel i samfällighet/GA: Ekeby GA:2
Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM5-62/2288

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Bro Smidö

Smidö, ett smultronställe som sträcker sig ut i Mälaren. Magiska vårdagar, färgsprakande solnedgångar på sommaren, rofyllda höstpromenader och skidäventyr på Mälarens frusna vatten. Ett fridfullt, barnvänligt och modernt boende på landet endast 40 minuter från Stockholm CIty.
Smidös historia vad gäller bosättningar går tillbaka till tidigt 60-tal, då ön styckades av och såldes som fritids- och rekreationsområde.
Smidös unika läge och med bra vägar att ta sig dit på, har gjort ön till ett mycket populärt och attraktivt område att bo på, med stora tomter och med närhet till vatten i alla väderstreck.
Tomtägareföreningen har en egen hemsida www.smido.se där finns övrig information och aktuell information.
Det finns flera båtbryggor på Smidö om man vill ha båtplats. Båtplatsen bestäms av tillgång men också vilket djup båten har. Man betalar för båtens längd. Information om detta lämnas av ansvarig i Tomtägareföreningen.
För den golfintresserade ligger Smidö ca 10 minuter med bil från Bro Hof Slott GC, en golfbana i Europeisk toppklass. På slottet finns även en välrenomerad restaurang Bro Hof Lux.
Upplands-Bro kommun är välförsedd när det gäller golfbanor övriga klubbar är Bro Bålsta Golfklubb, Kungsängen Golf Club samt Sofielunds Golfklubb.
Upplands-Bro ryttarförening, som är en ridskola, ligger mellan Bro och Kungsängen. Flera privata stall med ridhus finns i kommunen. Täby galopp har flyttat sin verksamhet till Bro, bara ett kort stycke från centrum.

Kommunikation

Med buss 556 åker du till Bro station från Smidö. Det går några turer om dagen och resan tar 15 minuter. Från Bro station går pendeltåg som på 30 minuter tar dig till Stockholms Central. Du kan också ta dig till Bålsta, där buss- och fjärrtågsförbindelser finns till bland annat Uppsala, Västerås och Enköping. Pendeltågen går varje halvtimme från Bro och varje kvart från Kungsängen.

Närservice

I Bro Centrum finns bibliotek och badhus med äventyrsbad. Flertalet matvaruaffärer, restauranger och övrig service finns i och runt Bro Centrum.

Karta

Hör av dig till Nina Strange eller Josef Boulaich för mer information!

Nina Strange

Nina Strange

Upplands-Bro

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-438 27 89

08-408 823 82

nina.strange@husmanhagberg.se

Josef Boulaich

Josef Boulaich

Upplands-Bro

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

070-00 199 60

josef.boulaich@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad