Björnbärsstigen 30

Bilder

  • Såld!

Björnbärsstigen 30 , Kungsängen, Ekhammar , UPPLANDS-BRO

1.900.000kr FAST PRIS.
I populära Brf Ekhammar högst upp finns nu denna trevliga välplanerade 2:a med låg avgift. Absolut toppen läge med en glimt av Mälaren och ingen insyn. Stort sovrum, badrum samt ett rymligt kök. Balkongen i rakt söderläge och fri utsikt över området. Välskött förening med bra ekonomi och gott om parkeringsplatser. Välkommen på visning!

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 190 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
83
Byggår:
1970
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Välkomnande hall med hatthylla och garderob. Väggar: Målade Golv: Laminat.

Badrum (2012):
Rymligt och ljust badrum med stort öppningsbar fönster. Utrustning: Dusch med glasdörrar, handfat, wc och spotlights. Väggar: kakel. Golv: klinker.

Kök (2005):
Trevligt arbetskök med matplats för 4-6 personer. Ljus skåpsinredning med rejäla arbetsbänkar i trä. Kakel som stänkskydd. Utrustning: Kyl/frys kombi, häll och ugn (2015), rostfri spiskåpa samt diskmaskin. Väggar vitmålade (2014). Golv: laminat.

Vardagsrum:
Ljust och trevligt vardagsrum med utgång till den fina balkongen Väggar: Vita målade väggar samt en dekorativ fondtapet Golv: Parkett.

Balkongen:
Utbyggd balkong i rakt söderläge. Trätrall samt markis.

Sovrum:
Rymligt sovrum i svalt och skönt norrläge.Två garderober samt ingång till klädkammare med klädstång. Väggar: Målade samt fondvägg med tapet Golv: Laminat.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.Minsta budintervall sker med 10.000kr enligt säljarens önskemål.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

3 190 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftkostnaderna är baserade på nuvarande ägares verkliga förbrukning och kan komma att variera beroende på familjesammansättning och vanor.

Andel i föreningen

0,33758%

Andel av årsavgiften

0,33758%

Reparationsfond

49 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

3-vånings låghus

Byggnadsår

1970

Uppvärmning

Centralvärme/fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + energiglas

Övrigt

Förråd på ca 7 kvm utanför lägenheten.

Fastighetsbeteckning

Kungsängen-Tibble 1:30

Övriga byggnader

Det finns tvättstuga och föreningslokal.

Övrigt

Lägenheten har ett mycket bra läge i området ,med en balkong i rakt söderläge med sol hela dagen. Det är ett trevligt område, grönt och lummigt med träd, planteringar samt grönytor. Förråd 7 kvm. Gott om parkeringsplatser. Kö till garage. Två minuter till affär, veterinär, tandläkare och busshållplats. Nära förskola, grundskolor samt gymnasieskola. Nära lekplats samt en fotbollsplan med belysning.

Förening

Namn

HSB brf Ekhammar

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Ekhammar

Brf Ekhammar är en etablerad förening med 17 bostadshus på Björnbärsstigen och Mullbärsstigen. Sammanlagt disponerar medlemmarna 257 lägenheter med en totalyta på 20 235 kvadratmeter. Föreningen är en stabil och välskött HSB förening med god ekonomi.

Överlåtelseavgift på 2,5% av gällande basbelopp betalas av köparen.
Leverantör av kabel-TV från Com Hem ingår i månadsavgiften. Internet kan erhållas av Bredbandsbolaget eller ComHem.

För små och stora barn
Föreningen bildades 1965 och fastigheterna uppfördes 1971 - 72. De grönområden i anslutning har en vacker, välbevuxen grönska med både äldre träd och nyplanterade parkytor. Lekplatserna har nyligen fått en ny inredning och det finns gott om utrymme för lek för både små och äldre barn.

Aktiv fritid
En del av de boende har trädgårdsodling som hobby på sin fritid. Tibbleängens trädgårdsförening är nämligen granne med bostadsrättsföreningen. Trädgårdsföreningens medlemmar odlar både blommor och grönsaker. Odlingslotterna ligger på baksidan av några av husen på Mullbärsstigen. Det är mycket nära till fiske, bad, golf, preparerade skidspår, belysta joggingspår, tennishall, sporthall och en fin idrottsplats för den som gillar friidrott, fotboll, bandy och mycket annat.

Föreningen har en mycket informativ hemsida väl värd att besöka.
http://www.hsb.se/stockholm/ekhammar

Organisationsform

Bostadsrättsförening

TV och Bredband

Leverantör av kabel-TV från Com Hem ingår i månadsavgiften. Internet kan erhållas av Com Hem eller Bredbandsbolaget.

Parkering

Hyra av P-plats utan el 120 kr/mån, med el 190 kr/mån. Garage 315 kr/mån (kö). För besökande finns p-automat, kostnad 6 kr/timma.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1112 kr

Pantsättningsavgift

445 kr

Kontaktperson

HSB Stockholm, Kungsängenkontoret

Telefon

010-442 13 90

Övrigt

Det finns bastu, samlingslokal och tvättstuga.

Om området

Kungsängen, Ekhammar

Mellan Lillsjön och centrala Kungsängen ligger det mysiga Ekhammarsområdet. Här finns det mestadels bostadsrätter byggda på 70-talet. Från Ekhammar är det inte långt till varken skog, bad eller närservice. Det finns ett stort urval av förskolor och grundskolor i det direkta närområdet, och Upplands-Bro gymnasium ligger precis runt knuten.

Kommunikation

Med endast 15-20 minuters promenad tar du dig till stationen eller till Kungsängens centrum. Det går även tät trafik från Tibble torg mot stationen, för den som föredrar kollektiva transportmedel. Från Kungsängens station når du Stockholms central på 25 minuter. Pendeltåget går vanligen med 15-minuterstrafik.

Närservice

Vid Tibble Torg ligger en Konsum Närbutik, frisör, veterinär samt en förskola. Mittemot Ekhammarskolan finns även florist och en pizzeria. I Kungsängens centrum hittar du service som matbutiker, florist, restauranger, frisörer, systembolag och ett antal småbutiker. För storhandel når du Coop forum i Brunna med 10 minuter buss eller bil.

Vill du shoppa finns fler butiker i Jakobsberg centrum och Barkarby Handelsplats med bland annat IKEA och Stockholm Quality Outlet.

Parkering

En gratis parkering finns på Tibble Torg. För 6 kr/timma kan du stå på Brf Ekhammars besöksparkering.

Karta

Hör av dig till Jenny Matta Bueno eller Nina Strange för mer information!

Nina Strange

Nina Strange

Upplands-Bro

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Extra kontaktperson

08-581 660 60

08-408 823 82

nina.strange@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte