Tallrisvägen 2

Bilder

  • Såld!
  • Balkong
  • Detaljbild
  • Kök
  • Kök
  • Detaljbild

Tallrisvägen 2 , Kungsängen Centrum , UPPLANDS-BRO

Varmt välkomna att avnjuta utsikten över Mälarens glittrande vatten från denna riktigt rymliga och välplanerade 3: a med allt som kan önskas. Här får du 2 rymliga sovrum, rejäla sällskapsytor och 2 helkaklade badrum. Stor inglasad balkong i soligt läge. Runt hörnet finns förutom Mälaren Kungsängens centrum med service, butiker och pendeltåg.
Varmt välkomna!

91 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 555 kr inkl värme, VA, kabel-TV, tel, internet
Typ:
Lägenhet
Boarea:
91 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1101
Byggår:
2009

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

91 kvm

Rumsbeskrivning

PLANLÖSNING

Hela lägenheten har genomgående ekparkett och målade väggar. Extra tillval i både kök och badrum.

Hall
Avhängningsplats för ytterkläder och garderober för kläder, skor mm. samt ett städskåp.

Badrum
Fräscht och rymligt badrum med tvättmaskin och torktumlare med praktisk bänk och förvaringsskåp ovanför. Duschhörna med vikbara glasdörrar, wc, handfat med underskåp samt spegelskåp med belysning. Handdukstork. Golv: Klinker Väggar: Kakel

Kök
Köket har genomgående snygga vita luckor, laminatbänkar, vitt liggande kakel som stänkskydd samt alla vitvaror i rostfritt från 2009. Här finns det plats för ett större matbord där man med lätthet kan sitta 8-10 personer. Utrustning: Diskmaskin, Spishäll med ugn, Micro, Fläkt samt Kyl/Frys (kombi)

Vardagsrum
I vardagsrumsdelen finns det en given plats för soffa och vägg för TV samt utgång till den inglasade balkongen med en helt magisk utsikt.

Balkong:
Härlig balkong på hela 14 kvm. Lamelgardiner runt hela balkonger följer med. Mälarutsikt med sol hela dagen. Inglasning runt om med flyttbara sektioner. Eluttag finns. Golv: Betong.

Sovrum 1
Rymligt sovrum med fint ljusinsläpp och sjöutsikt från hörnfönstret. Från detta sovrum har man även direkt åtkomst till lägenhetens andra badrum.

Badrum 2
Helkaklat badrum med duschhörna, WC, handfat med undersittande kommod och spegel.

Sovrum 2
Sovrum som ligger i gavel med ingång från köket med stora garderober.

-------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 0, hiss finns

Avgift

4 555 kr inkl värme, VA, kabel-TV, tel, internet

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2013
Energiklass: -
Energiprestanda: 114 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas isoler

Övrigt

Telia "tripel-play" ingår i månadsavgiften och det innebär att du har tillgång till digital-tv, med kanalpaketet "Lagom" dvs 17 kanaler, bredband med fiber 50/8 - 100/10 Mbit/s och bredbandstelefoni, direkt via nätverksuttaget.

Övrigt

189 garageplatser alla med motorvärmaruttag.Kostnad för boende är 550 kr/mån. MC platser finns att hyra för 200 kr/mån. På gården finns 6 st handikapplatser därmax tid för parkering är 5 timmar. Vid in- och utflyttning kan tillfälliga tillstånd erhållas. Kontakta husvärden.

Förening

Namn

Brf Mälarbranten

Om föreningen

Brf Mälarbranten är en förening belägen i Upplands-Bro kommun. Föreningen består av 161 bostadsrättslägenheter som fördelar sig på sex stycken flerbostadshus/trappuppgångar. Lägenheterna fördelar sig på 1 - 4 rok och alla lägenheter har ett inglasat uterum om 14 kvm med sjöutsikt (1 rok har en öppen balkong om 6 kvm). Varje trappuppgång har gemensamt trapphus samt hiss till varje våningsplan. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen fördelat på rullstols- och barnvagnsförvaring samt cykelförvaring i varje byggnad. Sop och miljösorteringsrum finns belägen i tre kompletterande byggnader.

Trädgården erbjuder grillplats och pergola (med bord och stolar) som kan nyttjas av alla medlemmarna (bokning kan göras på hemsidan). I närområdet finns flera planteringar, gräsmattor, cykelparkering, lekplats och gångvägar i området. Garageplats finns att hyra i garage i anslutning.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Kräver alltid styrelsens samtycke. Föreningen tar ut en avgift vid andrahandsuthyrning. Avgiften motsvarar 10 % av ett prisbasbelopp/år. Den maximala tiden du får hyra ut din lägenhet är ett år. Stadgar och trivselregler gäller även för hyresgästen.

Mer information om föreningen kan du se på deras hemsida: www.malarbranten.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

161

TV och Bredband

Telia tripelplay ingår i månadavgiften. Internet med fiber 50/100 - 50/100 Mbit/s, tv-anslutning (kanalpaket Lagom) med c:a 17 kanaler och Bredbandstelefoni. Till lägenheten hör smartbox (Thomson), två digitalboxar (Motorola) samt router.

Parkering

Garage finns att hyra. Separat kö som förvaltas av HSB.
E-postadress: service.stockholm@hsb.se

189 garageplatser alla med motorvärmaruttag. En p-plats för bil kostar 550 kr/mån och en MC-plats kostar 150 kr/mån. Cykelplats kostar 50kr. På gården finns 6 st handikappsplatser, max tid för parkering är 5 timmar. Vid in- och utflyttning kan tillfälliga tillstånd erhållas. Kontakta husvärden.

Ekonomi

Fastighetsförvaltare: HSB.
Ekonomiförvaltare: SBC.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Magnus Runsvik

Telefon

070-101 07 78

E-post

malarbranten@gmail.com

Övrigt

Individuell mätning och debitering av el, varm- och kallvatten. Inloggning till GARO mätdata görs via hemsidan. Kvartalsvis debitering.

Fyra nycklar samt 3 nyckeltaggar tillhör varje lägenhet.

Om området

Kungsängen Centrum

Kungsängen är Stockholms verkliga pärla, med närhet till det mesta. Skogsområden och närheten till Mälaren är en stor del av Kungsängens charm, men också närheten till huvudstaden lockar. I Kungsängen finns både gott om förskolor för de yngre och bra möjligheter till grundskolor för de äldre. Upplands-Bro gymnasium ligger på gångavstånd.

Kommunikation

Från Kungsängens station avgår bussar till de allra flesta delar av kommunen. Pendeltåget går med kvartstrafik i stort sett hela dygnet mot Stockholms Central och till Bålsta, förutom på nätter då den ersätts av nattbussar. Tågresa mot Stockholm Central tar inte mer än 25 minuter. Norrut är slutstationen Bålsta. Direktbuss till Kista finns på morgonen och går tillbaka efter arbetstidens slut.

Närservice

Serviceutbudet i Kungsängen Centrum är gott. Här finns all service, som restauranger, matbutiker, postservice, systembolag, vårdcentral, folktandvård, optiker, frisörer och spelbutiker. Stormarknad finns i Brunna som ligger 10 minuter med bil från Centrum. Det finns även möjligheter att ta sig till Bro där äventyrsbad och även fler matbutiker som Willys finns.

Karta

Hör av dig till Jenny Matta Bueno eller Helena Wright för mer information!

Helena Wright

Helena Wright

Upplands-Bro

Nyproduktion / Säljkoordinator

Extra kontaktperson

070-438 26 66

helena.wright@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte