Tallrisvägen 8

Bilder

Fast Pris

2 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Tallrisvägen 8 , Kungsängen Centrum , UPPLANDS-BRO

FAST PRIS 2.500.000KRNu har du en fantastisk möjlighet att förvärva en bra planerad lägenhet i toppskick. Lägenheten är på 62 kvm och har dessutom en fantastisk inglasad balkong på hela 14 kvm!

Genomgående parkett och ljust målade väggar. Fräsch helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Öppen planlösning i Kök/Vardagsrum. Stort sovrum med egen walk-in closet. Lägenheten är luftig och ljus extra högt till tak med hela 2,9m samt härligt ljusinsläpp! Allrum/kök utrustat med vita skåpsluckor och rostfria vitvaror i köket och plats för ett stort matbord. Direktaccess från lägenheten till garaget.

En toppen lägenhet med låg avgift i en välskött förening med god ekonomi. Perfekt läge vid Kungsängens Centrum och pendeltåget som går varje kvart in till Stockholm C. En lägenhet som du inte får missa.

Välkommen på visning!

62 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 103 kr inkl värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
62 kvm
Våning:
-2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
803
Byggår:
2010
Driftskostnad:
265 kr/månad
Fast Pris:
2 500 000 kr

Mer information

Visningar

Budgivning pågår

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

62 kvm

Rumsbeskrivning

Mycket fräsch och välhållen lägenhet med toppenläge alldeles vid centrum. Unik takhöjd på hela 2,95 samt en fantastisk inglasad balkong på 14 kvm. Genomgående ekparkett och målade väggar i hela lägenheten.

Hall: Entré med hatthylla och garderob.

Allrum/kök: Stora fönsterpartier och utgång till balkong. Kök i vinkel med vita luckor och arbetsbänk i laminat med kakel ovan. Maskinell utrustning: ugn, mikrovågsugn (-12), induktionshäll, köksfläkt, kyl/frys samt diskmaskin (-12). I fönstren sitter rullgardiner.

Sovrum: Rymligt sovrum med ingång till separat klädkammare/förråd med hyllor och klädstång. I sovrummet finns tre garderober/linneskåp. Ljus insläpp från fönster i två riktningar.

Duschrum: Klinker med golvvärme och kaklade väggar. WC, handfat med kommod och spegelskåp ovan, duschhörna med infällbara duschdörrar samt handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare. Väggskåp för förvaring.

--------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

-2 av 10, hiss finns

Pris

2 500 000 kr Fast Pris

Avgift

3 103 kr inkl värme

Driftskostnad

3 182 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 450 kr
VA: 1 732 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Obligatoriskt tillägg om 310 kr/mån för värme inräknat i månadsavgiften.

Andel i föreningen

0,46503%

Andel av årsavgiften

0,49664%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2010

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 22 april 2013
Energiprestanda: 112 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas + energiglas

Övrigt

Det finns externa förråd i föreningen, men inte till alla lägenheter. Hör med föreningen om tillgången på förråd.

Fastighetsbeteckning

Kungsängens Kyrkby 2:298

Förening

Namn

Brf Mälarbranten

Om föreningen

Brf Mälarbranten är en förening belägen i Upplands-Bro kommun. Föreningen består av 161 bostadsrättslägenheter som fördelar sig på sex stycken flerbostadshus/trappuppgångar. Lägenheterna fördelar sig på 1 - 4 rok och alla lägenheter har ett inglasat uterum om 14 kvm med sjöutsikt (1 rok har en öppen balkong om 6 kvm). Varje trappuppgång har gemensamt trapphus samt hiss till varje våningsplan. Föreningen har flera gemensamhetsutrymmen fördelat på rullstols- och barnvagnsförvaring samt cykelförvaring i varje byggnad. Sop och miljösorteringsrum finns belägen i tre kompletterande byggnader.

Trädgården erbjuder grillplats och pergola (med bord och stolar) som kan nyttjas av alla medlemmarna (bokning kan göras på hemsidan). I närområdet finns flera planteringar, gräsmattor, cykelparkering, lekplats och gångvägar i området. Garageplats finns att hyra i garage i anslutning.

ANDRAHANDSUTHYRNING
Kräver alltid styrelsens samtycke. Föreningen tar ut en avgift vid andrahandsuthyrning. Avgiften motsvarar 10 % av ett prisbasbelopp/år. Den maximala tiden du får hyra ut din lägenhet är ett år. Stadgar och trivselregler gäller även för hyresgästen.

Mer information om föreningen kan du se på deras hemsida: www.malarbranten.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

161

TV och Bredband

Telia tripelplay ingår i månadavgiften. Internet med fiber 50/100 - 50/100 Mbit/s, tv-anslutning (kanalpaket Lagom) med c:a 17 kanaler och Bredbandstelefoni. Till lägenheten hör smartbox (Thomson), två digitalboxar (Motorola) samt router.

Parkering

Garage finns att hyra. Separat kö som förvaltas av HSB.
E-postadress: service.stockholm@hsb.se

189 garageplatser alla med motorvärmaruttag. En p-plats för bil kostar 550 kr/mån och en MC-plats kostar 150 kr/mån. Cykelplats kostar 50kr. På gården finns 6 st handikappsplatser, max tid för parkering är 5 timmar. Vid in- och utflyttning kan tillfälliga tillstånd erhållas. Kontakta husvärden.

Ekonomi

Fastighetsförvaltare: HSB.
Ekonomiförvaltare: SBC.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Kontaktperson

Magnus Runsvik

Telefon

070-101 07 78

E-post

malarbranten@gmail.com

Övrigt

Individuell mätning och debitering av el, varm- och kallvatten. Inloggning till GARO mätdata görs via hemsidan. Kvartalsvis debitering.

Fyra nycklar samt 3 nyckeltaggar tillhör varje lägenhet.

Om området

Kungsängen Centrum

Kungsängen är Stockholms verkliga pärla, med närhet till det mesta. Skogsområden och närheten till Mälaren är en stor del av Kungsängens charm, men också närheten till huvudstaden lockar. I Kungsängen finns både gott om förskolor för de yngre och bra möjligheter till grundskolor för de äldre. Upplands-Bro gymnasium ligger på gångavstånd.

Kommunikation

Från Kungsängens station avgår bussar till de allra flesta delar av kommunen. Pendeltåget går med kvartstrafik i stort sett hela dygnet mot Stockholms City och till Bålsta, förutom på nätter då den ersätts av nattbussar. Tågresa mot Stockholm City tar inte mer än 25 minuter. Norrut är slutstationen Bålsta. Direktbuss till Kista finns på morgonen och går tillbaka efter arbetstidens slut.

Närservice

Serviceutbudet i Kungsängen Centrum är gott. Här finns all service, som restauranger, matbutiker, postservice, systembolag, vårdcentral, folktandvård, optiker, frisörer och spelbutiker. Stormarknader finns i Brunna Park som ligger 10 minuter med bil från centrum. Det finns även möjligheter att ta sig till Bro där äventyrsbad och även fler matbutiker som Willys finns.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Konsum
190 m
ICA Nära
210 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Bergaskolan
280 m
Förskolan Pärlan
1,1 km
Grundskolor
Bergaskolan
280 m
Kungsskolan
1,3 km
Gymnasium
Upplands-Brogymnasiet
1,2 km
Banker
Sparbanken i Enköping
210 m
Handelsbanken Kungsängen
220 m
Golfbanor & Golfklubbar
Kungsängen Golf Club
4,5 km
Kungsängen Golf & Country Club AB
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ekhammarhallen
1 km
Kungsängens sporthall
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Matta Bueno eller Helena Wright för mer information!

Helena Wright

Helena Wright

Upplands-Bro

Nyproduktion / Säljkoordinator

Extra kontaktperson

070-438 26 66

helena.wright@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte