Magna Sunnerdahls väg 7

Bilder

  • Välkommen hem!
  • Allrum soffhörna
  • Vacker entré
  • Entré
  • Praktisk förvaring under trappen

Fast Pris!

2 975 000 kr

Bevaka slutpriset

Magna Sunnerdahls väg 7 , Bro Säbyholm , UPPLANDS-BRO

Nytt fast pris och flexibel inflyttning!
Mitt i Säbyholms vackra parkområde, omgärdad av körsbärsträd och äppellundar, hittar du ett hem som är något utöver det vanliga. Med egen entré och tre fria hussidor med trädgårdsplanteringar, får du en känsla av att bo i eget hus. Fördelat på två våningar ryms ett stort kök med utgång till en solig uteplats, allrum, två badrum och två sovrum. Möjlighet finns att skapa ytterligare ett sovrum. Stort externt förråd och oinredd vind hör till lägenheten. Endast en kort promenad genom en vacker allé leder ner till sjön och till badbryggan.

94 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 057 kr inkl värme, parkering
Typ:
Lägenhet
Boarea:
94 kvm
Våning:
1
Byggår:
1912
Driftskostnad:
450 kr/månad
Fast Pris!:
2 975 000 kr

Mer information

Visningar

Kontakta mäklaren för att boka visningstid.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

94 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i denna ljuvliga lägenhet som andas livskvalitét och trivsel. Vackra fönster pryder lägenhetens alla sidor. Hela bostaden har parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Hall:
Ljus entré tack vare små vackra fönster samt fönster i ytterdörren. Vid entrén finns utrymme för avhängning av ytterkläder samt praktisk förvaring under trappen.
I den inre hallen finns snygg platsbyggd förvaring.

Kök/allrum:
Lantligt kök med luckor i bruten vit med gammeldags svarta metallhandtag. Arbetsbänk i trä och kakel ovan. Maskinell utrustning: Ugn, induktionshäll, köksfläkt diskmaskin samt kyl och frys. Från köket leder vackra fönsterbeprydda dubbeldörrar ut mot uteplatsen som har s/ö läge med sol hela dagen. Ytterligare en sittgrupp med kvällssol finns runt hörnet. Köket har många fönster som ger en känsla av direktkontakt med den omgivande parkmiljön. I vinkel till köket finns soffhörnan. Mitt i kök/allrum finns den gamla murstocken. Det som idag används som allrum/soffhörna kan enkelt avskiljas med en mellanvägg för att skapa ytterligare ett sovrum.

Badrum:
Klinker med golvvärme och kaklade väggar. Handfat med kommod och spegelskåp ovan. WC. Badkar. Ett pittoreskt litet fönster släpper in dagsljuset. Tvättmaskin och torktumlare.

Ovanvåningen:
Hall med mycket fönster som ger ljus även i trappen upp. Från hallen når man vinden genom en lucka. (Vinden har ståhöjd i mitten. Endast isolering på golvet.) Ett separat litet förråd finns i hallen.

Sovrum master:
Trivsamt sovrum och rymlig garderob med skjutdörrar.

Sovrum/arbetsrum:
Spännande rum med mycket vinklar och vrår. Två förvarings/linneskåp.

Duschrum:
Klinkergolv med värme och kaklade väggar. Handfat med kommod, spegel ovan samt WC. Duschhörna med infällbar vägg.

# Larm finns installerat. Kostnad för abonnemang ca 329 kr/mån. Kan övertas av köparen.
-------------------------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Pris

2 975 000 kr Fast Pris!

Avgift

5 057 kr inkl värme, parkering

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 400 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Hushållsel debiteras schablonmässigt tillsammans med månadsavgiften och är 450 kr i månaden.

Andel i föreningen

15,8827%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans flerfamiljshus

Byggnadsår

1912 Totalrenoverat 2015

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Säbyholm 5:33

Övriga byggnader

Elförsörjningen i området består av så kallad byggel fram tills dess att all nybyggnation av bostäder är färdig. Alla lägenheter kommer så småningom att få egna mätare med möjlighet att välja leverantör. I dagsläget debiteras elen direkt till föreningarna från E.ON och delas upp enligt schablon på de olika lägenheterna.

Övrigt

Till lägenheten hör en rymlig oinredd vind och det finns även ett källarförråd. Bilplats finns på innergården utanför bostaden. Ytterligare gästparkering finns i anslutning.
På kortsidan av huset i ett härligt läge mot grönskande park finner vi uteplatsen.
Stort rymligt förråd finns i extern byggnad framför huset.

Förening

Namn

Brf Säbyholm 2

Om föreningen

Brf Säbyholm 2 bildades 2014 och är belägen på Magna Sunnerdahls väg 7-13 i Bro. Föreningens fastigheter består av två flerbostadshus om 2 våningar med 7 lägenheter och 0 lokaler. Fastigheternas byggnader är uppförda 1912/17 och ombyggda/renoverade 2015.

I parkområdet finns ca 450 äppelträd och 100 olika sorters äpplen, plus andra fruktträd såsom päron, plommon, och körsbär. De boende arrangerar gemensamma aktiviteter som t ex att göra egen äppelmust.
Det finns möjlighet att låna lokaler för aktiviteter, t ex gympasal med pingisbord. I en lokal drivs ett lokalt bryggeri och fler företag förväntas starta upp i områdets lokaler inom några år.

Det finns en uppskattad förskola (Reggio-Emilia-inriktning.) i området som drivs av Säbyholm. Det finns också ett hunddagis.

Organisationsform

Bostadsrätt

TV och Bredband

Telia är leverantör av TV och fibernät. Som boende väljer man själv leverantör av tjänsterna att abonnera hos.

Parkering

Parkeringsplats finns för bilen utanför bostaden och den ingår i avgiften.

Renoveringar

Inga planerade renoveringar inom de kommande 5-10 åren då fastigheten genomgick ombyggnad 2015.

Ekonomi

Avgifterna för överlåtelse och pantsättning är för 2018. De regleras årligen, enligt föreningens stadgar, för aktuellt prisbasbelopp.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Överlåtelseavgift

1135 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Samfällighetens avgift ska täcka drift och skötsel av följande gemensamhetsanläggningar: bryggor, vägar och belysning, vatten- och avloppsanläggningar, strand samt park- och skogsmark. En trädgårdsmästare sköter om bl a parkområdet samt snöröjning på vintern. Avgiften är inkluderad i årsavgiften för lägenheten.

Om området

Bro Säbyholm

Säbyholm ligger i Bro nordväst om Stockholm i Upplands-Bro kommun, i en lantlig miljö vid Mälarens strand. Området är totalt 100 ha av vilket ca 35 ha har använts för att skapa bostäder med en unik karaktär tack vare områdets charmiga villor från början 1900-talet och en uppvuxen park/trädgårdsmiljö mellan skog och skärgård.

Säbyholm är ett vackert, parkliknande område av herrgårdskaraktär vid Mälarens strand som har anor från 1300 talet. Flertalet villor i området byggdes i början av 1900-talet och har efter omsorgsfull renovering fått bibehålla sin historiska charm både på utsidan och insidan. Bostäderna är inredda med t ex spegeldörrar i trä, extra höga fotlister och de gamla fönsterglasen har i möjligaste mån bevarats. De gedigna byggnaderna andas historia och atmosfär och erbjuder boende utöver det vanliga.
I parkområdet finns ca 450 äppelträd och 100 olika sorters äpplen, plus andra fruktträd såsom päron, plommon, och körsbär. De boende arrangerar gemensamma aktiviteter som t ex att göra egen äppelmust.
Det finns möjlighet att hyra lokaler för aktiviteter och verksamhet.

Det finns en uppskattad förskola med Reggio-Emilia-inriktning i området. Kommunen hanterar kösystem till förskolan.
Genom Säbyholms område leder en vacker allé ner mot sjön där de boende disponerar över en egen badbrygga.
Endast ca 900 m från området startar en mycket populär vandringsled, Låssaleden, som erbjuder en vacker naturupplevelse.

Kommunikation

Till och från Säbyholm går buss 556 med fem turer per dag. Resan är på mindre än 10 minuter till Bro station. Från Bro station avgår pendeltågen mot Stockholm City varje halvtimme. Resan tar ca 30 minuter.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Nina Strange för mer information!

Nina Strange

Nina Strange

Upplands-Bro

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070 438 27 89

08-408 823 82

nina.strange@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte