Rödbenevägen 10

Bilder

  • Såld!

Rödbenevägen 10 , Bro Råby Gärde , Upplands-Bro

Stig in och njut av alla stora ytor. Huset har 4-5 sovrum, två duschrum, ett stort allrum med kök i öppen planlösning och en fantastisk balkong i västerläge. På baksidan av huset finns en liten trädgård och en uteplats med access från två av sovrummen. Effektiv golvvärme i hela huset. Låg driftkostnad.

153 kvm, 6 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
153 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
231 kvm
Byggår:
2013
Driftskostnad:
3 143 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

153 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna in till detta fräscha och rymliga funkisradhus. Extra högt till taket och stort fantastiskt fönsterparti i allrummet gör bostaden rymlig och ljus. En bostad med gott om rum för den stora familjen och en trivsam liten trädgård med uteplats. Vattenburen golvvärme i hela huset. Parkettgolv på alla golv förutom i badrum och i hall på bottenvåning.

Nedre plan:
Hall: Fantastiska utrymmen för avhängning kläder, förvaring och även möjlig möblering. Klinkergolv och vitmålade väggar.

Förråd/sovrum: Parkettgolv och målade väggar. Rummet har egen utgång mot uppfarten.

Duschrum: Stort duschrum med klinker och kaklade väggar. Duschväggar i rökfärgat glas, WC, handfat med kommod och spegelskåp med belysning ovan. Förvaringsskåp. Tvättmaskin och torktumlare.

Sovrum 1 och sovrum 2: Båda sovrummen har utgång till uteplatsen. Parkettgolv och vitmålade väggar.

Övre plan:
Allrum och kök i öppen planlösning. Parkettgolv och vitmålade väggar. Dubbeldörr ut till den stora balkongen i västerläge. Det u-formade köket är från Noblessa och har gråa luckor. Arbetsskiva i laminat och kakel ovan. Maskinell utrustning: köksfläkt, keramikhäll ugn och mikrovågsugn, dubbla kyl/frys samt en sparsamt använd diskmaskin.

Sovrum 3 och sovrum 4: Dessa båda sovrum har parkettgolv och målade väggar.

Duschrum: Klinkergolv och kaklade väggar. Duschhörna med infällbara väggar, WC, handfat med kommod och spegelskåp med belysning ovan.

-----------------------------------------------
Budgivning
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär vidare att säljaren avgör när, hur och till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden. I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Byggnad

Byggnadstyp

2 plans radhus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 31 maj 2012
Energiprestanda: 78 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Pålad platta på mark
Stomme: Stål
Fasad: Puts/gavelspetsar trä
Fönster: 3-glas isolerglas
Bjälklag: Trä/stål
Tak: Papp
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

I österläge, på baksidan av huset finns en härlig stensatt uteplats.

Telias fibernät är indraget i huset och väl därinne finns ett utbyggt internt datanätverk med uttag för bredband, telefon och tv i samtliga sovrum och vardagsrum.

Fastighetsbeteckning

Bro-Skällsta 1:162

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

37 726 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 14 987 kr
El: 6 355 kr
VA: 7 024 kr
Försäkring: 9 360 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

VA kostnad + sophantering = 7024kr

Taxeringskod

210

Taxeringsvärde

297 000 kr

Summa pantbrev

600 000 kr

Tomt

Areal: 231 kvm
Tomttyp: Trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

I trädgården finns det ett äppelträd, tomater samt vindruvsplantor.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Samfällighet, servitut etc.

Last, Ledningsrätt: Fjärrvärme, 0139-08/22

Tillträde

Enligt överenskommelse

Om området

Bro Råby Gärde

Råby Gärde är ett relativt nytt bostadsområde under mycket förändring och med nya platser för grönskande oaser. I omgivningarna ligger många nyare villor i samklang med äldre villa- och radhusbebyggelse. Cykelavstånd till friluftsområden, rekreation och bad i Lejondal och Björknäs. I närområdet ligger också flera golfbanor såsom Bro-Bålsta, Bro Hof och Kungsängens golfklubb. Mälaren är inte långt borta. Under sommartid finns fantastiska möjligheter till båtliv då det finns ett flertal båtklubbar i kommunen. I Bro invigdes 2016 Stockholms nya galoppbana Bro Park.

Kommunikation

Busshållplats finns precis utanför området som går till centrum och pendeltåget. Ca 1 km till centrum och 2 km till pendeltåg. Från Bro station tar den endast 30 minuter att ta sig in till de centrala delarna av Stockholm. Från Bro station går även en direktbuss till Kista.

Närservice

På gångavstånd finns ett litet köpcentrum med Willys matbutik, Jysk, Dollarstore, lunchrestaurang och en hästbutik. I Bro Centrum finns all service, flera butiker, restauranger, apotek, vårdcentral, bibliotek och badhus med upplevelsebad. Vill du shoppa finns fler butiker i Bålsta centrum, Jakobsberg centrum och Barkarby Handelsplats med bland annat IKEA och Stockholm Quality Outlet.

Gångväg till Råbyskolan (1-6) Broskolan (7-9) och till Härneviskolan (F-6). Gymnasium finns i Kungsängen och Bålsta.

Karta

Hör av dig till Jenny Matta Bueno eller Helena Wright för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad