Kungsgatan 45

Bilder

Utgångspris

4 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Kungsgatan 45 , Karlshamn , Karlshamn

Välkommen till Kungsgatan 45! Ett stort gatuhus med fin karaktär i centrala Karlshamn. Huset är rymligt med högt i tak på båda planen, generösa och representativa sällskapsytor med fin fiskbensparkett. Den fina takhöjden och de många, stora fönstren ger en fantastisk rymd och ljus! Fyra sovrum - med möjlighet till ytterligare gör det även till ett boende som kan passa den stora familjen. På innergården finns ett gårdshus innehållande en 2-rumslägenhet för en ny ägares fria disposition. Perfekt att hyra ut och få en extra inkomst, eller egen lokal till företagaren alternativt generationsboende. Bra uppvärmningsystem med fjärrvärme. Till fastigheten finns även två parkeringsplatser. En fastighet som måste upplevas på plats! Förbesiktigat! Välkommen på visning!

245 kvm, 7 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
245 kvm
Biarea:
62 kvm
Tomtarea:
547 kvm
Byggår:
1909
Driftskostnad:
5 270 kr/månad
Utgångspris:
4 500 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

7 rum varav 4 sovrum

Boarea

245 kvm

Biarea

62 kvm

Rumsbeskrivning
ENTRÈPLAN
Entréer

Det finns två entréer - en finingång från passagen in till innergården och en på baksidan från innergården. Från finingången tar man en trappa upp och kommer till hallen där det finns gott om plats att hänga av sig ytterkläderna och en öppen planlösning till entréplanets allrum. Hallen på baksidan har parkettgolv och en stor och praktisk klädkammare med gott om plats för ytterkläder och förvaring.

Allrum

Allrum med fin fiskbensparkett, öppen spis och fönster mot innergården.

Tre sovrum

Tre sovrum - samtliga med parkettgolv och garderob. Det största av sovrummen har hel garderobsvägg.

Badrum och toalett

Äldre badrum i bra storlek med klinkergolv och helkaklade väggar. Utrustat med toalett, handfat, bidé och badkar. I allrummet i utrymmet under trappan finns även en extra toalett med handfat. Även här är det klinkergolv och mosaik på väggarna.

ÖVRE PLAN
Allrum

Via en bred och snygg trapp kommer man upp till ett fantastiskt allrum! Det första som slår en är storleken, här finns verkligen plats för umgänge och stora bjudningar! Fin fiskbensparkett, högt i tak och fint ljusinsläpp ger fin karaktär åt rummet. Utgång till balkongen som ligger i västerläge med eftermiddags- och kvällssol. Behöver man ytterligare sovrum skulle en del av detta rum kunna delas av.

Matsal

Jämte allrummet och köket ligger matsalen, även det med fin fiskbensparkett.

Kök

Jämte matsalen och allrummet finner man köket med köksluckor i massiv ek, bänkskivor i sten, vitt kakel och klinkergolv. Maskinellt utrustat med kyl, frys, spis, fläkt och diskmaskin. Plats för matplats.

Toalett

Toalett med handfat, klinkergolv och helkaklade väggar.

Sovrum med egen toalett

Jämte köket finns ett trapphus där man kommer vidare till ett sovrum med toalett, upp till vinden eller ner till tvättstugan och en ingång från innergården. Sovrummet har parkettgolv och egen toalett med handfat samt klinkergolv och halvkaklade väggar.

Tvättstuga

Ljus och rymlig tvättstuga med klinkergolv som är utrustad med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk, arbetsbänk och duschkabin.

VINDEN

Oinredd vind som idag används till förvaring.

KÄLLARPLAN

I källaren finns det ett rum som kan användas till kontor eller gästrum med parkettgolv, ett större rum med klinkergolv och vitmålade väggar, perfekt som hobbyrum, gym, lekrum eller vinkällare. I källaren finns även det fd. pannrummet där fjärrvärmeanläggningen finns samt förrådsmöjligheter.

Byggnad

Byggnadstyp

2-planshus

Byggnadsår

1909

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundmur: Natursten
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: Kopplade
Bjälklag: Trä
Tak: Falsat plåttak

Övrigt

I mitten av 70-talet genomgick fastigheten en omfattande renovering då gatuhuset gjordes om från två lägenheter till ett stort boende. Bland annat så ändrades planlösningen, fönster renoverades, badrum och toaletter renoverades m.m. I mitten av 90-talet tilläggsisolerades ytterväggarna.

Fastighetsbeteckning

Malmö 5

Övriga byggnader

På innergården finns ett gårdshus innehållande en 2-rumslägenhet på ca 41 kvm som totalrenoverades i början av 1990-talet. Kök med vit köksinredning, sovrum med parkettgolv och hel garderobsvägg, vardagsrum med parkettgolv och badrum med plastmatta på golv och vägg som är utrustat med toalett, handfat och dusch.

På innergården finns även ett garage - perfekt för förvaring eller till cyklar och motorcyklar.

Ytterligare ett gårdshus som är oinrett.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

63 250 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 40 300 kr
El: 8 300 kr
VA: 5 500 kr
Renhållning: 2 400 kr
Sotning: 250 kr
Försäkring: 6 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaderna avser både huset och lägenheten. Till lägenheten finns sedan en undermätare till elen. I lägenheten har bott 2 personer. I huset har man endast bott några nätter per år, men det har varit fullt uppvärmt under hela året.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 237 000 kr, varav byggnadsvärde 1 635 000 kr

Summa pantbrev

2 475 000 kr

Tomt

Areal: 547 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Grannfastigheten har rätt att använda fyra parkeringsplatser. Denna fastigheten har rätt att använda grannfastighetens väg för att komma åt parkeringarna.

Tillträde

enligt överenskommelse

Viktiga dokument

Om området

Karlshamn

I Karlshamns tätort bor det ca 13 500 människor. Centrum erbjuder ett trevligt torg som är en naturlig samlingsplats med torghandel 6 dagar i veckan och många olika affärer, både större kedjor och mindre unika butiker. Många olika restauranger och kaféer finns också, flera med vacker utsikt över havet eller Mieån. I Karlshamn börjar Blekinges skärgård och med skärgårdsbåten eller egen båt når man snabbt några av de vackra öarna. Staden är inte större än att du kan cykla mellan hemmet och arbete, skola eller förskola. Vill du pendla till jobbet finns centralstationen nära centrum med både bussar, Öresundståg och Pågatåg. Här passerar även E22:an om du pendlar med bil. Via strandpromenaden kommer man ut till Väggaområdet där det finns simbassäng, både inomhus och utomhus, kallbadhus och idrottsanläggning.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna Wickström för mer information!

Anna Wickström

Anna Wickström

Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0454-383881

anna.wickstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad