Ställverksvägen 21

Bilder

  • Såld!

Ställverksvägen 21 , Karlshamn , Karlshamn

Tillfälle för den som bara vill flytta in i en helt nyrenoverad och rymlig trerumslägenhet på första plan! Lägenheten är totalrenoverad 2018-2019 då gjordes en öppen och modern planlösning i köket med helt ny köksinredning och vitvaror. Nya golv, väggar och tak har blivit renoverade i hela lägenheten samt nya, stora garderober erbjuder mycket bra förvaring. Ett helkaklat badrum med egen tvättmaskin samt en gästtoalett. Stor, inglasad balkong på 12 kvm blir som ett extra rum under sommarhalvåret. Nära till centrum, järnvägsstation, förskola, skola m.m. En lägenhet som måste ses! Välkommen på visning!

86 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 894 kr inkl. värme, vatten, el, fiber-tv, fiber 100/100
Typ:
Lägenhet
Boarea:
86 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
19
Byggår:
1963

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

86 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med slitstarkt grått laminatgolv närmast dörren där det finns möjlighet att hänga av sig ytterkläderna direkt till höger. Lite längre in finns garderob med skjutdörrar. Hallen övergår sedan till det rymliga köket.

Kök

Genom att ta ner en vägg till hallen har man skapat ett stort och rymligt kök med stora ytor som möjliggör att ha en matplats för många! Helt ny köksinredning från IKEA i vitt, inköpt 2018 men aldrig använt och detsamma gäller kyl, frys, häll, ugn och diskmaskin där det finns garantier i flera år kvar! Från köket finns utgång ut till den inglasade balkongen.

Inglasad balkong

Stor balkong på 12 kvm med skjutbara fönsterpartier. Blir som ett extra rum under sommarhalvåret och bra med plats för stort möblemang.

Vardagsrum

Stort vardagsrum med ekparkett. Praktisk vikdörr finns om man vill kunna stänga.

Badrum

Helkaklat badrum med klinkergolv som renoverades i samband med föreningens stambyte 2000 och har av nuvarande ägare fräschats upp med en ny duschkabin samt ny tvättmaskin. För övrigt utrustad med vägghängd toalett, handfat och handdukstork.

Sovrum med klädkammare

Sovrum med ekparkett och praktisk klädkammare med nytt laminatgolv.

Sovrum

Sovrum med ekparkett och hel garderobsvägg från IKEA med deras praktiska garderobsinredning.

Gästtoalett

Toalett med handfat som renoverades i samband med föreningens stambyte 2000.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns ej

Avgift

4 894 kr inkl. värme, vatten, el, fiber-tv, fiber 100/100

Andel i föreningen

1,44791%

Andel av årsavgiften

1,45199%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

snabbt tillträde möjligt!

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1963

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 september 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 166 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Övrigt

Lägenheten har under 2018-2019 genomgått en totalrenovering. Man har ändrat planlösningen genom att tagit ner en vägg mellan kök och hall och har på så sätt fått ett väldigt ljust och rymligt kök med plats för stor matplats. Allt är gjort från grunden med ny köksinredning från IKEA och nya vitvaror där det finns flera års garanti kvar. Alla rum har fått nya, snygga golv. I hallen är det ett grått slitstarkt laminatgolv vid entrén och vidare in i hallen som sedan övergår i köket är det även där ett slitstarkt laminatgolv som är extra tåligt mot repor och vatten. De övriga rummen har fått ekparkett. Alla rummen är ommålade och omtapetserade, allt gjort från grunden med alla tidigare tapetlager borttagna. Man har ändrat och satt dit mer garderober så det är gott om förvaring i lägenheten! I hallen är det garderober med skjutdörrar, i den inre hallen är det även där garderober med skjutdörrar. Sovrummet har fått en hel garderobsvägg med sju garderober med praktisk garderobsinredning från IKEA. I det andra sovrummet har man klädkammare som är inredd med en garderob, klädstång och hylla, även här är allt fixat med nytt laminatgolv och ommålat. Badrummet är renoverat med nya rördragningar till duschkabinen som är helt ny samt att man installerat en helt ny tvättmaskin, även den oanvänd och flera års garanti kvar.

Det är ingen som bott i lägenheten så allt är helt nytt och oanvänt , inte ett endaste spikhål finns i väggarna. Ägarna har satsat på kvalité och funktion för sitt framtida boende, men då de fått andra planer blir det nu möjlighet för er att bara flytta in!

Nära till gemensam tvättstuga, endast en trappa ner.
Förråd finns i källaren, ett större förråd och ett matkällarförråd.

Fastighetsbeteckning

Lasarettet 11

Förening

Namn

Karlshamnshus nr 9

Om föreningen

Välskött och populär bostadsrättsförening med god ekonomi! Föreningen äger fastigheten Lasarettet 11 som har tre flerfamiljshus som byggdes 1963 med totalt 86 bostadsrättslägenheter. Byggnaderna ligger naturskönt runt en liten gård med lekplats, grillplats och boulebana. En kort promenad och man når Karlshamns centrum samt goda pendlingsmöjligheter med närheten till järnvägsstationen. Som boende i bostadsrättsföreningen har man möjlighet att dygnsvis hyra ett nyrenoverat gästrum för övernattande besökare. Man har även tillgång till gemensamt gym, bibliotek och samlingslokal. Inga avsättningar göres till inre reparationsfonder. Föreningen står för medlemmarnas bostadsrättsförsäkring.

Föreningen har en egen hemsida med massa bra information: www.karlshamnshus9.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

86

TV och Bredband

Fiber-tv med Telias kanalpaket lagom
Fiber 100/100 ingår i månadsavgiften.

Parkering

64 p-platser finns, kostar 85:-, separat kösystem råder.

Renoveringar

Byggnaderna är välunderhållna. En del utförda renoveringar:
- 2000 gjordes stambyte med badrumsrenoveringar.
- 2002-2003 taken lades om.
- 2004 isolerglasfönster sattes in.
- 2007 nya entrédörrar sattes in och man elsanerade med installation av jordfelsbrytare och automatsäkringar.
- 2011 installerades säkerhetsdörrar till varje lägenhet samt postboxar vid entréerna.
- 2013 glasade man in och byggde ut balkongerna. 290 kr av månadsavgiften avser ett obligatoriskt tillägg till balkongerna.
- 2015 installerades fiber och solceller
- 2019 ny dränering och dagvattenledningar samt ny utemiljö med stensättningar, planteringar och asfaltering. Man planerar även att under 2019 införa taggsystem till ytterdörrarna och sätta in nya tvättmaskiner och torktumlare i tvättstugorna.
Man har även på senare tid installerat solceller där energin används till föreningens allmänna ytor och bytt ut belysningen.

Om området

Karlshamn

I Karlshamns tätort bor det ca 13 500 människor. Centrum erbjuder ett trevligt torg som är en naturlig samlingsplats med torghandel 6 dagar i veckan och många olika affärer, både större kedjor och mindre unika butiker. Många olika restauranger och kaféer finns också, flera med vacker utsikt över havet eller Mieån. I Karlshamn börjar Blekinges skärgård och med skärgårdsbåten eller egen båt når man snabbt några av de vackra öarna. Staden är inte större än att du kan cykla mellan hemmet och arbete, skola eller förskola. Vill du pendla till jobbet finns centralstationen nära centrum med både bussar, Öresundståg och Pågatåg. Här passerar även E22:an om du pendlar med bil. Via strandpromenaden kommer man ut till Väggaområdet där det finns simbassäng, både inomhus och utomhus, kallbadhus och idrottsanläggning.

Karta

Hör av dig till Anna Wickström för mer information!

Anna Wickström

Anna Wickström

Karlshamn / Sölvesborg / Olofström

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0454-383881

anna.wickstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad