Dalgångsområdet

Bilder

  • Karlshamns torg med torghandel

Utgångspris

2 800 000 kr

Bevaka slutpriset

Dalgångsområdet , , Karlshamn

Nu finns möjlighet att förvärva ett mysigt och lättskött hus i populära Dalgångsområdet! Huset har under de senaste åren renoverats varsamt med eftertanke där fokus varit på funktion och kvalité med exklusiva materialval och genomtänkta lösningar. För vad sägs om bland annat ett snyggt retrokök med vitvaror från SMEG, ett badrum helt i marmor, fina parkettgolv, nya trä/aluminiumfönster m.m. Dessutom en otroligt lättskött trädgård med en fin baksida med lättskött naturtomt. Vill du veta mer? Kontakta mäklaren!

86 kvm, 3 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
86 kvm
Biarea:
65 kvm
Tomtarea:
940 kvm
Byggår:
1954
Driftskostnad:
2 612 kr/månad
Utgångspris:
2 800 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum varav 2 sovrum

Boarea

86 kvm

Biarea

65 kvm

Rumsbeskrivning
ENTRÈPLAN
Hall

Välkommen in! Det första man slås av är att det är högt i tak, fin fiskbensparkett och ljust och fräscht. I hallen finns även flera garderober.

Kök

Till höger om hallen finns en snyggt retrokök som renoverades 2016 med vitmålade köksluckor i trä, exklusiv bänkskiva i carraramarmor med nedsänkt vask från Villeroy & Boch och blandare från Nivito. Maskinellt utrustat med vitvaror från SMEG, alla från 2016 med diskmaskin, kyl/frys och operaspis med dubbelugn och induktionshäll med 5 zoner. Golvet är vitmålat trägolv och väggarna har vit tapet.

Vardagsrum

Rakt fram i hallen kommer man till ett rymligt vardagsrum med fin fiskbensparkett, vittapetserade väggar och öppen spis med insats. Fint ljusinsläpp med stora fönster i två väderstreck och utgång till altandäcket och trädgården på baksidan. Plats för såväl soffgrupp som matsalsbord.

Två sovrum

Till vänster i hallen kommer man vidare till två sovrum och badrum. Båda sovrummen har holländsk ekparkett, vittapetserade väggar och garderober.

Badrum

Påkostat badrum, helt i marmor! Slipad marmor på golvet med golvvärme och polerad marmor på väggarna. Utrustat med toalett, handfat, badkar från Westerbergs, vattenburen handdukstork från Nordhem och badrumsinredning från Vedum

KÄLLARPLAN
Hall

Rymlig, ljust inredd hall med vitmålade väggar och klinkergolv där det närmast dörren är slipad natursten. Gott om plats för skor och ytterkläder. Är den naturliga entrén för säljaren då det är en smidigt med entré precis jämte garaget och infarten.

Tvättstuga

Ljus och fräsch tvättstuga med klinkergolv och vitmålade väggar. Gott om plats att hänga tvätt och stryka. Här finns tvättmaskin från Siemens från 2016 och tvättho.

Allrum

Allrum med klinkergolv och vitmålade väggar, perfekt som gästrum eller arbetsrum.

Toalett

Toalett med handfat. Klinkergolv och vitmålade väggar

Pannrum

Pannrum med betonggolv och vitmålade väggar. Perfekt för förvaring och vedförråd.

Garage

I källaren finns garage med ingång utifrån och därmed inte medräknad i biarean. Bra med plats för en bil m.m. Vill man ha ingång från huset kan man skapa ett dörrhål från hallen.

VIND

Oinredd vind med riktigt trapp upp gör det möjligt att i framtiden inreda eller ha det som stor och bra förvaring.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla med källare

Byggnadsår

1954

Uppvärmning

Luft-vatten

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Betong och trä
Fasad: Vitmålad träfasad
Fönster: Aluminiumklädda isolerglasfönster
Bjälklag: Betong
Tak: Betongpannor från 2012

Övrigt

Villan har av nuvarande ägare fått en totalrenovering 2016 där varje rum varsamt har renoverats med eftertanke för att lägga fokus på funktion, kvalité och stil.

Därutöver har flera stora och tunga poster gjorts som att man har bytt ut avloppsstammarna (även i betongplattan) och att den mesta elen är utbytt och översynad.

Säljaren har beställt nya isolerglasfönster med träbåge och aluminiumklädd utsida som monteras i början av 2019.

Tomten är väldigt lättskött med gräsyta på framsidan och liten gräsyta på baksidan och sedan är det en mysig naturtomt med lite skogskänsla.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 350 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 20 300 kr
VA: 4 400 kr
Renhållning: 2 350 kr
Sotning: 200 kr
Försäkring: 4 100 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Elförbrukningen (13.300 kwh) är under tiden då de gamla fönstren funnits och borde därmed minska med de nya isolerglasfönstren.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

1 418 000 kr, varav byggnadsvärde 1 050 000 kr

Summa pantbrev

1 260 000 kr

Tomt

Areal: 940 kvm

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Tillträde

enligt överenskommelse

Om området

I Karlshamns tätort bor det ca 13 500 människor. Centrum erbjuder ett trevligt torg som är en naturlig samlingsplats med torghandel 6 dagar i veckan och många olika affärer, både större kedjor och mindre unika butiker. Många olika restauranger och kaféer finns också, flera med vacker utsikt över havet eller Mieån. I Karlshamn börjar Blekinges skärgård och med skärgårdsbåten eller egen båt når man snabbt några av de vackra öarna. Staden är inte större än att du kan cykla mellan hemmet och arbete, skola eller förskola. Vill du pendla till jobbet finns centralstationen nära centrum med både bussar, Öresundståg och Pågatåg. Här passerar även E22:an om du pendlar med bil. Via strandpromenaden kommer man ut till Väggaområdet där det finns simbassäng, både inomhus och utomhus, kallbadhus och idrottsanläggning.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Anna Wickström för mer information!

Anna Wickström

Anna Wickström

Karlshamn

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0454-383881

anna.wickstrom@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte