Abborrvägen 35

Bilder

  • Såld!

Abborrvägen 35 , Hässleholm - Sjörröd , Hässleholm

Ett av Sjörröds bästa läge är till salu! Enplans Modulentvilla på 212 kvm med öppen planlösning och fem sovrum. Underbart, högt läge med utsikt över Finjasjön, flera uteplatser, uppvärmd pool och dubbelgarage. Stor tomt med många möjligheter, väldigt lugnt och härligt läge. Välkommen att anmäla dig till visningen!

212 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
212 kvm
Biarea:
67 kvm
Tomtarea:
1 823 kvm
Byggår:
1987
Driftskostnad:
4 479 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

212 kvm

Biarea

67 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Rymlig hall med mycket ljusinsläpp, plats för ytterkläder och två garderober. På golvet ligger en mörkgrå klinker och väggarna är vitmålade. Rakt fram finns ett stort fönster som släpper in mycket ljus och som vetter mot trädgården.

Sovrum

Direkt till vänster finns ett trevligt sovrum med fönster som går ned hela vägen till golvet som är en ekparkett. I detta sovrum finns garderober och plats för en dubbelsäng.

Sovrum

Nästa rum till vänster är ytterligare ett trevligt sovrum med fönster som går ned hela vägen till ekparketten. I detta sovrum finns en skjutdörrsgarderob.

Badrum

Exklusivt, helkaklat badrum i svart och vitt med golvvärme, inbyggda takhögtalare (Bowers & Wilkins), bubbelbadkar och Ballingslövsinredning med underskåp och spegelskåp. Takdusch och spotligts med rörelsesensor, wc från Gustavsberg och vattenburen handdukstork.

Sovrum

Avlångt, stort sovrum med fondtapet och parkettgolv. Här finns två fönster ut mot trädgården och flera garderober. I rummet finns även luckan upp till vinden.

Vardagsrum

Från hallen öppnar sig rummet upp i ett stort och härligt vardagsrum med otrolig sjöutsikt genom stora fönsterpartier. Parkettgolvet i bok finns i hela vardagsrummet, matplatsen och följer in till arbetsrummet. En vacker eldstad inbjuder till en rofylld stund med en god bok i brasans sken.

Arbetsrum

Arbetsrummet som tidigare endast varit avskiljt från vardagsrummet med ett valv, nu har detta valv ersatts med en dörr. På golvet ligger samma, fina bokparkett som i vardagsrummet.

Matplats

Rymlig matplats med utsikt över sjön genom stort fönsterparti. Ljust och luftigt med öppen planlösning mot köket, bokparkettgolv. Här finns även altandörren med utgång till terrass och poolområdet.

Kök

Exklusivt HTH-kök med öppen planlösning mot matplats och vardagsrum, här tillagas maten samtidigt som du njuter av utsikten. Kökets svarta granitskiva matchas fint med de ljust körsbärsfärgade luckorna och de rostfria vitvarorna. Kökets planlösning gör att man med lätthet kan arbeta flera i köket och gästerna kan slås sig ned vid bardisken för trevligt sällskap. I köket finns Bosch gaswokhäll, induktionshäll och självrengörande ugn. Den upphöjda AEG diskmaskinen i praktisk arbetshöjd gör det lätt att plocka i och ur disken. LG side-by-side (kyl och frys) med ismaskin, husqvarna inbyggd microugn och Thermex frihängande fläkt. Även i köket finns inbyggda Bowers & Wilkins högtalare i taket, alla högtalare är kopplade till Sonos sound system.

Sovrum

Master bedroom med eget duschrum och härlig utsikt över sjö. Rummet har inbyggda högtalare i taket (Bowers & Wilkins), på golvet ligger en ekparkett och en stor skjutdörrsgarderob med spegelglasdörrar rymmer mycket kläder. I direkt anslutning till sovrummet finns duschrummet.

Duschrum

Helkaklat, ljust duschrum med golvvärme och Ballingslövs badrumsmöbler i ek. Duschen avgränsas av en duschvägg med skjutdörr och i duschen finns ett litet fönster som släpper in dagsljuset.

Tvättstuga/Groventré

Från köket finns dörren in till tvättstugan, här finns frånluftsvärmepumpen (-05), tvättmaskin (-14), torktumlare (-87) och ett extra frysskåp. På golvet ligger ljus klinker och väggarna är målade, längs ena väggen finns skåp och arbetsbänk samt tvättho. Här finns även ytterdörr, larmcentralen och möjlighet att hänga av ytterkläder.

Vind

Öppen vind med ett litet isolerat rum för förvaring.

Klädkammare/Förråd

Bredvid badrummet finns ett litet förråd/klädkammare. Här finns nedgången till krypgrunden, inkommande fiber och Sonos surround system.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1987 Ombyggt 2003

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 maj 2018
Energiklass: E
Energiprestanda: 89 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

Stor terrass med markis, högtalare från Sonnance och med fin utsikt över sjön. Poolen som kan värmas upp med en luftvärmepump har pooltak och är 8,6 x 3,8 m stor och djupet är 1,13-1,70 m.

Fastighetsbeteckning

Betet 7

Övriga byggnader

Stort dubbelgarage med förråd och vidbyggt, isolerat rum totalt ca 67 kvm. I garaget finns även ett utrymme för poolanläggningen med filter och pump.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

53 749 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 38 973 kr
VA: 4 033 kr
Renhållning: 3 625 kr
Försäkring: 7 118 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

I elkostnaden finns både kostand för uppvärmning samt för hushållsström. Avgiften för renhållning är inkl kostnaden för ett sk trädgårdskärl.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 606 000 kr, varav byggnadsvärde 1 742 000 kr

Summa pantbrev

3 230 000 kr

Tomt

Areal: 1 823 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Tomtbeskrivning

Underbart belägen tomt med med många möjligheter! Fint insynsskyddat poolområde med högtalarsystem, uppvärmd pool och underbar utsikt. Mot sjön har en stenmur anlagts som håller upp slänten. Det finns möjlighet att utöka terrassen ut mot sjön ytterligare för att använda ytterligare en bit av den stora trädgården.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Samfällighet: Hässleholm Betet S:1, Samfällighet: Hässleholm Hässleholm S:22, Samfällighet: Hässleholm Hässleholm S:24, Samfällighet: Hässleholm Hässleholm S:4, Samfällighet: Hässleholm Hässleholm S:5

Samfälligheten Betet S:1 är vägen som går ned till huset. Denna väg har inte inneburit någon kostnad för fastigheten hittills.
Samfälligheterna S:4-S:5 är, enligt Åsa Håkansson (0451-26 89 01) på Lantmäteriet på Hässleholms kommun, gamla icke befintliga vägar i Sjörröd. S:24 är en aktiv väg till en fastighet norr om Sjörröd och denna samfällighet kommer att finnas kvar medan kommunen har en pågående förrättning för borttagande av övriga tidigare nämnda samfälligheterna. S:22 är ett vattenområde i Finjasjön.
För mer information om samfälligheterna ring Hässleholms kommun växel 0451-26 70 00.

Tillträde

enligt ök

Övrigt

Fiber finns i fastigheten

Renoveringar:
2017 Markiser utanför vardagsrum med sol och vindsensor
2016 Ny pump till poolen
2008 Pool (Compass Rivierina 86) med pooltak och värmepump
2007 Renovering duschrum, helkaklat med golvvärme och Ballingslövsinredning
2006 Ombyggnad badrum, helkaklat med golvvärme och Ballingslövsinredning
2005 Ny frånluftsvärmepump Nibe Fighter 360p
2004 Installerat krypgrundsavfuktare
2003 Huset byggs till med 48 kvm (2 sovrum och hall)
2002 HTH kök "Naturell cherry" med granitbänkskivor och induktionshäll samt wokhäll med gas.
2001 Anläggning av stenmur mot sjön

Om området

Hässleholm - Sjörröd

Sjörröd är ett äldre sommarstugeområde som övergått till året runtboende och expanderat. Idag bor här ca 500 personer. Parkerna i Sjörröd består mest av naturmark och den viktigaste tillgången är stranden. Det finns även gräsklippta ytor, bollplan och lekplats. Stranden är mark som är tillgänglig för alla samtidigt som de som bor vid sjön har vattenkontakt.

Intill Finjasjön finns ett nytt bostadsområde Finjasjö park. Bostäderna ligger i ett sjönära läge omgivna av den storslagna lövskogen.
Hässleholms stadbussar går dagligen genom Sjörröd. Ca 15 min cykelväg till skolor, centrum och järnvägsstationen.

Karta

Hör av dig till Lina Wretfors Friis eller Jenny Ahlman för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad