Torahögsvägen 6

Bilder

  • Såld!

Torahögsvägen 6 , Lindome , Mölndal

Välkommen till Torahögsvägen 6 och denna fantastiska enplansvilla i Lindome! Här bor du lugnt och bra beläget på återvändsgata i utkanten av centrala Lindome, nära till skolor, service och affärer. Dessutom är det inte långt till tågstationen för att ta tåget norrut mot Mölndal och Göteborg eller söderut mot Kungsbacka eller motorvägen om du istället tar bilen.

Huset har plats för den större familjen med flera sovrum och övriga utrymmen för mycket skoj och fina familjestunder. Här finns modernt kök, stort uterum och härlig trädgård där du kan njuta av soliga dagar. Huset har ägts av samma ägare under många år och har kontinuerligt renoverats och tagits hand om väl så att det idag är i mycket bra skick. Det är bara att flytta in och trivas.

Välkommen att boka in dig på visningen!

140 kvm, 6 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
140 kvm
Biarea:
10 kvm
Tomtarea:
499 kvm
Byggår:
1969
Driftskostnad:
3 211 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

6 rum varav 4 - 5 sovrum

Boarea

140 kvm

Biarea

10 kvm

Rumsbeskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en rymlig hall med flera garderober och på golvet ligger ett praktiskt och snyggt klinkergolv. Hallen leder in till vardagsrummet som har vitmönstrad tapet och fönster ut mot trädgården. I vardagsrummet och alla andra rum ligger det ekparkett på golven. Längre in ligger det ett stort sovrum med mönstrat grå tapet på väggen. Bredvid detta ligger ett rum som har inretts som ett biorum/allrum. Här har väggarna grå tapet och det finns tre mindre fönster som ger ljusinsläpp. Hallen leder sedan vidare in till det gemensamma köket och matplatsen där det finns plats för ett stort matbord med möjlighet att bjuda dina vänner på en god middag.

Köket renoverades 2008 och är från Ballingslöv. Ett modernt kök med vita luckor, bänkskiva i ek samt mörkgrått kakel ovanför diskbänken. Fönstret ovanför diksbänken ger ett mysigt intryck och möjlighet till att överblicka trädgården när du jobbar i köket. Köket är utrustat med rostfria kyl, frys, diskmaskin, fläkt samt induktionshäll med ugn från Electrolux. Från köket finns dörren in till tvättstugan med tvättmaskin, torktumlare och diksbänk med ho. Flertalet vita skåp ger här gott om extra förvaringsutrymmen. På golvet ligger det en ljus plastmatta och väggarna är vita. Från matplatsen i köket tar du dig ut till det stora uterummet via praktiska skjutdörrar och sedan ut i trädgården.

Bortanför köket finns två mindre sovrum och ett större sovrum. Det större sovrummet har en klädkammare bakom skjutdörrarna och där finns det bra med plats till förvaring av dina saker. Alla rum har ljusa väggar och de två mindre rummen har varsin garderob och i det störrre rummet finns ytterligare tre stycken garderober. Bredvid det större rummet ligger badrummet som har kaklade väggar och plastmatta på golvet. Här finns dusch, toalett och ett dubbelt handfat som effektiviserar vardagen om man är många i familjen. I hallen finns också en liten separat toalett med handfat och även här ligger en platsmatta på golvet och väggarna är vitmålade.

Byggnad

Byggnadstyp

1-plansvilla

Byggnadsår

1969 Ombyggt 1993, värdeår 1971

Uppvärmning

Direktverkande El + luft/luft värmepump

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 15 oktober 2018
Energiklass: F
Energiprestanda: 94 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Krypgrund och betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor

Övrigt

1994: Fönstren byttes ut, fasader tilläggsisolerades samt ny panel

1994: Badrummet renoverades

2008: Köket renoverades, tvättstugan renoverades, WC renoverades, nytt tak lades

Renovering uterum

2018: Fasader och fönster målades

Fastighetsbeteckning

Lindome 17:66

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

38 536 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 27 565 kr
VA: 2 643 kr
Renhållning: 2 746 kr
Väg, samf: 450 kr
Försäkring: 5 132 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

450 kr i avgift till Lindome vägförening. I elkostnaden ingår även kostnaden för uppvärmningen. Kostnaden för renhållning avser veckovistömning. Fiber finns indraget.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 143 000 kr, varav byggnadsvärde 1 138 000 kr

Summa pantbrev

1 500 000 kr

Tomt

Areal: 499 kvm
Tomttyp: Plan tomtmark med gräsmatta

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Samfällighet, servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Mölndal Annestorp GA:8

Om området

Lindome

Torahögsvägen ligger i centrala Lindome i ett lugnt område på återvändsgata. I närheten finns andra liknande enplanshus och tvåvånings kedjehus. Lekplats och grönomårde alldeles i närheten.

Kommunikation

Från Lindome station går tåget mot Mölndal/Göteborg samt Kungsbacka. det tar ca 20 minuter att gå till tågstationen och bara några minuter med bil eller cykel.

Med bil tar du dig snabbt och enkelt ut på E6 som går både norrut och söderut. In till Mölndal tar det ca 15 minuter med bil och det är ungefär lika lång ner till Kunsbacka.

Närservice

Service med flertal butiker m.m finns i Lindome centrum dit du kan gå på en 10 minuters promenad. Där finns bla Ica affär och vårdcentral.

I Mölndals Innerstad finns ytterligare shopping samt all annan nödvändig service som kan behövas. Om du istället väljer att åka söderut har du även Kungsbacka där det också finns gott om affärer och restauranger.

I närheten finns Sinntorpsskolan och Sinntorps Förskola. I Lindome finns flertalet förskolor och skolor samt kommunala dagbarnvårdare att välja på.

Parkering

2-3 parkeringsplatser finns på uppfarten till huset.

Karta

Hör av dig till Fredrika Knutson för mer information!

Fredrika Knutson

Fredrika Knutson

Mölndal

Reg. Fastighetsmäklare Föräldraledig

Ansvarig mäklare

0762309092

fredrika.knutson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad