Kvarnbygatan 43

Bilder

  • Såld!

Kvarnbygatan 43 , Kvarnbyn , Mölndal

Fantastiskt fin lägenhet på 2 rum och kök med underbar utsikt! Välplanerad bostad från 2016 med fina materialval i hela lägenheten. Från hela lägenheten kan du blicka ut över Kvarnbyn och Mölndal. Den halvt inglasade balkongen har bästa solläge hela dagen. Här bor du i ett lugnt område med närhet till Mölndals centrum och med 10 minuters promenad till den nya Gallerian som öppnar snart. Välkommen att boka in dig på visning!

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 735 kr Inkl. värme, vatten, bredband, TV-basutbud
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
8, hiss finns
Lägenhetsnummer:
71102
Byggår:
2016
Driftskostnad:
194 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen till Kvarnbygatan 43 och denna underbara lägenhet! När du öppnar dörren till lägenheten kommer du direkt in i lägenhetens mitt. Det finns plats till att hänga av jackor i hallen samt en garderob för förvaring av ytterkläder. Till höger ligger badrummet med dusch, tvättmaskin och torktumlare. Fina tillval med svart klinkergolv med golvvärme och snygg mörk bänkskiva samt svart kommod. Till vänster i hallen ligger den rymliga klädkammaren där det finns gott om utrymme till förvaring. Rakt fram i hallen anar man redan utsikten över staden och fönsterpartiet släpper in härligt med ljus. I köksdelen till vänster finns det plats för ett stort matbord där du kan bjuda dina vänner på en god middag. Även köket är smakfullt och stilfullt inrett i vitt med mörk bänkskiva och rostfria kyl, frys, ugn och diskmaskin. I andra delen av rummet finns vardagsrummet och sedan dörren in till sovrummet. I sovrummet har väggarna fått en härlig och rofylld mörkblå färg som ger ett lugnt intryck och bra förutsättningar för en god natts sömn. Även från sovrumsfönstret har du utsikt över Kvarnbyn och omgivningarna. I alla rummen ligger snygg ekparkett. Dörren ut till den stora balkongen finns mitt i lägenheten. Balkongen är halvt inglasad och har ett fantastiskt läge med sol i stort sett hela dagen. Med denna härliga utsikt från balkongen finns det många fina stunder att se fram emot!

Lägenheten ligger i ett lugnt område, strax utanför Mölndals centrum. Du har nära till all tänkbar service som finns i Mölndal och även till Göteborg. På fritiden kan du promenera vid Gunnebo Slott, Stensjön eller besöka Mölndals museum.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

8 av 10, hiss finns

Avgift

3 735 kr Inkl. värme, vatten, bredband, TV-basutbud

Driftskostnad

2 334 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 2 334 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Varmvattentillägg på 146 kr/mån samt bredband på 200/mån kr ingår i månadsavgiften.

Andel i föreningen

0,010196%

Andel av årsavgiften

1,01964%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Bostadsrättslägenhet

Byggnadsår

2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Energideklaration finns ej i nuläget då bostadsrättsförningens fastighet är såpass ny. Det kommer att upprättas en av bostadsrättsföreningen framöver.

Fastighetsbeteckning

Mölndal Kvarnbyterrassen 1

Övriga byggnader

Den gemensamma terrassen nedanför lägenheten är en mysig oas som hör till bostadsrättsföreningen.

Ett källarförråd hör till lägenheten.

Gemensamma utrymmen:
Cykelförvaring finns i garagedelen och barnvagnsrum i entréplan. Ett stort förråd i entréplan hör till lägenheten.

Parkering:
Föreningen disponerar över 88 parkeringsplatser i garage. Dessa går att hyra för 900 kronor/månad. Kösystem.

Övrigt

Bra planerad lägenhet
Stor balkong med fantastisk utsikt
Fina och genomtänkta materialval
Klädkammare

Förening

Namn

BRF Kvarnbyterassen

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Delat ägande

Föreningen har rätt att neka delat ägande, gäller ej makar/sambos.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Kvarnbyn

Vackra Stensjön kan attrahera vem som helst med sitt smått otroliga läge vid Rådasjön. Med ett kuperat läge har många av bostäderna en fantastisk utsikt rakt ut över sjö och skog - ett unikt läge med naturen som granne men ändå bara en kort busstur eller bilresa från centrala Göteborg. Här finns boenden som kan tilltala de flesta smaker; allt från gamla charmiga villor och snygga hus i funkisstil till mer nyproducerade boenden. Med fina promenadstråk längs sjöarna tar man sig gärna en långpromenad, löptur eller ett besök i närliggande Gunnebo slott. På somrarna tar man givetvis med sig picknick-korgen eller grillen ner till någon av sjöstränderna för en heldag vid vattnet. Med närhet till bra förskolor, skola och goda kommunikationer till centrum trivs barnfamiljen perfekt. I ett så här vackert och harmoniskt område kan egentligen vem som helst hitta sitt absoluta drömboende.

Här finns mycket fin natur och flertalet badsjöar. Stensjön, Rådasjön, Långvattnet och Horsikan för att nämna några. Här finns gott om strövområden, bl.a in till Delsjöområdet, samt området kring Herkulesgården. Gunnebo slott från 1700-talet och slottsparken är ett kulturreservat. Området kring slottet anlades som en naturpark med intentionen att likna en engelsk park med mjukare kullar och mycket växtlighet för att dölja de annars lite kargare bergen. Parken genomkorsas av Bohusleden, som går i västkustens inland från Lindome till Strömstad. Naturskyddsföreningens naturstig går både genom slottsparken och längs med Rådasjöns strand och berättar om naturfakta med 35 skyltar. Längs järnvägen (Boråsbanan) går gränsen mellan Gunnebo och Herkules friluftsområde. Områdena är sammanbundna med gångtunnlar. Inom Herkulesområdet finns flera olika motionsspår med varierande längder, det längsta 6,7 km. I trakterna finns även elljusspår, handikappspår och ridspår. Vid Herkulesgården finns tillgång till omklädningsrum, bastu och dusch. Herkules - Gunnebo är ett mycket naturskönt område som med de många stigarna och lederna är lättillgängligt för alla. Här finns också ett rikt naturliv.

Gunnebo Slott och Trädgårdar är en av Sveriges främsta 1700-talsanläggningar och ligger vackert beläget mellan Stensjön och Rådasjön i Mölndal. Sedan mitten av 1990-talet pågår arbetet med att återskapa 1700-talet. Gunnebo är idag en levande anläggning som har öppet året runt med evenemang, butik, turistbyrå, kaffehus och krog. Gunnebos unika miljöer erbjuder varje år en mängd olika evenemang. Året runt erbjuds konserter och dramavisningar på slottet. Höjdpunkterna de senaste somrarna har varit Gunnebo sommarteater och Gunnebo Slottsspel. Året avslutas med Gunnebos populära julmarknad och 1700-talsinspirerade julbord.

Kommunikation

Området trafikeras av bussar som tar dig ner till Mölndal och in till Göteborg. Väl nere i Mölndals Centrum finns både tåg, spårvagn och buss att välja på.

Närservice

Vid Stensjöns strand finns restaurang och minilivs.

I området finns flertalet skolor och dagis. Glasbergsskolan åk F-6, Lackarebäcksskolan åk F-6, Kvarnbyskolan åk 7-9 och Rävekärrsskolan åk F-6. Många av skolorna har också fritidsverksamhet. Dagis och lekskolor finns ca 5-6 st kommunala samt privata alternativ.

Karta

Hör av dig till Fredrika Knutson för mer information!

Fredrika Knutson

Fredrika Knutson

Mölndal

Reg. Fastighetsmäklare Föräldraledig

Ansvarig mäklare

0762309092

fredrika.knutson@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad