Gästgivargränd 7, 4tr

Bilder

  • Såld!

Gästgivargränd 7, 4tr , Täby Centrum , Täby

Gavellägenhet med öppen ljus planlösning och burspråk i både kök och vardagsrum. Inglasad balkong med fri utsikt över Täby. Lägenheten är i Brf Åkerbyparken som är ett seniorboende (+55). Det ultimata boendet för dig som vill ha ett problemfritt boende med god service och aktiviteter. I föreningen finns bl.a matsal/restaurang, bibliotek m.m. Täby centrum finns inom ca 10 min gångväg med all service, vårdcentraler, simhall m.m. Ensta krog med Stolpaskogens friluftsområde finns inpå knuten. Närtrafiksbussen stannar vid området. Flera bussar finns annars både på Stockholmsvägen och Bergtorpsvägen som går mot Täby C, Danderyds Sjukhus och Vallentuna. Till Roslagsbanan tar det ca 10 min att gå.

87,7 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 896 kr Inkl värme, vatten, förråd, tv, bredband, fönsterputs
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87,7 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
242
Byggår:
1994

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

87,7 kvm

Biarea

6 kvm

Rumsbeskrivning
Entréhall

en garderob och hatthylla. Parkettgolv och tapeter på väggarna.

Klädkammare

i praktisk anslutning till entréhallen. Den är inredd med hyllor och klädstänger.

Sovrum 1

ljust och rymligt med gott om plats för dubbelsäng och förvaring, alternativt skrivbord eller liten sittgrupp. Parkettgolv och tapeter på väggarna.

Kök

med mysigt burspråk som ger fint ljusinsläpp. Matplats som rymmer 6-7 platser. Inredningen består av äldre skåp, rostfri diskbänk med dubbla diskhoar, laminatbänkskiva samt belysning under överskåpen. Den maskinella utrustningen består av spis, fläkt, inbyggd ugn, hel kyl, hel frys och inbyggd diskmaskin (2014). Det är en plastmatta på golvet och målade väggar med kakel ovanför bänkskivorna.

Vardagsrum

med trevligt burspråk och ljusinsläpp från både öster och söder. Stort och rymligt med plats för 2 sittgrupper eller sittgrupp och matsalsbord. Det är ett parkettgolv och tapeter på väggarna. Utgången till den inglasade balkongen är härifrån.

Inglasad balkong

med fri utsikt över Täby.

Sovrum 2

är det största sovrummet och används idag som bibliotek / arbetsrum. Det är ett parkettgolv och tapeter på väggarna.

Badrum / tvättstuga

med våtrumsmatta och helkaklade väggar. Inredningen består av handikappanpassad toalett, handdukstork, duschhörna med skjutdörrar som är handikappanpassad, handfat med kommod, spegelskåp med belysning samt tvättmaskin (2012) med bänkskiva över samt flera överskåp.

Källarförråd

om ca 6-7 kvm hör till lägenheten och ingår i avgiften. Biarean som är angiven avser källarförrådet.

TV/Bredband

ComHem är ensam leverantör av bredband och kabel TV. I avgiften ingår ett basutbud • digital TV med de fria kanalerna • analog TV med ytterligare kanaler (TV3, Kanal 5, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12 och Fox) • internet 50 GB/s Snabbare bredband och ytterligare kanaler kan beställas från ComHem. (från hemsida 2019-10).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 7, hiss finns

Avgift

5 896 kr Inkl värme, vatten, förråd, tv, bredband, fönsterputs

Andel i föreningen

0%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Höghus med hissar

Byggnadsår

1994

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Åkerbyparken

Om föreningen

Brf Åkerbyparken består av 3 höghus om 7 våningar med adress Gästgivargränd 7, 9 och 11. Husen byggdes 1994.

Hemsida: www.brfakerbyparken.se

Åkerbyparkens restaurang har stor matsal med middagsservering tisdag, torsdag och fredag samt en söndag i månaden. Man kan också hämta sin mat i restaurangen. Inget mattvång, men för att upprätthålla restaurangens höga kvalitet, förväntas medlemmarna utnyttja servicen i största möjliga utsträckning. Gäster till föreningens medlemmar är välkomna! Restaurangen drivs av en entreprenör som också åtar sig catering på uppdrag av de boende, i gästmatsalen eller i deras bostad.

Inom föreningen finns hårvård och fotvård. I lokalerna finns snickarverkstad, vävstuga, motionsrum med bastu och två modernt utrustade tvättstugor. Två gästlägenheter och gästmatsal som boende kan hyra.

Det finns ett välfyllt bibliotek och ett trivsamt sällskapsrum. Sällskapsrummet och stora matsalen har audiovisuell utrustning som kan användas
vid föredrag, presentationer och möten.

I månadskostnaden ingår fönsterputs 2 gånger per år, bredband, kabel-TV, värme och vatten samt en serviceavgift, som bl.a. täcker drift och underhåll av gemensamma utrymmen.

Brf Åkerbyparken har en anställd för administration och skötsel av de gemensamma lokalerna.

Tvättstuga: Det finns 2 stycken i föreningen, dels på Gästgivargränd 7 och dels på Gästgivargränd 9.

Ventilation: Mekanisk frånluft.

Hushållsel: faktureras föreningen gemensamt och föreningen fördelar sedan ut kostnaden för varje lägenhet kvartalsvis.

Källarförråd finns till varje lägenhet och ingår i avgiften.

Antal lägenheter

81

TV och Bredband

ComHem är ensam leverantör av bredband och kabel TV. I avgiften ingår ett basutbud • digital TV med de fria kanalerna • analog TV med ytterligare kanaler (TV3, Kanal 5, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12 och Fox) • internet 50 GB/s Snabbare bredband och ytterligare kanaler kan beställas från ComHem. (från hemsida 2019-10).

Parkering

Parkeringsplats med motorvärmaruttag finns att hyra. Föreningen har också carport/garage. Vissa har låsbar gallergrind, vissa har elmanövrerade portar.

Övrigt

Ett flertal aktiviteter finns inom föreningen:
Bordtennis, gymnastik, boule
Canasta, bridge
Föredrag och andra sociala aktiviteter
Festarrangemang

Om området

Täby Centrum

Ett område där du har allt inom några hundra meter - Täby C, bussar mot Danderyds Sjukhus, Roslagsbanan, Sportcentrum, stora grönområden och Ensta Krog friluftsgård.

Kommunikation

Lokalbuss 961 till Täby Centrum har en kurförsedd hållplats strax utanför huvudentrén. Turtäthet vardagar varje timme från 09:45 till 15:45.
Som alternativ kan man gå eller cykla till centrum. Till fots tar det ca 10-15 minuter.
Roslagsbanan, från station Galoppfältet, går mot Östra station respektive Österskär.
Med buss 615 som stannar på Stockholmsvägen når man Arninge C och med buss 604, 605, 609 och 610 som stannar på Bergtorpsvägen når man tunnelbanan vid Danderyds sjukhus. Buss 627 avgår från Åkerby industriområdet till Kista via Sollentuna Centrum.

Närservice

Täby Centrum finns som mest några minuters gångväg från bostäderna. Det är ett av Stockholms största köpcentrum. Närmsta SKOLA är Byängsskolan, åk 0-9, i nordöstra änden av området. Det finns 3 gymnasieskolor (Tibble fristående gymnasium, Åva gymnasium och Täby Enskilda gymnasium) i närheten med ett utbud som täcker in de flesta inriktningar. Flertalet DAGHEM finns inom området. För mer information gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby.se.

Karta

Hör av dig till Febe Thulin för mer information!

Febe Thulin

Febe Thulin

Täby

Vallentuna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

0707-54 50 25

0707- 54 50 25

febe.thulin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad