Kabeluddsvägen 2 Entréplan

Bilder

Som Utgångspris

3 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Kabeluddsvägen 2 Entréplan , Gribbylund , Täby

Välkomna in i denna rymliga och välplanerade 4-5:a. Öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. Sovrumsavdelning med 3-4 sovrum, 2 klädkammare/förråd och 2 dusch/badrum med tvättmaskin och torktumlare. Härlig, egen, insynsskyddad och stensatt uteplats om ca 40 kvm gränsande mot allmänning och grönområde. Närområdet har också matbutik, restauranger och bra kommunikationer. Flera förskolor och skolor finns att välja på. I närområdet finns fantastiska badplatser med stränder, brygg och klippbad. Promenadstigar runt Rönningesjön och på vintern skid och skridskospår runt sjön. Rönningeby med djur att titta på och ponnyridning för barnen, fika/lunchmöjligheter, grillplats för egen matsäck. Rönningeby har också ett av Täbys populära midsommarfiranden. Skavlöten är en populär plats även vintertid då man kan vintersporta på isen, värma sig i bastun och avsluta med fika i kafeterian eller grilla egen korv.

121,6 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 269 kr exkl värme inkl VA, sopor, TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
121,6 kvm
Våning:
0, hiss finns
Lägenhetsnummer:
3203
Byggår:
1987
Driftskostnad:
808 kr/månad
Som Utgångspris:
3 895 000 kr

Mer information

Budgivning pågår

Högsta bud: 3900 000 kr

Säljaren, i överenskommelse med mäklaren, väljer på vilket sätt budgivningen ska presenteras på nätet.

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

121,6 kvm

Rumsbeskrivning
Entré/Hall

Välkomnande hall med gott om plats för avhängning, dörr till klädkammare och duschrum/WC. Hallen har laminat plattor i klinkerimitation och ljusa väggar.

Förråd/Klädkammare

Från hallen nås detta förråd/klädkammare med plats för mycket förvaring.

Duschrum/WC

Rymligt duschrum med handfat, spegel, wc, duschhörna. Plastmatta på golv och våtrumstapet på väggarna.

Inre hall

Den inre hallen tar oss förbi sovrummen, förråd/klädkammare och in mot sällskapsutrymmena i lägenheten. Laminatgolv och målade ljusa väggar samt garderober.

Sovrum delbart

Första sovrummet från hallen är ett stort sovrum, helt förberett för avdelning till 2 sovrum, bara en dörr som ska öppnas innan man sätter en enkel gipsvägg. Laminatgolv och ljust målade väggar.

Sovrum

Även detta sovrum är rymligt. Tapetserade väggar, laminatgolv och fönster.

Sovrum

Detta rum har spännande vinklar och har nyttjats som sovrum men passar utmärkt även till bibliotek, kontor eller annat önskvärt. Laminatgolv, tapetserade väggar.

Förråd/Klädkammare

I den inre hallen finns ytterligare ett stort förråd/klädkammare med garderober eller annan önskad inredning.

Vardagsrum

Stort och luftigt vardagsrum med parkettgolv, tapetserad fondvägg samt målade ljusa väggar. Utgång till uteplatsen. Från vardagsrum är det öppet till kök och stora matplatsen intill kök.

Uteplats

Stor, ca 40 kvm, insynsskyddad, stensatt uteplats med skyddat läge mot grönområde. Gränsande till den egna uteplatsen är det gräs och häck vilket gör att det ger känsla av förlängning av egen tomt.

Matplats

Som ett eget rum öppet mot vardagsrum och kök finns matplatsen för den stora familjen. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Kök

Kök med gott om förvaring och bra arbetsytor på bänkskivor i laminat samt rostfritt. Ovan arbetsbänkar är det vitt kakel. Köksluckor i vitt. Utrustning i kök: Kyl, frys, spis med häll och ugn, spisfläkt, diskmaskin.

Badrum

Stort badrum med tvättmaskin, torktumlare, vikbänk samt skåp, badkar, handfat, spegel, WC. Fönster mot gavel. Plastmatta på golv och våtrumsmatta på väggarna.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Pris

3 895 000 kr Som Utgångspris

Avgift

4 269 kr exkl värme inkl VA, sopor, TV, bredband

Driftskostnad

9 700 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 700 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I elkostnad ingår hushållsel och värme. (Grundvärme ingår i månadsavgiften genom uppvärmd tilluft, mjukstyrande elradiatorer finns för spetsvärme och som skydd mot kallras)

Andel i föreningen

1,502%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

1987

Uppvärmning

Direkt El

Ventilation

Mekanisk till-och frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 9 januari 2019
Energiklass: E

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Långbänken 1

Övriga byggnader

Förråd i en grannfastighet
Garage finns i källarplan (hiss till källarplan finns)

Förening

Namn

Brf Kabeludden

Om föreningen

Föreningen
Brf Kabeludden är en ekonomisk förening som skall tillvarata medlemmarnas intressen och förvalta föreningens ekonomi på ett för medlemmarna bästa sätt. Husen byggdes under åren 1986 och 1987, och Brf Kabeludden bildades under denna period.

LÄGENHETERNA
Föreningen har 79 lägenheter från 47 till 122 kvadratmeter. De flesta lägenheter har generösa terrasser på cirka 20 kvm, och de som ligger i markplanet har uteplatser på nästan 40 kvm. Några lägenheter är i 2 plan och några har en så kallad additionsbostad bestående av ett rum med toalett, dusch och kokskåp. Terrassernas breda balkonglådor och uteplatsernas planteringar i markplanet ger Kabeludden en härligt lummig och växtfylld miljö.

Om området

Gribbylund

Gribbylund är ett område som huvudsakligen blev bebyggt under 1990-talet. Utmärkande för området är närheten till Rönningesjön med bl a 2 st utomhusbad - Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan och badet vid Skavlötens friluftsgård som ligger på Rönninge sjöns nordöstra sida. Strandpromenaden på ca 6-7 km runt sjön är mycket använd. Vintertid plogas skridskobana och spår för längdskidor upp på Sjön. 4 H gården Rönningeby - även den på Rönningesjöns östra sida - är ett populärt utflyktsmål med bl a midsommarfirande och julmarknader.

Kommunikation

Området är mycket välförsett med BUSSAR. Busslinjer finns till Danderyds Sjukhus, Roslags Näsby, Täby C, Arninge, Täby Kyrkby, Vallentuna, Kista, Upplands Väsby samt nattbuss från Odenplan. Hållplatser finns på Armévägen/Furuvägen (605,609), Bergtorpsvägen (610, 684), Gribbylundsvägen (615, 695) och vid Löttingelund (524). I december 2019 kommer en ny busslinje 629X till Kista och Danderyds Sjukhus från Löttingelund

Närservice

GRIBBYLUNDS CENTRUM ligger i mitten av Gribbylund och har nyligen upprustats. Här finns mataffärer, restauranger m.m. Det finns flera SKOLOR i Gribbylund. I norra delen ligger Löttingelundsskolan åk 0-5, i den västra delen finns Myrängsskolan åk 0-5, samt i centrala Gribbylund finns Gribby Gårdsskolan åk 0-9.
BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd med flera dagis i närområdet. För mer information gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Pernilla Darin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad