Hägernäsvägen 1D

Bilder

  • Såld!

Hägernäsvägen 1D , Hägernäs , Täby

Välkomna in i denna fina 1:a som har allt man kan önska av sin första bostad, studentbostad eller övernattningslägenhet. Fint och praktiskt planerat kök med rejäla arbetsytor och gott om förvaring. En av de massiva ekskivorna går ut extra och skapar perfekt matplats för 2-3 personer. Öppen planlösning i kök och rum och lätt att sätta upp vägg mot sovdel så det blir mini 2:a. Stambytt bad/WC. Viss sjöglimt över Stora Värtan. Möjlighet till förhandsvisning, kontakta ansvarig mäklare.

26,8 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 204 kr inkl el, VA, kabel-TV, källarförråd och matkällarförråd.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
26,8 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
56
Byggår:
1950-55
Driftskostnad:
166 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

26,8 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter via flertalet garderober. Hatthylla och skoställ. Ljust målade väggar och fina mörkt grå klinkers på golvet.

Kök

Renoverat och trevligt kök med gott om förvaring, vita släta köksluckor och arbetsbänkar i betsad massiv ek, en av arbetsbänkarna går ut en bit i rummet och utgör en perfekt matplats för 2-3 personer. Ovan arbetsbänkarna sitter glasmosaik i mintgrön ton och hyllplan i ek. Väggarna är vitmålade. Köket är utrustat med spis med häll och ugn, spisfläkt, liten diskmaskin, halvt kylskåp med frysfack. Fönster, vita väggar och parkettgolv.

Rummet och sovalkov/sovhörna i rum

I rummet ryms en rejäl soffgrupp och passande vägg för TV mittemot. Rummet går med lätthet att dela av med enklare vägg eller skärmvägg mot sovhörnan och blir på så sätt en mini-tvåa. På golvet ligger parkettgolv och väggarna är vitmålade. Bakom soffgrupp sitter idag en fototapet av härligt fjäll vinterlandskap.

Sovalkov

Sovhörnan i rummet "sovalkoven" har idag en platsbyggd säng utrustad med lådor undertill för praktisk förvaring. I fotändan på sängen finns också en garderob.

Badrum/WC

Stambytt (-07) och fräscht badrum med klinker på golv och kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med badkar, handfat i kommod, spegelskåp, WC och handdukstork.

Renoverad mysig 1:a som har allt man kan önska som ungdom, student eller affärsresande. Lägenheten är väl omhändertagen och har fina golv och väggar, stambytt bad/WC och gott om förvaringsmöjligheter. Planlösningen är mycket bra och görs lätt om till mini 2:a.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Avgift

2 204 kr inkl el, VA, kabel-TV, källarförråd och matkällarförråd.

Driftskostnad

2 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Hushållsel. Till driftskostnader kommer hemförsäkring för bostadsrätt med valfritt försäkringsbolag.

Andel i föreningen

0,5445%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1950-55

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 200 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Se föreningsfliken

Övriga byggnader

Källarförråd + litet matkällarförråd ingår i avgiften.

Förening

Namn

Brf Flygbåten

Om föreningen

Husen i Brf Flygbåten byggdes 1950-55 och det finns totalt 83 lägenheter och några lokaler. Husen byggdes ursprungligen som bostäder åt officerare och anställda vid Roslagens flygflottilj F2.

Hemsida: www.flygbaten.se

Kabel-TV: Basutbud från CanalDigital (T1 bas) ingår i avgiften.
Bredband: Fiber är indraget i alla lägenheter med möjlighet till bredbandsuppkoppling upp till 1GB duplex, Telefoni och IP-TV, via OwnIT.
Källarförråd/Vindsförråd + matförråd finns till lägenheterna och ingår i månadsavgiften.
Tvättstugor finns i varje port.
P-plats/Garage: Det finns gott om fria p-platser i området. Dessutom kan man hyra en egen p- plats för 100 kr/mån , P-plats med el-stolpe 175 kr/mån , garage från 380 kr/mån - 460 kr/mån beroende på storlek.
Grillplats: Finns vid H��gernäsvägen 1-3. Grillning ej tillåten på balkongen.
Cykelrum. Finns.
Övriga Brf-avgifter: Överlåtelseavgift betalas av säljaren med 2,5% av basbeloppet. Pantavgift om 1% av basbeloppet tas ut av pantsättaren.
Genomförda renoveringar:
- Bergvärme installerades 2010
- Stambyte 2007 -2008
- Nya elstigare 2007
- Ny ventilation 2007
- Nya portar 2014
- Nya garageportar 2016

Antal lägenheter

83

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Hägernäs

Hägernäs är en trevlig del av Täby med närhet till Stora Värtan med sandstrand och bryggbad, mysiga restauranger nere vi vattnet och långa härliga promenadstråk och populära Rönninge by med djur och vintertid magiska skidspår samt skridskospår runt hela Rönningesjön.

Kommunikation

Roslagsbana från Hägernäs stn till Östra Station i Stockholm. Bussar till bla Norrtälje, Täby C och Mörby/Danderyd där tunnelbana finns.

Närservice

Flera idrottsanläggningar, mataffär, restauranger och McDonalds några minuters promenad från lägenheten. Fotvård, massage och lite andra butiker i närområdet. Flera skolor och förskolor finns.

Parkering

Parkering med och utan el eller garage finns att hyra (kö)
Fria P-platser finns i området.

Karta

Hör av dig till Pernilla Darin för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad