Källtorpsvägen 7, ep

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen till Källparksvägen 7
  • Stor fin uteplats!
  • ca 17 kvm stor uteplats mot gården
  • Stort och ljust vardagsrum
  • Vardagsrum och kök i öppen planlösning

Källtorpsvägen 7, ep , Näsbypark , TÄBY

ACCEPTPRIS! Söker du en lägenhet med stor uteplats? Då är detta något för dig. Härlig uteplats om 17 kvm i skyddat läge mot innergård. Lägenheten är mycket ljus med fönster åt både öster och väster. Utsikt antingen över gården eller mot en mindre park (håller på att anläggas). Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. En charmig fransk balkong finns vid köket. Genomgående hög standard då säljaren gjort flera tillval såsom vitbetsade ekgolv, golvvärme i badrum och några köksval. Lugnt läge i området med Centralparken och Norskogsbadet inom 300 m. Bra kommunikationer med bussar mot Täby C och Danderyd inom ca 100 m. Dessutom flertalet busslinjer mot Stockholm, Åkersberga, Norrtälje och Vaxholm inom 700 m. Busshållplats på E18. Engelska skolan och friskola i närområdet.

72 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 279 kr inkl värme, kallvatten, avlopp, sopor, TV, bredband, förråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
72 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
2016-17
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

72 kvm

Biarea

3 kvm

Rumsbeskrivning
Introduktion

En ljus och öppen lägenhet där den lägenhetsavskiljande väggen mellan kök och vardagsrum valdes bort av säljaren vid byggnationen. Genomgående vitbetsade ekparkettgolv i alla rum utom i badrummet. Golvvärme i badrummet. Fönsterbänkar i natursten.

Entréhall

Med säkerhetsdörr med tittöga. Dubbelgarderob för avhängning av kläder finns. Vitbetsat parkettgolv i ek och målade väggar.

Badrum / tvättstuga

med helkaklade väggar och klinkers med golvvärme. Inredningen består av toalett, handfat med kommod, spegel med belysning samt duschhörna med duschvägg i glas. "Tvättstugedelen" består av tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva över.

Sovrum 1

med skjutdörrsgarderob och utgång till terrassen mot gården. Vitbetsat ekparkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum

och kök i öppen planlösning då den väggavskiljande väggen valdes bort av säljaren. Ljust härligt rum med fönster åt både öster och väster. Utgång till den stora terrassen mot gården finns. Vitbetsat ekparkettgolv och vitmålade väggar.

Uteplats

om ca 17 kvm med skyddat läge mot innergården.

Kök

i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här kan du duka upp ett riktigt långbord om du vill. Ljust med fransk balkong. Inredningen består av snickerier från Vedum, bänkskiva i laminat, rostfri diskho och belysning under överskåpen. Den maskinella utrustningen består av spishäll i keramik, inbyggd ugn i rostfritt, spiskåpa med inbyggd belysning, inbyggd mikro i rostfritt, integrerad diskmaskin samt kyl/frys i rostfritt. Vitbetsat ekparkettgolv och målade väggar. En liten park är planlagg att anläggas på andra sidan gatan från köksfönstren.

Sovrum 2

med vitbetsat ekparkettgolv och målade väggar. En liten park är planerad att anläggas på andra sidan gatan från sovrumsfönstret.

Förråd

om ca 3,3 m ( 2,75 m x 1,2 m) i källaren. Arean är angiven som biarea i beskrivnigen Tillhör lägenheten och ingår i avgiften.

TV/bredband

Det är fiber indraget i lägenheten och 100 mbit från Ownit ingår i avgiften till föreningen. Ett grundutbud av TV-kanaler ingår också i avgiften. Uttag för TV / data finns i kök, vardagsrum och sovrum. TV-boxen följer lägenheten.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns

Avgift

4 279 kr inkl värme, kallvatten, avlopp, sopor, TV, bredband, förråd

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
VA: 1 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden avser hushållsel enligt schablon samt kostnaden för varmvatten.

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus med hiss

Byggnadsår

2016-17

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk (endast frånluft)

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Brf Parkstråket

Om föreningen

Brf Parkstråket byggdes under åren 2016-17 med inflyttning under åren 2017-18. Föreningen består av 93 lägenheter, 1-5 rok, ca 34-108 m². Byggnaderna uppfördes av Bostadsbyggarna FastPartner och Besqab och är ritade av White Arkitekter. Alla lägenheter har balkong eller uteplats och flera har dubbla balkonger i två väderstreck.

Förråd Till alla lägenheter hör ett förråd, en del har förråd i lägenheten men de flesta i källaren.

I månadsavgiften ingår kostnad för uppvärmning, kallvatten samt bredband, förråd, bredbands-tv och bilpool. Kostnad för el och varmvatten debiteras separat av föreningen.

BILPOOL: Föreningen har ett par bilar i en bilpool och medlemmarna kan hyra bilarna vid behov.

TV och Bredband

Föreningen tillhandahåller bredband Ownit 100 mbit (2018-05) och TV och kostnaden ingår i avgiften till föreningen.

Parkering

Föreningen har ett garage under husen med 55 garageplatser för 900 kr / månad (2018-05). Dessutom har föreningen 16 uteplatser för 550 kr / månad (2018-05).. Det går också att ställa sig på lokalgatorna i kvarteret.
Dessutom finns det 2 MC-platser för 450 kr/mån (2018-05)

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Näsbypark

Näsby Park är ett av Täby kommuns äldre villakvarter med ett mycket uppskattat läge vid Stora Värtan. Äldre bostadsrättsområden finns vid Näsby Park centrum. På senare år har några nya bostadsrättsområden vuxit upp, där det senaste är området vid Norskogsbadet. I Näsbypark finns flertalet badplatser, båthamnar och strandpromenader och inte minst Centralparken med utomhusbadet Norskogsbadet, utomhusgym, ny lekplats, stora gräsmattor och mindre skogspartier. Här finns gott om plats för att umgås för både stora och små.

Kommunikation

Bussar mot Täby C går i en slinga genom Näsby Park och stannar på Centralvägen ca 100 m från lägenheten. Där stannar även en buss som går till Danderyds sjukhus. Bussar som går till Stockholm, Åkersberga, Norrtälje och Vaxholm stannar på E18 och dit är det ca 700 m.

Närservice

Näsby Park centrum ligger centralt i Näsby Park. Här finns det mesta du kan behöva av närservice, exempelvis mataffär, apotek, banker, butiker m.m. Det finns flera SKOLOR i närområdet såsom Internationella Engelska skolan( åk 4-9) och Kunskapsskolan (åk 4-9). Norskolan (åk 0-3) ligger i kanten av Centralparken ca 300 m från lägenheten. Näsby Park skolan åk 4-9 ligger vid Näsby Park centrum dit det är ca 600 m. Det finns flera DAGHEM i närområdet. Futuraskolan International är en förskola i närområdet. Fler förskolor finns inom ett par kilometer. För mer information, gå in på Täby kommuns hemsida www.taby.se.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Alléns Livs
870 m
Hemköp Matextra Näsby Park
890 m
Köpcentrum & Gallerior
Täby Centrum
1,3 km
Arninge Centrum
4,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Helleborusskolan
350 m
Regnbågen Blå Förskola Fritidshem
400 m
Grundskolor
Helleborusskolan
350 m
Nytorps Friskola
750 m
Gymnasium
Internationella Engelska Gymnasiet Södermalm
300 m
Tibble Fristående Gymnasium
1,2 km
Banker
Handelsbanken Näsby Park
830 m
SEB
900 m
Golfbanor & Golfklubbar
Djursholms Golfklubb
2,3 km
Källgärdet Golf AB
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Grindtorpshallen
750 m
Täby Galopp AB
1,1 km
Simhallar & Utomhusbad
Medley Tibblebadet/Tibblehallen
1,4 km
Medley Norskogsbadet
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Febe Thulin för mer information!

Febe Thulin

Febe Thulin

Täby

Vallentuna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

0707-54 50 25

0707- 54 50 25

febe.thulin@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte