Celsiusgatan 7, 3tr

Bilder

Celsiusgatan 7, 3tr , Kungsholmen Rådhuset , Stockholm

Välkomna till denna underbara tvåa med högt läge i fastigheten. Bostaden är optimalt planerad med väldisponerade ytor och erbjuder generös sällskapsdel. Modernt, stilrent och funktionellt kök. Skicket är gott och här bjuds på härlig funkischarm. Välskött och skuldfri Brf med låg avgift som är belägen invid restaurangtäta Rådhusområdet samt närhet till oslagbara kommunikationer i form av både grön och blå T-banelinje vid Rådhusets och Fridhemsplans stationer samt flertalet busslinjer. Centralt läge på Kungsholmen med gångavstånd till city. Föreningen disponerar en härlig och rymlig takterrass med grillmöjligheter.

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
1 751 kr inkl. VA och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
34
Byggår:
1937
Driftskostnad:
258 kr/månad
Pris:
3 495 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till denna optimalt planerade bostad. Modernt, stilrent och funktionellt kök. Lägenheten är ljus och rymlig med trevliga samt genomtänkta rumsindelningar som erbjuder generös sällskapsdel. Här bjuds på härlig funkischarm med generös takhöjd och stora fönsterpartier. Lugnt belägen nära det restaurangtäta området kring Rådhuset samt direkt närhet till all tänkbar service runt Fridhemsplan. Välskött och skuldfri Brf med låg avgift med närhet till oslagbara kommunikationer i form av både grön och blå T-banelinje vid Rådhusets och Fridhemsplans stationer samt flertalet busslinjer. Centralt läge på Kungsholmen med gångavstånd till city

Välkomnande HALL med goda avhängningsmöjligheter. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger stavparkett. Två generösa platsbyggda garderober med rymliga överskåp.

Trivsamt VARDAGSRUM med lättmöblerade ytor och gott om utrymme för både generös soffgrupp och matplats. Fint ljusinsläpp genom stort fönsterparti med snygg lamellgardin. Väggarna målade i vitt och på golvet ligger vacker fiskbensparkett. De snygga väggmodulerna lämnas om så önskas.

Modernt, stilrent och funktionellt KÖK med vit skåpinredning, belysning under överskåp för optimal ljusbalans, svart kakel ovan mörk laminatbänk. Utrustningen består av spishäll med ugn, platsbyggd micro, integrerad kyl/frys och diskmaskin. Naturligt ljusinsläpp får man genom ett fönsterparti i skiljevägg mellan kök och sovrum. Väggarna är målade i vitt och gråmålat betonggolv.

Rymligt SOVRUM med vita väggar och ljusmålat betonggolv. Här ryms en dubbelsäng och förvaringsmöbler om så önskas. Generöst fönsterparti med vacker fönsterbänk i sten. Praktisk skjutdörr.

Stambytt BADRUM helkaklat i vitt. WC, tvättställ, duschkabin, spegel, högskåp och handduksvärmare.

Övrigt: Till lägenheten hör ett förråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Pris

3 495 000 kr

Avgift

1 751 kr inkl. VA och bredband

Driftskostnad

3 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 1 500 kr
Försäkring: 1 600 kr

Andel i föreningen

3,50829%

Andel av årsavgiften

3,50826%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1937

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Fastighetsbeteckning

Jordgubben 21

Förening

Namn

Brf Jordgubben 21

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

27

Antal lokaler i föreningen

1

TV och Bredband

Föreningen är ansluten till kabel-TV via Com Hem och till bredband via Stockholms stadsnät (100 mbit). Bredband ingår i månadsavgiften.

Renoveringar

Tak lades om 1990, målades 2000.
Tvättstuga byggdes om 2002.
V/A stammar i kök och badrum byttes 2005.
Byte av elstigare 2005.
Fasaden putsades delvis 2006.
Gård och takterrass renoverades 2008.
Installation av bredband via Stockholm Stadsnät 2008
Obligatorisk ventilationskontroll (OVK) godkänd 2011.
Mätning av radon har genomförts på alla våningsplan mellan november 2010 och mars 2012,
har analyserats av Landauer Nordic (tidigare Gammadata Mätteknik AB)
Det högsta uppmätta medelvärdet var 100 Bq/m3

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1163 kr

Pantsättningsavgift

465 kr

Övrigt

Det finns en gemensam mysig innergård med tillhörande plaskdamm. Det finns även en gemensam takterrass som får nyttjas av föreningens medlemmar.
Det finns en gemensam tvättstuga som är belägen i källaren med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum och en mangel.

Om området

Kungsholmen Rådhuset

Citypuls och grönska i uppskattad kombination. Attraktivt centralt läge på Kungsholmen med ett stort utbud av restauranger samt närhet till både strandpromenad och underbara parker. Vackra promenadstråk längs Kungsholms Strandstig. Möjlighet till egen båtplats vid Klara Sjö.

Kommunikation

Närmsta tunnelbanestation är Rådhuset och Fridhemsplan. Närhet till Centralen för samtliga T-banelinjer, pendeltåg, fjärrtåg, Arlanda Express, Arlandabussarna samt innerstadsbussar.

Närservice

Närområdet erbjuder bl.a. mataffärer såsom Ica Kungsholmstorg, Coop. Här finns även butiker, post, banker och apotek. Stadsdelens populäraste krogar ligger bara ett stenkast bort såsom Agnes, Styrelsen, Lokal Izakaya, Mäster Anders och Trattorian m.fl. På sommaren är även Mälarpaviljongen mycket välbesökt.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Javier Basile Leon för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad