S:t Göransgatan 83

Bilder

  • Såld!

S:t Göransgatan 83 , , Stockholm

Ljus, luftig 3:a med generös balkong i soligt söderläge mot vacker, parkliknande innergård. Lägenheten präglas av öppna, sociala ytor, gedigna material och genomgående hög standard. Stabil, populär brf med garage, gäst-lgh, festlokal och bastu. Lättillgängligt garage i huset.

92,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 844 kr inkl. värme, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
92,5 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
551
Byggår:
2001

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

92,5 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Entré med hallförvaring för ytterkläder. Vackert kalkstensgolv. Ytterdörr (säkerhetsdörr) i ekfanér. Inre möblerbar hall med ekparkett. Det finns två rymliga klädkammare i lägenheten.

Vardagsrum: Luftigt, representativt rum med stora fönsterpartier som släpper in härligt dagsljus samt utgång till stor balkong. Balkongen har klinkers på golv, räcken i frostat glas och flexibelt glasparti och väggar med inslag av vackert cederträ. Vardagsrummet har målade väggar och ekparkett.

Kök: Stor matplats belägen vid burspråksfönstret. Gott om förvaring, skåp och tillredningsytor. Köksinredning i björk (Marbodal) och vitvaror i rostfritt utförande (infälld gashäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn, mikrovågsugn, kyl/frys och fläkt). Bänkskivor i massiv ek.

Sovrum 1: Rymligt sovrum med vacker ekparkett och ljusa väggar. Intilliggande klädkammare.

Sovrum 2: Sovrum/kontor intill köket med ekparkett och målade väggar.

Badrum: Rymligt badrum med vitt kakel på väggar varav en fondvägg i mörkblå nyans samt matchande golvklinkers (glasmosaik). Badkar med tassar, inglasad duschhörna, vägghängd WC och badrumsskåp i vitt (Marbodal). Det finns även en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare samt förvaring (Marbodal). Infällda spotlights i tak med dimmerfunktion ger ett mysigt ljus i badrummet. Golvvärme.

Övrigt: Ekparketten i alla rum är oljad. Man kan koppla brand- och inbrottslarm till lägenheten via en larmcentral. Takhöjd ca 2,60 m. Alla innerdörrar är i ek. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Observera att utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för hushållsel, gas samt vatten (ca 500 kr/månad enligt säljarens information). Kabel-tv (basutbudet) via Comhem och bredband från Bahnhof, 1.000 Mbit ingår i månadsavgiften.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 7, hiss finns

Avgift

4 844 kr inkl. värme, kabel-TV och bredband

Andel i föreningen

0,8741%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2001

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 8 december 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd som nås via hissen.

Bredband från Bahnhof, 1.000 Mbit som ingår i hyran.

I Brf Vallgossen kan medlemmarna disponera följande gemensamma utrymmen: Festlokal för ca 30 pers med pentry (150 kr/pass), bastu med dusch, omklädningsrum samt relaxutrymme (gratis). Gästrum för 4 personer (300 kr/dygn). Tvättstuga, cykelförråd och källsorteringsrum. Det finns ett garage med 58 bilplatser och 3 mc-platser i källarplan (1 550 kr/månad resp. 500 kr/månad). Garageplatserna är reserverade för föreningens medlemmar. Det finns gott om cykelförvaring, både inomhus och utomhus. Dessutom finns en trevlig innergård med lekplatser och vackra planteringar.

Förening

Namn

Brf Vallgossen

Om föreningen

Fastigheten, med centralt läge på Kungsholmen, i hörnet Arbetargatan och S:t Göransgatan består av 126 bostadsrättslägenheter och gemensamma lokaler. Huset byggdes 2001 av JM och präglas av ett högkvalitativt boende som sätter trygghet, komfort, miljö och livskvalitet i första rummet. Arkitekturen har ett stramt formspråk med gultonad putsfasad och ockrafärgade fönstersnickerier, balkongerna har räcken i frostat glas och väggar med inslag av cederträ och gården, som ligger i härligt söder-västerläge ger närmast en parkkänsla med sina gräsmattor, klippta häckar, grusade gångar och naturstenshällar.

Föreningen har en mycket engagerad och kompetent styrelse. För mer information se brf's hemsida: www.vallgossen.se.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

126

TV och Bredband

Tv via ComHem.
Bredband från Bahnhof, 1.000 Mbit, ingår i hyran.

Parkering

Det finns 58 bilplatser och tre mc-platser i garaget för uthyrning till medlemmar boende i föreningen.

Ekonomi

Överlåtelse -pantsättningsavgifter tas ut enligt föreningens stadgar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

Gästlägenhet med plats för fyra personer.
Gemensamhetslokal som är lagom för mindre kalas, föreningsmöten mm.
Bastu med relaxavdelning.

Om området

Karta

Hör av dig till Stina Bodlund för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad