Lindhagensgatan 137, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Lindhagensgatan
  • Planritning

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Hornsbergs strand
  • Lindhagens gallerian

Lindhagensgatan 137, 3 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

På attraktiv adress i en omtyckt förening ligger denna fina 4:a. Lägenheten har en väldisponerad planlösning med en stor balkong mot den barnvänliga innergården. Föreningen har en stabil ekonomi och planerar att sänka avgifterna i januari -19.
Garage finns i huset. Här bor du på lugn gata med närhet till allt vad Hornsbergs Strand kan erbjuda; glittrande vatten, mysiga restauranger, Lindhagens gallerian, förskolor och kommunikationer. För mer information, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

99,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
3 926 kr inkl värme, bredband och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
99,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Driftskostnad:
618 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

99,5 kvm

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 7, hiss finns

Avgift

3 926 kr inkl värme, bredband och kabel-tv

Driftskostnad

7 424 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 264 kr
Försäkring: 4 160 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,4968%

Byggnad

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 februari 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 119 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Västermalmsterrassen

Om föreningen

Brf Västermalmsterrassen består av 225 bostadsrätter och 8 lokaler, varav en förskola. Fastigheten färdigställs under 2014/15 med inflyttning från augusti 2014. Föreningen äger fastigheten och omfattar adresserna Lindhagensgatan 135-139B, Franzéngatan 75-77, Lenngrensgatan 2-4 och Lars Forssells gata 16-22. På innergården finns bänkar och bord för samvaro samt lekyta och cykelställ. Det finns även en bokningsbar pergola

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Antal lägenheter

225

Antal lokaler i föreningen

8

TV och Bredband

Bredband
Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift.

Kabel-TV
Föreningen har IP-TV från Ownit, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften

Parkering

Det finns 158 bilplatser, varav 50 st är för elbilar. Det finns även ett antal handikapplatser och dubbelplatser. Avgift för garageplats är 2 081 kr (år 2018) för enkel- respektive 3 329 kr för dubbelplats. En dubbelplats innebär två parkeringsplatser där den ena platsen ligger innanför den yttre (dessa hyrs därför endast ut till en hyrestagare).

Renoveringar

2017
-Rustat upp gården (lekplats med studsmatta)
-28 nya förråd har byggts (hyrs månadsvis)
-50 elbilsplatser har förberetts i garaget.
-Automatiska dörröppnare installerade till cykelrum.

Ekonomi

Grundavgifterna är sänkta med nästan 30% sedan 2016. Detta är i linje med att både hålla så låga grundavgifter som möjligt och samtidigt hålla en fortsatt hög amorteringstakt.

Pantsättningsavgift
Föreningen tar ut pantsättningsavgift. Avgiften är 1% av gällande prisbasbelopp (45 500 kr år 2018), dvs 455 kr.

Överlåtelseavgift
Föreningen tar ut överlåtelseavgift på 2,5% av gällande prisbasbelopp (45 500 kr år 2018), dvs 1 138 kr, som betalas av köparen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

El och vatten
Föreningen har ett gemensamt elabonnemang och varje lägenhet är utrustad med en individuell undermätare. Även kall- och varmvattenförbrukning mäts per lägenhet och debiteras bostadsrättshavaren. Debiteringen sker med fem månaders eftersläpning, dvs. på fakturan i juni debiteras den faktiska förbrukningen som skett under januari.

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Karta

Hör av dig till Kajsa Allermalm för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad