Hornsbergs strand 15E, 5 tr

Bilder

  • Såld!

Hornsbergs strand 15E, 5 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

Med ostört läge på attraktiv adress ligger denna fina 2:a. Lägenheten är optimalt planerad och varje kvadratmeter nyttjas på bästa sätt. Stor balkong mot husets baksida.
Ekonomiskt stabil förening med god ekonomi där man nyligen sänkt avgiften med 5%.
Här bor du med omedelbar närhet till allt som Hornsbergs Strand kan erbjuda; glittrande vatten, mysiga restauranger, Lindhagens gallerian, förskolor och kommunikationer

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 801 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
2015-2016
Driftskostnad:
350 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläder. I anslutning till hallen finns garderober och ett städskåp som erbjuder generöst med förvaring.

Kök

Stilrent kök med vita skåpluckor och en svart bänkskiva. Generöst med arbetsyta och skåpsförvaring. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet så det är inga problem att få plats med stort matbord. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och en kyl/frys.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum som utan problem rymmer soffgrupp, soffbord, matbord och förvaring. Stort fönsterparti och utgång till lägenhetens balkong vilket ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Balkong

Trevlig balkong med söderläge som ligger på husets baksida. Gott om plats för utemöbler och grill.

Sovrum

Mysigt sovrum som ligger med ett ostört läge mot husets baksida. Plats för säng och nattduksbord.

Badrum

Påkostat och smakfullt inrett badrum med svart klinkergolv och vita helkaklade väggar. Dusch med vikbara duschdörrar, handfat med kommod samt ett spegelskåp ovanför med plats för extra förvaring, handdukstork och WC. Badrummet har även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare.

Då huset är byggt 2015-2016 så är lägenheten fortfarande i mycket gott skick. Bostaden har genomgående parkett på golven och väggarna är vitmålade.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 7, hiss finns

Avgift

1 801 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är angiven enligt schablon. För utförlig information kontakta ansvarig mäklare.

Andel i föreningen

0,4729%

Andel av årsavgiften

0,47295%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015-2016

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenheten är registrerad som en 1:a i lägenhetsregistret.

Förening

Namn

Brf Glädjen Stockholm

Om föreningen

Brf Glädjen registrerades som förening 2013 och består av adresserna Hornsbergs Strand 15 A-F. Fastigheten är byggd 2015-2016. Den skattemässiga statusen för föreningen är att den är en äkta förening. Föreningen äger inte marken. Antalet bostadsrätter är 111 st och antalet garageplatser är 59 st.

Organisationsform

Bostadsaktiebolag

Antal lägenheter

111

TV och Bredband

Telia fiber

Parkering

Föreningen disponerar över 59 parkeringsplatser i garage. Avgiften per månad uppgår till 1900 kr och och 500 kr för MC. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp.

För vidare information, kontakta SBC AB som är ansvarig för garageplatserna samt garagekön.

Renoveringar

Inga större underhåll är planerade de kommande åren.

Ekonomi

Månadsavgiften sänktes med 5% under augusti 2018. Föreningen har en god ekonomi och har haft möjlighet att amortera ner lånen mer än vad de budgeterat.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen.

Äger föreningen marken?

Nej

Övrigt

Föreningen har en innergård med planteringar & lekplats samt barnvagns- och cykelförvaring. Medlemmar i Brf glädjen Stockholm kan boka gemensamhetslokal/övernattningslägenhet via web och app.

Det finns ett soprum för återvinningsbart avfall, dvs plast, tidningspapper, kartong, metall och glas.

Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen.

Juridisk person får normalt inte förvärva lägenhet i Brf Glädjen Stockholm.

Viktiga dokument

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Karta

Hör av dig till Kajsa Allermalm för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad