Hornsbergs Strand 43, 6 tr

Bilder

  • Såld!

Hornsbergs Strand 43, 6 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

Invid Ulvsundasjöns glittrande vatten ligger en av de finaste 4:orna i området. Lägenheten har en exceptionell takhöjd på nästan 3 meter samt en väldisponerad planlösning med kök och vardagsrum på ena sidan och samtliga sovrum ostört belägna mot föreningens innergård. Två balkonger, den ena med sol under morgon och förmiddag och den andra med kvällssol. Förutom detta så har lägenheten även generöst med förvaringsutrymmen och både badrum och gäst-WC. Till lägenheten hör ett externt förråd och garage finns i huset. Här bor du på lugn gata med närhet till allt vad Hornsbergs Strand kan erbjuda; glittrande vatten, mysiga restauranger, Lindhagens gallerian, förskolor och kommunikationer

104 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
4 768 kr inkl. värme, vatten, bredband, basutbud för tv, IP telefoni och källarförråd
Typ:
Lägenhet
Boarea:
104 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2010
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

104 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Trivsam hall som löper genom lägenheten och välkomnar dig in i bostaden. Gott om plats att hänga av sig ytterkläder och två garderober samt städskåp bakom praktiska skjutdörrar.

Kök

Stilrent kök med vita släta skåpluckor och svart bänkskiva i sten. Generöst med både skåpsförvaring och arbetsyta. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och skiljs av med en snygg och praktisk köksö. Den öppna planlösningen ger gott om plats för ett stort matbord. Köket är utrustat med spishäll, spisfläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, varmluftsugn, diskmaskin, kyl och frys.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum där det med fördel ryms både soffgrupp och förvaring. De generösa fönsterpartierna i kombination med balkongdörren ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Balkong

Denna balkong nås från vardagsrummet och har sol på morgonen och förmiddagen. Från balkongen kan man glimta ned mot Ulvsundasjöns glittrande vatten. Balkongen är stor med gott om plats för utemöbler och grill.

Sovrum

Lägenheten största sovrum med gott om plats för en dubbelsäng. Garderobsvägg som erbjuder generöst med förvaring. Även plats för skrivbord för den som önskar. Utgång till lägenhetens andra balkong.

Balkong

Denna balkong nås från lägenhetens största sovrum och vetter mot föreningens lugna innergård. Sol under dagen och fram emot kvällen. Även denna balkong är stor med plats för utemöbler och grill.

Sovrum

Lägenhetens andra sovrum har även det en bra storlek med plats för säng och skrivbord. Platsbyggd garderob med praktiska skjutdörrar.

Sovrum

Även detta rum har en bra storlek med gott om plats för säng och skrivbord. Förvaring i form av en platsbyggd garderob med praktiska skjutdörrar.

Badrum

Snyggt badrum som nås från hallen med grått klinkergolv med golvvärme och vita helkaklade väggar. Badkar, handfat med kommod, inbyggd spegel med infällda spotlights ovanför, handdukstork och WC. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsyta ovanför och tre vägghängda skåp.

Toalett

Toalett som nås från hallen med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Handfat med kommod, spegelskåp med belysning och WC.

Lägenheten i genomgående gott skick med snygga och smakfulla materialval. Parkett på golven i och vitmålade väggar. Den extra höga takhöjden i kombination med generösa fönsterpartier ger lägenheten en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp. Planlösningen är väldisponerad med stora och rymliga rum. Samtliga sovrum är belägna mot föreningens ostörda innergård.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Avgift

4 768 kr inkl. värme, vatten, bredband, basutbud för tv, IP telefoni och källarförråd

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Driftskostnaden är angiven enligt schablon. För utförlig uppgift hör med ansvarig mäklare.

Andel i föreningen

0,00809%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2010

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 4 oktober 2012
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Poeten

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Poetens lägenheter vid Hornsbergs Strand färdigställdes år 2010. Huset är byggt av JM. Föreningen består av 146 st lägenheter (samtliga upplåtna med bostadsrätt) och 9 st lokaler för café, butiks, kontors och restaurangverksamhet, samt ett garage i två plan.

TV och Bredband

Föreningen har avtal med Telia om leverans av digital tv, telefoni samt bredband. Lägenheten är utrustad med fiberkabel med tripple-play funktion, som levererar tv, telefoni samt bredband.

Parkering

Föreningen har tillsammans med Brf Lycksaligheten samt Brf Gåspennan två garageplan i huset som drivs som gemensamhetsanläggning. Garageplatserna är i första hand till för boende i respektive förening men kan i undantag samt i mån av plats även hyras ut till externa hyresgäster.

Garageuthyrningen av föreningens platser administreras av AdEx på uppdrag av föreningen och för frågor gällande garaget vänligen vänd er direkt till AdEx ServiceCenter telefon 90 220 eller om du idag inte står i kö men önskar göra det gör du en anmälan här. (länk: https://smartpark.adex.se/internko/smart-park-brf-poeten) Du kommer då att kunna logga in med Bank-ID.

Övrigt

Barnvagnsrummen finns i samtliga trapphus. Dessa har stänger för att vagnar ska kunna låsas fast.

Cykelrum finns det ett flertal inom föreningen. Dessa rum är enbart för cyklar.

I föreningen finns även en fin övernattningslägenhet, gemensamhetslokal och tvättstuga.

I Poetens försäkring via IF ingår ett gemensamt bostadsrättstillägg som gäller för samtliga medlemmar.

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Karta

Hör av dig till Kajsa Allermalm eller Anette Stridh för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad