Pär Lagerkvists Gata 6, 6 tr

Bilder

  • Såld!
  • Välkommen in!

Pär Lagerkvists Gata 6, 6 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

ACCEPTERAT PRIS! Högt upp i huset, med ett härligt ljusinsläpp, ligger denna fina 2:a i gott skick. Lägenheten kan lätt göras om till en 3:a. Omtyckt förening och ekonomiskt stabil förening med gästlägenhet, bastu, en trivsam innergård och garage i huset som nås med hissen. Avgifterna kommer att sänkas med 10% under april i år. Här bor du på lugn gata med närhet till allt vad Hornsbergs Strand kan erbjuda; glittrande vatten, mysiga restauranger, Lindhagens gallerian, förskolor och kommunikationer.

64 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 896 kr inkl. värme, VA och bredband 100 Mbit fiber (TV, Data och IP-Telefon)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
64 kvm
Våning:
6, hiss finns
Byggår:
2008
Driftskostnad:
333 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

64 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnade hall med gott om utrymme att hänga av ytterkläder. I anslutning till hallen ligger en rymlig klädkammare som erbjuder generöst med förvaring. Parkettgolv i ek och vitmålade väggar.

Kök

Stilrent kök med vita släta skåpluckor en ljust grå bänkskiva och vitt kakel. Generöst med både skåpsförvaring och bänkyta. Köket är utrustat med spishäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och en kyl/frys. I anslutning till köket ligger en matplats som gränsar mot vardagsrummet. Detta utrymme är perfekt att dela av till ytterligare ett rum för den som önskar en 3:a.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och tv-möbel. Även plats för ett stort matbord för den som önskar, vilket är perfekt för den som vill bygga om lägenheten till en 3:a. Generöst fönsterparti som ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum

Mysigt sovrum som är lugnt beläget mot föreningens innergård. Här finns gott om plats för en dubbelsäng och nattduksbord. Två garderober som erbjuder generöst med förvaring. Även plats för ytterligare förvaring för den som önskar.

Badrum

Stilrent badrum med klinkergolv med värme och vita helkaklade väggar. Dusch, handfat med kommod, WC och en tvättpelare. Bra förvaring i form av ett väggfast skåp och ett spegelskåp ovan handfatet.

Lägenheten är i genomgående gott skick med en trivsam och väldisponerad planlösning. Genomgående gedigna material, ekparkett och vitmålade väggar. Eluttag finns på balkongen. Antenn-, tele- och datauttag finns i alla rum och kök.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 7, hiss finns

Avgift

3 896 kr inkl. värme, VA och bredband 100 Mbit fiber (TV, Data och IP-Telefon)

Driftskostnad

4 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
Försäkring: 1 600 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Driftskostnaden är angiven enligt schablon. För utförliga uppgifter kontakt ansvarig mäklare.

Andel i föreningen

0,711%

Andel av årsavgiften

0,711%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2008

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 oktober 2012
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Kv Eden

Övrigt

Till lägenheten här ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Eden

Om föreningen

Fastigheten uppfördes av JM 2008. Föreningen består av 121 bostadsrättslägenheter och två hyreslokaler; en lokal på 954 kvadratmeter samt en lokal på 257 kvadratmeter. Båda lokalerna nyttjas som förskola.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

121

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

I föreningens fastighet finns ett fastighetsnät från Telia installerat. Fastighetsnätet förser samtliga lägenheter med så kallad "triple-play" funktionalitet; internet, digital-tv och IP-telefoni. Genom en kopplingsstation i hallen i varje lägenhet kan de boende själva bestämma vilka tjänster som ska vara tillgängliga i de olika mediauttagen i lägenhetens olika rum. Kostnaden för detta är inkluderad i respektive lägenhets månadsavgift så ingen ytterligare avgift tillkommer.
Alla lägenheter har digital-tv med ett basutbud som i dagsläget omfattar följande kanaler:
SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12, SVT24/Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV3 Sport, TV4 Film, TV4 Guld, MTV, Discovery Channel, National Geographic, Eurosport, TNT, TLC, Comedy Center, Acess TV, Investigation Discovery och NFL Network.
Det finns givetvis möjlighet att köpa ett mer omfattande kanalutbud om man så önskar. Kostnaden för detta faktureras respektive lägenhet.

Parkering

I föreningens garage finns 88 parkeringsplatser för bil, fem parkeringsplatser för motorcykel och 19 parkeringsplatser för scooter eller vespa. Garaget har fyra våningar. Garageplatser hyrs i första hand ut till föreningens medlemmar men föreningen kan även teckna hyresavtal med externa parter.

Bilplatserna kostar 1 200 eller 1 500 kr i månaden (beroende på storlek) för boende i föreningen. Motorcykel och scooter kostar 350 kr i månaden.

För information om lediga platser eller om du vill ställa dig i kö för att teckna hyresavtal för en garageplats, kontakta Apcoa Parking på telefon 08-556 306 70 eller via deras info@apcoa.se.

Ekonomi

Överlåtelse -pantsättningsavgifter tas ut enligt föreningens stadgar.

Föreningens ekonomi är mycket god och prognosen för kommande år är utmärkt. Styrelsen har därför beslutat att från och med april 2018 sänka avgifterna med 10 procent. Avgiften kommer att justeras automatiskt av HSB. Man behöver som medlem inte göra någonting för att ändringen skall träda i kraft.

Styrelsen vill också signalera en ambition att sänka avgiften ytterligare under kommande år, givet att de ekonomiska förutsättningarna kvarstår

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

I föreningen finns fyra gemensamma lokaler; en trivsam bastu med relax, en förenings-/festlokal, en gästlägenhet (200 kr/natt) och en tvättstuga. Till i stort sett samtliga lägenheter finns lägenhetsförråd i källaren. Ett flertal cykel- och barnvagnsförråd finns även i anslutning till trapphus och garage.
Se gärna föreningens hemsida för mer information; www.brfeden.se.

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Välkommen till en av de nyaste stadsdelarna i Stockholm. Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område och en del av den nya stadsdelen Lindhagen, som vuxit fram. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Det nya området kommer att få en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picnic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

I närheten

Livsmedelsbutiker
7-Eleven
150 m
Maxi ICA Stormarknad
190 m
Köpcentrum & Gallerior
Frölunda Torg
780 m
Västermalmsgallerian
1,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Eden
20 m
Förskolan Eden
20 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
1,8 km
Arlanda Express
2,9 km
Grundskolor
Klubben, Kristinebergsskolan
670 m
Fridhemsskolan Efta
820 m
Gymnasium
Atleticagymnasiet
80 m
Yrkesgymnasiet
210 m
Universitet & Högskolor
MHS K Militärhögskolan Karlberg
830 m
Hermods AB
1,1 km
Banker
Handelsbanken Hornsberg
170 m
SEB
640 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
1,8 km
Swing By Golfbaren AB
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholms Tennishall
310 m
Ballbreaker Kungsholmen
320 m
Simhallar & Utomhusbad
Kronobergsbadet
1,9 km
Oxhålsbadet Stora Essingen
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kajsa Allermalm för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

08-520 015 20

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte