Pär Lagerkvists gata 26, 6 tr

Bilder

  • Såld!

Pär Lagerkvists gata 26, 6 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

Accepterat pris! Några meter från Ulvsundasjöns glittrande vatten ligger denna fina 3:a. Bostaden har ett ostört läge högt upp i huset mot lågt trafikerad gata. Det höga läget i huset ger ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är väldisponerad med generösa sällskapsytor och rymliga rum. Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd med bra läge vid entrén. Omedelbar närhet till ett flertal mysiga restauranger och bussar. Under sommartid så är det gågata vid Hornsbergs strand så då passar det extra bra att njuta av en bit mat när det är fint väder. Inom gångavstånd finns även Lindhagens galleria och tunnelbana (både blå och grön linje).

74 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
3 428 kr inkl. värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
74 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
91401
Byggår:
2012
Driftskostnad:
650 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

74 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall som är mycket väldisponerad med gott om plats att hänga av sig ytterkläder. Från hallen nås lägenhetens rymliga klädkammare som erbjuder generöst med förvaring.

Kök

Stilrent kök med vita släta skåpluckor. Generöst med skåpförvaring och arbetsyta. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet så här finns det gott om plats för ett stort matsalsbord. Utgång till lägenhetens balkong. Köket är utrustat med spishäll, varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn, diskmaskin och en kyl/frys.

Balkong

Härlig balkong med utsikt mot Ulvsundasjöns glittrande vatten. Balkongen ligger i väst. Trätrall som är platsbyggd.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och extra förvaring för den som önskar. Burspråk med fönster i dubbla väderstreck och även öppet mot köksfönstret vilket ger rummet ett härligt ljusinsläpp.

Sovrum 1

Lägenhetens största sovrum ligger med ostört läge mot föreningens trivsamma innergård. gott om plats för dubbelsäng, nattduksbord och generös förvaring.

Sovrum 2

Lägenheten andra sovrum ligger även det med ostört läge mot föreningens innergård. Gott om plats för säng, generös förvaring och även skrivbord för den som önskar.

Badrum

Stort badrum med grått klinkergolv med värme och vita helkaklade väggar. Dusch som skiljs av med en glasvägg, handfat med kommod och ett spegelskåp med spotlights inunder. Tvättmaskin och torktumlare med en praktisk arbetsyta ovan och även två vägghängda skåp.

Lägenhetens rum har genomgående parkettgolv och ljust målade väggar.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 8, hiss finns

Avgift

3 428 kr inkl. värme, kallvatten och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

7 800 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
VA: 1 200 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Driftskostnaden är angiven enligt schablon. För utförlig uppgift, vänligen kontakta ansvarig mäklare.

Andel i föreningen

0,5701%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2012

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 februari 2016
Energiprestanda: 98 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Obligatoriskt tillägg på 220 kr/mån för bredband, 100/100 Mbit.

Varmvatten ingår inte i angiven månadsavgift, den faktureras individuellt utefter förbrukning.

Förening

Namn

Brf Gåspennan

Om föreningen

Bostadsrättsföreningen Gåspennan stod klar 2012 och består av 164 bostadsrätter, fem lokaler samt garage. Föreningen har en trevlig gård och det finns cykelrum samt miljörum. JM var totalentreprenör och fastigheten färdigställdes med succesiv inflyttning 2012-2013.
Arkitekt var Arkitekturkompaniet från Göteborg.

Organisationsform

Andelsrätt

Antal lägenheter

164

Antal lokaler i föreningen

5

TV och Bredband

TV: Avgiften för standardutbudet ingår i månadsavgiften, för tillägg tecknar lägenhetsinnehavaren själv avtal med Telia.
Bredband: Gåspennan har avtal med Telia om leverans av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple-Play funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund.

Parkering

Det finns 65 garageplatser i eget källarplan (1500 kr) och 52 platser i gemensamt garage (1300 kr) med två andra bostadsrättsföreningar (grannfastigheten).
Det finns även ett antal MC-platser, platserna kostar 400 kr/månad. Uthyrningen av garagets parkeringsplatser administreras av Valvet AB; telefon: 08 545 72 440 (telefontiden 8.00 - 11.00) och mail: ekonomi@valvetab.se

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god med för närvarande stort positivt kassaflöde. Detta används till att göra amorteringar på befintliga lån på fastigheten (år 2016 totalt 3,8 mkr).

Enligt föreningens stadgar debiteras bostadsrättsinnehavaren 1% av basbeloppet för varje pantmeddelande (448 kr för år 2017).
Vidare debiteras köparen 2,5% av basbeloppet i överlåtelseavgift (1 120 kr för år 2017).

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

För ytterligare information se föreningens hemsida www.brfgaspennan.se
2017-05-19: Överlåtelser ska skickas till:
Brf Gåspennan
c/o Valvet Förvaltning AB
Box 490 23
100 28 Stockholm
En överlåtelseavgift tas ut av köparen med max 2,5 % av prisbasbeloppet, vilket i 2015 års kostnadsläge motsvarar 1.113 SEK.

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Välkommen till en av de nyaste stadsdelarna i Stockholm. Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område och en del av den nya stadsdelen Lindhagen, som vuxit fram. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Det nya området kommer att få en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picnic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

I närheten

Livsmedelsbutiker
7-Eleven
280 m
Maxi ICA Stormarknad
350 m
Köpcentrum & Gallerior
Frölunda Torg
950 m
Alviks Torg
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Eden
190 m
Förskolan Eden
190 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
1,8 km
Arlanda Express
3 km
Grundskolor
Klubben, Kristinebergsskolan
770 m
Fritidshem Tornadon
910 m
Gymnasium
Atleticagymnasiet
230 m
Yrkesgymnasiet
370 m
Universitet & Högskolor
MHS K Militärhögskolan Karlberg
930 m
Hermods AB
1,2 km
Banker
Handelsbanken Hornsberg
70 m
SEB
810 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
1,9 km
Swing By Golfbaren AB
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Stockholms Tennishall
300 m
Kristinebergs Idrottsplats
450 m
Simhallar & Utomhusbad
Kronobergsbadet
2,1 km
Oxhålsbadet Stora Essingen
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kajsa Allermalm för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

08-520 015 20

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte