Creutzgatan 5, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Creutzgatan 5, 3 tr , Kungsholmen Thorildsplan , Stockholm

Välkommen till denna fina etta högst upp med välbevarad 20-talscharm, generös takhöjd och fint ljusinsläpp från vackra spröjsade fönster. Lättmöblerat rum, nytt kök och badrum samt stora klädkammare. Möjlig minitvåa. Direkt närhet till tunnelbanans gröna linje!

35 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 844 kr inkl. värme, VA och kabel-TV (basutbud)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
35 kvm
Våning:
3
Byggår:
1927
Driftskostnad:
410 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

35 kvm

Rumsbeskrivning

Hall:
Öppen rymlig hall med möjligheter till avhängning. I anslutning till hallen finns dessutom en klädkammare med gott om plats. Målade väggar i ljusgrå färg och nyslipat trägolv.

Badrum:
Fräscht badrum som renoverades och blev klart i januari 2017. På golvet ligger ett vackert flätat marmorgolv med golvvärme och väggarna är vitkaklade. Här bjuds toalett, handfat, handdukstork, dusch och bredvid duschen sitter en duschvägg i glas.

Kök:
Snyggt och stilrent kök som även de nyligen renoverats och blev klart i januari 2017. Bänkskiva och stänkskydd i marmor. Integrerad diskmaskin samt kyl och frys. Plats för rejält matbord invid fönstret. Mycket goda förvaringsmöjligheter i kökssystem med vita luckor och välbevarat serveringskåp. Nyslipat trägolv och ljusa väggar.

Vardagsrum:
Öppet rum som rymmer säng, soffa samt bokhylla eller skrivbord om man önskar. I anslutning finns en klädkammare med mycket goda förvaringsmöjligheter. Målade väggar i ljusbeige färg och trägolv.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns ej

Avgift

1 844 kr inkl. värme, VA och kabel-TV (basutbud)

Driftskostnad

4 920 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 880 kr
Försäkring: 2 040 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

0,14081%

Andel av årsavgiften

0,14081%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1927

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 1302 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

Kabel-tv: Lägenheten är ansluten till ComHem kabel-tv. ComHems basutbud ingår i månadsavgiften.
Bredband: Bredbandsanslutning via fiber (leverantör Bredbandsbolaget). Bredband går även att få genom ComHem. (separat abonnemang krävs för bredband)

Fastighetsbeteckning

Silverfasanen 5

Övrigt

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Förening

Namn

Brf Kalkonen

Om föreningen

Brf Kalkonen är en av HSB:s äldsta och största föreningar. Den bildades 1926 och består av 7 fastigheter. Fastigheterna byggdes under åren 1926 - 1936. Arkitekt var Sven Wallander (han har även ritat delar av Röda Bergen och ena Kungstorget på Kungsgatan). Föreningen erbjuder trevliga gemensamma utrymmen såsom gästlägenheter, hobbylokal samt gemensam festlokal med bastu- och poolrum. De grönskande innergårdarna är väldigt uppskattade. Här finns sittgrupper, grillar och gott om plats att njuta av solen.

En välskött förening som förvaltas av HSB. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar för närvarande. Antalet delägare får vara högst två och minsta andel 25%. För mer info se föreningens årsredovisning och hemsida: www.kalkonen.se

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

550

Antal lokaler i föreningen

44

TV och Bredband

Samtliga lägenheter är anslutna till ComHem kabel-tv. ComHems basutbud ingår i din månadsavgift. Kontakta ComHem om du vill beställa fler kanaler eller andra kabel-tvtjänster. Bredbandsanslutning via fiber är framdraget till nästan alla lägenheter. I de fall det inte finns installerat är det lägenhetsägaren som får stå eventuell installationskostnad. Kostnaden för bredbandstjänsten står medlemmen själv för.

Parkering

Föreningen innehar inga parkeringsplatser. Stockholms stads boendeparkering gäller för området.

Renoveringar

1974-75: Byte av VA-stammar i kök
1990-93: Byte av VA-stammar i badrum (i samband med detta renoverades samtliga badrum och elkablar m.m. byttes ut)
1995-96: Renovering av föreningens tvättstugor
2004: Byte av tvättmaskiner
2005: Byte av torktumlare
2008: Stamspolning
2009: Renovering av delar av taket
2010-11: Renovering av fönster och byte till energiglas, entrédörrar och gårdsdörrar
2013-15: Renovering av föreningens balkonger samt delar av fasaden.
Vindsutbyggnad diskuteras för närvarande för vissa medlemmar som har lägenheter i anslutning till torkvindar. Sådan utbyggnad och försäljning av vindsutrymme skulle ge bra tillskott i kassan för föreningen.

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja, minst 25%

Äger föreningen marken?

Ja

Övrigt

I föreningen finns även flertalet cykelrum, grovsoprum och 7 st. tvättstugor.

Om området

Kungsholmen Thorildsplan

Fastigheten är belägen i lugna och trivsamma kvarter. I området finns lekplatser och grönområden samt caféer och flera restauranger. På Lindhagensgatan finns en galleria med bland annat ICA Maxi, apotek och systembolag. I närheten finns också flera gym, såsom SATS och Friskis & Svettis. Närhet till natur och bad såsom Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Fredhälls badklippor. Ca 10 minuters promenad till Fridhemsplans citypuls där ni finner ett stort urval av service, shopping, mysiga caféer och restauranger.

Lindhagen - en ny stadsdel: Det pågår en stor omvandling av nordvästra Kungsholmen, från Drottningholmsvägen i söder till Ulvsundasjön i norr. Det innefattar Kristinebergs slottspark i sydväst och sträcker sig en bra bit in i Stadshagen i öster. Här har det växt fram en ny spännande stadsdel med bland annat en strandpromenad, strandpark och stadspark, nya butiker, caféer och restauranger och grönområden.

Kommunikation

Ett kvarter från T-bana Thorildsplan (grön linje). Ca 5 minuters promenad till T-bana Stadshagen (blå linje).

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret. Tillståndet är gratis, månadskort kostar från och med mars 2013 800 kr alternativt löses parkeringsbiljett per dygn. Gratis parkering mellan 17.00-09.00 på vardagar samt på helger. För mer info se www.stockholm.se/boendep.

Karta

Hör av dig till Anders Lindskog för mer information!

Anders Lindskog

Anders Lindskog

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0704-25 62 00

08-520 015 19

anders.lindskog@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad