Nordenflychtsvägen 65, 7 tr

Bilder

  • Såld!

Nordenflychtsvägen 65, 7 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

Högst upp i huset med hörnläge ligger denna unika 3:a. Bostaden är 92 kvm med en stor balkong på 12,6 kvm. Väldisponerad planlösning som är delvis öppen mellan kök och vardagsrum med gott om plats för umgänge och middagar för stora sällskap samt extra hög takhöjd som ger en fantastisk rymd. De stora fönsterpartierna och det höga läget ger ett härligt ljusinsläpp. På några minuters gångavstånd når du ett brett utbud av restauranger, Lindhagens gallerian med många butiker, systembolag, bussar och tunnelbana. Även närhet till Ulvsundasjöns glittrande vatten och trevlig bryggor.

92 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 064 kr inkl värme, VA och telia triple play (bredband, kabel-tv och ip-telefoni)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
92 kvm
Våning:
7, hiss finns
Byggår:
2009

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

92 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Inbjudande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläderna. Ett stort garderobsutrymme med skjutdörrar som erbjuder generöst med förvaring.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och TV. Även plats för extra förvaring för den som önskar. Det stora fönsterpartiet, i tre väderstreck, och balkongdörren med stora glasrutor ger rummet ett fantastiskt ljusinsläpp. Vardagsrummet ligger med delvis öppen planlösning mot köket.

Balkong

Underbar balkong om hela 12,6 kvm som vetter mot sydväst med sol från förmiddagen fram till kvällen. Trätrall på golvet. Gott om plats för loungemöbler, grill och även blomsterarrangemang för den som önskar.

Kök

Stilrent kök med vita släta skåpluckor, vitt stänkskydd och en mörkgrå bänkskiva. De dubbla raderna överskåp samt underskåp och lådor erbjuder gott om förvaring. Den generösa arbetsytan gör att köket passar perfekt för dig som gillar att laga mat. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn, inbyggd mikrovågsugn och en kyl/frys. Tack vare den delvis öppna planlösningen mot vardagsrummet så finns det gott om plats för ett stort matsalsbord.

Sovrum 1

Lägenhetens största sovrum med gott om plats för en stor säng och nattduksbord. Ingång till en rymlig walk in closet.

Sovrum 2

Lägenhetens andra sovrum ligger ostört beläget mot husets baksida. Härifrån har du en rogivande utsikt ända ned mot Ulvsundasjön. Gott om plats för stor säng och nattduksbord. Även plats för arbetshörna för den som önskar. Tre garderober som erbjuder gott om förvaring.

Badrum

Lyxigt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv med värme och vita helkaklade väggar. Dimbara spotlights i taket. Dusch med vikbara duschväggar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning, två vägghängda skåp, handukstork och WC.

Lägenheten har genomgående hög standard med påkostade materialval. På golvet ligger en snygg enstavsparkett i ek. Väggarna i samtliga rum, sånär som på badrummet, är målade. Den höga takhöjden och de generösa fönsterpartierna ger bostaden en härlig rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 7, hiss finns

Avgift

5 064 kr inkl värme, VA och telia triple play (bredband, kabel-tv och ip-telefoni)

Andel i föreningen

0,92423%

Andel av årsavgiften

0,92423%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 14 oktober 2012
Energiprestanda: 108 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Fastighetsbeteckning

Eden 1

Övrigt

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Eden

Om föreningen

Fastigheten uppfördes av JM 2008. Föreningen består av 121 bostadsrättslägenheter och två hyreslokaler; en lokal på 954 kvadratmeter samt en lokal på 257 kvadratmeter. Båda lokalerna nyttjas som förskola.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

121

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

I föreningens fastighet finns ett fastighetsnät från Telia installerat. Fastighetsnätet förser samtliga lägenheter med så kallad "triple-play" funktionalitet; internet, digital-tv och IP-telefoni. Genom en kopplingsstation i hallen i varje lägenhet kan de boende själva bestämma vilka tjänster som ska vara tillgängliga i de olika mediauttagen i lägenhetens olika rum. Kostnaden för detta är inkluderad i respektive lägenhets månadsavgift så ingen ytterligare avgift tillkommer.
Alla lägenheter har digital-tv med ett basutbud som i dagsläget omfattar följande kanaler:
SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV12, SVT24/Barnkanalen, Kunskapskanalen, TV3 Sport, TV4 Film, TV4 Guld, MTV, Discovery Channel, National Geographic, Eurosport, TNT, TLC, Comedy Center, Acess TV, Investigation Discovery och NFL Network.
Det finns givetvis möjlighet att köpa ett mer omfattande kanalutbud om man så önskar. Kostnaden för detta faktureras respektive lägenhet.

Parkering

I föreningens garage finns 88 parkeringsplatser för bil, fem parkeringsplatser för motorcykel och 19 parkeringsplatser för scooter eller vespa. Garaget har fyra våningar. Garageplatser hyrs i första hand ut till föreningens medlemmar men föreningen kan även teckna hyresavtal med externa parter.

Bilplatserna kostar 1 200 eller 1 500 kr i månaden (beroende på storlek) för boende i föreningen. Motorcykel och scooter kostar 350 kr i månaden.

För information om lediga platser eller om du vill ställa dig i kö för att teckna hyresavtal för en garageplats, kontakta Apcoa Parking på telefon 08-556 306 70 eller via deras info@apcoa.se.

Ekonomi

Överlåtelse -pantsättningsavgifter tas ut enligt föreningens stadgar.

Föreningens ekonomi är mycket god och prognosen för kommande år är utmärkt. Styrelsen har därför beslutat att från och med april 2018 sänka avgifterna med 10 procent. Avgiften kommer att justeras automatiskt av HSB. Man behöver som medlem inte göra någonting för att ändringen skall träda i kraft.

Styrelsen vill också signalera en ambition att sänka avgiften ytterligare under kommande år, givet att de ekonomiska förutsättningarna kvarstår

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

I föreningen finns fyra gemensamma lokaler; en trivsam bastu med relax, en förenings-/festlokal, en gästlägenhet (200 kr/natt) och en tvättstuga. Till i stort sett samtliga lägenheter finns lägenhetsförråd i källaren. Ett flertal cykel- och barnvagnsförråd finns även i anslutning till trapphus och garage.
Se gärna föreningens hemsida för mer information; www.brfeden.se.

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Välkommen till en av de nyaste stadsdelarna i Stockholm. Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område och en del av den nya stadsdelen Lindhagen, som vuxit fram. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Det nya området kommer att få en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picnic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

I närheten

Livsmedelsbutiker
7-Eleven
130 m
Maxi ICA Stormarknad
130 m
Köpcentrum & Gallerior
Frölunda Torg
710 m
Västermalmsgallerian
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Eden
60 m
Förskolan Eden
60 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
1,8 km
Arlanda Express
2,8 km
Grundskolor
Klubben, Kristinebergsskolan
650 m
Fridhemsskolan Efta
750 m
Gymnasium
Atleticagymnasiet
60 m
Yrkesgymnasiet
140 m
Universitet & Högskolor
MHS K Militärhögskolan Karlberg
790 m
Hermods AB
1,1 km
Banker
Handelsbanken Hornsberg
240 m
SEB
570 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
1,7 km
Swing By Golfbaren AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ballbreaker Kungsholmen
260 m
Atum Gym & Fitness AB
270 m
Simhallar & Utomhusbad
Kronobergsbadet
1,8 km
Oxhålsbadet Stora Essingen
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Kajsa Allermalm för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

08-520 015 20

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte