Nordenflychtsvägen 64, vån 3

Bilder

  • Såld!
  • Vardagsrum mot kök
  • Kök
  • Mot sovalkov
  • Kök mot balkong
  • Vardagsrum mot balkongen

Nordenflychtsvägen 64, vån 3 , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

Juridisk person ok. Fri andrahandsuthyrning! Bli först att flytta in i nyproducerad 1,5:a om 44 kvm i populära Etaget, byggt av Tobin Properties. Bilpool, båtpool och fantastisk takterrass i föreningen. Ytterst välplanerad och i absolut toppskick med genomtänka materialval. Stor balkong mot föreningens innergård.

44 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
1 769 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
44 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
326 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

44 kvm

Rumsbeskrivning

KÖK
Köksinredningen är specialritad för projektet. Underskåpen är utförda i knivskuren körsbärsfaner med massiva kantlister i samma träslag. Vitrinskåp har utsida i mörkgrått, djupbetsat utförande och interiören är i mattlackad skuren körsbärsfaner. Bänkskiva är i rostfritt stål med ett generöst uppvik mot vägg. Vid diskhon finns även ett stänkskydd i finslipad ljus granit, New Kashmir White. Den kromade blandaren med diskmaskinsavstängning kommer ifrån Tapwell. Kyl/frys är i rostfritt utförande och utförs fristående. Diskmaskinen utförs helintegrerad. Den rostfria spisen är utrustad med induktionshäll och elektrisk ugn.

BADRUM
På golvet ligger mönstrade cementplattor i format 200x200, Kelim Goose-eye ifrån Marrakech Design. Tak och väggar är målade i en varmgrå kulör. Väggar är försedda med en kaklad bröstning och vid dusch/badkar helkaklas väggen med vit kakelplatta. Sanitetsporslin kommer ifrån Duravit. Badrum är försedda med en specialritad förvaringsskena i lackerat stål. Ett badrumsskåp, spegel och krokar ingår i varje lägenhet och det går även att köpa till extra speglar, krokar och skåp vid behov. Duschväggar är specialtillverkade för projektet. Tvättställ-, badkars-, och duschblandare är i kromat utförande och kommer från Tapwell. Belysningen utförs utanpåliggande i tak och kompletteras med en charmig vridbar väggarmatur vid spegel. Tvättmaskin och torktumlare placeras bakom snickeriluckor i grått, djupbetsat faner med handtag i körsbärsträ. I tvättnisch sitter även förvaringshyllor i grått laminat monterade för en rymlig och dold förvaring. Vitvarorna levereras ifrån Siemens.

GOLV
Vitoljade plankor av asklamell i bred enstav. Som slutbehandling är ytan vaxad för en matt, naturlig känsla.

VÄGG
Väggar målas i en varmt gråvit kulör.

Infornation från dokument "Etaget materialbeskrivning".

Se mer information på Etaget.se

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3, hiss finns

Avgift

1 769 kr inkl. värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

3 916 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 596 kr
VA: 1 320 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel av årsavgiften

0,6054%

Tillträde

Omgående eller enligt ök

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Välkommen till en av de nyaste stadsdelarna i Stockholm. Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område och en del av den nya stadsdelen Lindhagen, som vuxit fram. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Det nya området kommer att få en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picnic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Maxi ICA Stormarknad
90 m
7-Eleven
150 m
Köpcentrum & Gallerior
Frölunda Torg
660 m
Västermalmsgallerian
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Eden
100 m
Förskolan Eden
100 m
Kollektivtrafik
Interfleet Technology AB
1,8 km
Arlanda Express
2,8 km
Grundskolor
Klubben, Kristinebergsskolan
620 m
Fridhemsskolan Efta
710 m
Gymnasium
Atleticagymnasiet
90 m
Yrkesgymnasiet
120 m
Universitet & Högskolor
MHS K Militärhögskolan Karlberg
790 m
Hermods AB
1,1 km
Banker
Handelsbanken Hornsberg
280 m
SEB
530 m
Golfbanor & Golfklubbar
Lars-Magnus Wester
1,7 km
Swing By Golfbaren AB
2,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ballbreaker Kungsholmen
210 m
Atum Gym & Fitness AB
230 m
Simhallar & Utomhusbad
Kronobergsbadet
1,8 km
Oxhålsbadet Stora Essingen
2,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Anders Lindskog eller Johan Ljung för mer information!

Anders Lindskog

Anders Lindskog

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0704-25 62 00

08-520 015 19

anders.lindskog@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte