Kellgrensgatan 10, 10 tr

Bilder

  • Såld!

Kellgrensgatan 10, 10 tr , Kungsholmen Stadshagen , Stockholm

Med ett strålande läge på våning 10 ligger denna toppmoderna 3:a. Lägenheten är byggd av Einar Matsson och färdigställdes under 2015. Planlösningen är väldisponerad med en stor balkong som löper runt bostaden utanför vardagsrummet och bägge sovrummen. Standarden på inredningen är hög med påkostade och exklusiva materialval som valts med omsorg. Mycket goda kommunikationer med Stadhagens tunnelbana runt hörnet och även bra bussförbindelser. Här bor du ostört bara några minuter från Hornsbergs Strand och den fina strandpromenaden. På bekvämt promenadavstånd finns även Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker.

78,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 525 kr inkl. värme, kallvatten, bredband och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
78,5 kvm
Våning:
10, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
450 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

78,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläder. Två garderober och städskåp som erbjuder generöst med förvaring. Vitmålade väggar och vitlaserad enstavsparkett på golvet.

Kök

Stilrent och påkostat kök från HTH med vita släta skåpluckor, en exklusiv bänksskiva och matchande stänkskydd i svart granit. Under överskåpen sitter infällda spotlights för extra belysning. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet och skiljs snyggt av med den ena arbetsbänken. Samtliga vitvaror kommer ifrån Siemens; induktionshäll, kombinerad ugn/micro, ångugn, fläkt, integrerad diskmaskin och en integrerad kyl/frys.

Vardagsrum

Rymligt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, tv-möbel, stort matsalsbord och förvaring för den som önskar. Generöst fönsterparti och utgång till balkongen vilket ger rummet ett generöst ljusinsläpp. Härifrån har du en fantastisk fri utsikt. Vitmålade väggar och vitlaserad enstavsparkett på golvet.

Balkong

Stor balkong som nås från både vardagsrummet och Master Bedroom. Även balkongen har ett stilrent utförande med räcken i mässingsplåt och glasdetaljer. Gott om plats för utemöbler, grill och blommor. Föreningen tillåter grillning med gasol- och elgrill.

Master Bedroom

Lägenhetens största sovrum med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Ingång till lägenhetens förråd som erbjuder generöst med förvaring. Vitmålade väggar och vitlaserad enstavsparkett på golvet.

Sovrum

Lägenhetens andra sovrum med gott om plats för säng och nattduksbord. Även plats för förvaring för den som önskar. Vitmålade väggar och vitlaserad enstavsparkett på golvet.

Badrum

Snyggt och påkostat badrum med grått klinkergolv med golvvärme och väggar med vitt kakel. Dusch med skiljevägg i glas, handfat med en vägghängd kommod inunder och en spegel med belysning ovan, två väggfasta skåp, WC, tvättmaskin och torktumlare.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

10 av 14, hiss finns

Avgift

4 525 kr inkl. värme, kallvatten, bredband och kabel-TV

Driftskostnad

5 400 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 400 kr
VA: 3 000 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Då föreningen i detta fall står för avtal gällande el och vatten så är denna kostnad ungefärlig. För utförligare information kontakta ansvarig mäklare.

Andel i föreningen

0,552%

Andel av årsavgiften

0,552%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme. Föreningen levererar 21 grader in till lägenheten.

Ventilation

Mekanisk till- och frånluft

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3+1 glas med ytterbåge av aluminium

Övrigt

Fastigheten är ett passivhus med en mycket låg energiförbrukning, vilket minskar energikostnaderna. Det moderna uppvärmningssystemet gör att lägenheten slipper element, vilket gör det lättare att möblera.

Vill man ha en varmare innertemperatur än 21 grader så debiterar föreningen de överstigande graderna.

Fastighetsbeteckning

Gladan 9

Övrigt

Säkerhetsdörr med fanerad träyta (Swedoor klass 3).

Förening

Namn

Brf Gladan

Om föreningen

Med ett högt läge i korsningen Kellgrensgatan/ Warfvinges väg ligger Brf Gladan. Byggnaden uppfördes av Einar Mattsson AB och färdigställdes under 2015. Brf Gladan registrerades 2013 och omfattar två huskroppar. Föreningen består av 187 lägenheter, 3 lokaler och 167 garageplatser.

Närhet till kommunikationer med både Stadshagens och Thorildsplans tunnelbanestation samt anslutning till E4:n alldeles intill. Du får närheten till City och kan enkelt ta dig ut till Stockholms omgivningar.

TV och Bredband

Bredbandsbolaget är leverantör av internet under de fem första åren med bashastigheten 100 Mbit/s. Triple-play uttag finns i samtliga rum. Bredbandsbolaget har även kabel-tv med grundutbud. Bredband och kabel-tv ingår f.n. i månadsavgiften.

Parkering

I föreningen finns ett garage i tre plan med 167 garageplatser som går att hyra till en kostnad av 1.550 kr/månad. Till garaget finns en separat kö. I dagsläget finns ett fåtal platser lediga. Fjärrkontroll till garaget ifall man vill ansluta sig. (engångskostnad)

Renoveringar

Inget planerat underhåll då fastigheten är nybyggd 2015.

Ekonomi

Föreningen har en stark ekonomi och i dagsläget finns inga planer på att göra en avgiftsförändring. Under 2016 gjordes en extra amortering på föreningens lån på ung. 3,5 MSEK, utöver budgeterad amortering.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Övrigt

Till medlemmarna förfogande finns cykelrum, barnvagnsrum och ett miljörum. Cykel- och barnvagsrum finns belägna i entréplan i föreningens samtliga trapphus. Det finns även ett cykelförråd i garaget. Nyligen installerades kameraövervakning i garage, entré och soprum.
Gemensam terrass ligger belägen på det nedre taket mellan de två tornen samt en i bottenplan. Föreningen jobbar idag med att öka trivseln med utemöbler och planteringar.

Lägenhetens förråd finns i lägenheten. Föreningen disponerar ett antal förråd som går att hyra, kö i dagsläget, kontakta Einar Mattsson för mer information, telefonnummer 08-586 263 00.

Om området

Kungsholmen Stadshagen

Beläget på nordöstra delen av Kungsholmen finner man detta område som har det mesta att erbjuda. Runt hörnet hittar du mysiga caféer, trevliga restauranger och fina parker. Bara några minuter bort har du Hornsbergs Strand och den fina strandpromenaden, här kan man ta ett dopp och samlas för en picnic eller njuta av solnedgången och utsikten. Nära till Fridhemsplans puls och Västermalmsgallerian med stort utbud av butiker.

Kommunikation

I kvarteret ligger T-bana Stadshagen (blå linje) som på bara 5 minuter tar dig till T-Centralen. 5 minuters gångavstånd till T-bana Thorildsplan (grön linje). Ett flertal bussar trafikerar området (bl a linje 49 och 56) och för dig som pendlar med bil är det nära till Essingeleden.

Närservice

Kring Lindhagensgatan har det i anslutning till de nyproducerade bostadshusen skett en etablering av affärer, caféer, service (kemtvätt) och restauranger. På bekvämt promenadavstånd finns nya Lindhagensgallerian med ICA Maxi, systembolag, apotek och diverse butiker. Bra träningsmöjligheter med Crossfit Atum i grannfastigheten. Även närhet till Friskis & Svettis, Puls & Träning och SATS samt Nordic Wellness i Lindhagensgallerian . Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00. Tillståndet är gratis, månadskort kostar från och med mars 2013 800 kr alternativt löses parkeringsbiljett per dygn. Gratis parkering mellan 17.00-09.00 på vardagar samt på helger.

Karta

Hör av dig till Kajsa Allermalm för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad