Lars Forssells gata 30, 7 tr

Bilder

  • Såld!

Lars Forssells gata 30, 7 tr , Kungsholmen Hornsbergs Strand , Stockholm

Välkommen till en fantastisk bostad som ligger några meter från Ulvsundasjön med glittrande vatten och trevliga bryggor. Lägenheten har ett ypperligt läge högt upp i ett välskött hus. Genomgående stilrena materialval, vitmålade väggar och parkettgolv. Stor balkong med utsikt mot sjön och mot föreningens innergård. Här bor du ostört med närhet till ett brett utbud av restauranger och Lindhagens gallerian med många butiker och systembolag. Även närhet till bussar och tunnelbana. Garage finns i huset!

49 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 145 kr inkl. värme
Typ:
Lägenhet
Boarea:
49 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
705
Byggår:
2013
Driftskostnad:
648 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

49 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Välkomnande hall med gott om plats att hänga av sig ytterkläder. Två garderober med överskåp som erbjuder generöst med förvaring.

Kök

Stilrent kök med ljusa släta luckor, mörk bänkskiva och ljusgrå klinker. Gott om skåpsförvaring och arbetsyta. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet med gott om plats för matbord och ett härligt ljus från rummets stora fönsterparti. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn med varmluft/grill/över/undervärme, fläkt, avfallskvarn, diskmaskin och en kyl/frys.

Vardagsrum

Rymligt rum med gott om plats för soffgrupp, tv-möbel och förvaring. Utgång till balkongen.

Balkong

Rymlig balkong med ett högt läge utan någon balkong ovan. Här kan du njuta av solnedgången över den glittrande Ulvsundasjön och även blicka ned på föreningens mysiga innergård. Gott om plats för både utemöbler och grill.

Sovrum

Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. I rummet finns fyra platsbyggda garderober med överskåp som erbjuder generöst med förvaring.

Badrum

Fräscht badrum med påkostade materialval. Klinkergolv med värme och vita kaklade väggar. Vikbara duschdörrar, handfat med kommod, WC, skåp och tvättmaskin samt torktumlare med avställningsyta ovan.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7 av 8, hiss finns

Avgift

3 145 kr inkl. värme

Driftskostnad

7 780 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
VA: 1 680 kr
Försäkring: 3 100 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Under föreningsinformationen beskrivs uträkningen av driftskostnaderna mer utförligt.

Andel i föreningen

0,27%

Andel av årsavgiften

0,29%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 17 mars 2016
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Obligatoriskt tillägg på avgiften med 200 kr/mån för kabel-tv och bredband.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Jublet

Om föreningen

Brf Jublet är en är äkta förening som registrerades 2008-08-14. Föreningen innehåller med 240 bostadsrätter och 9 lokaler. Adresser i föreningen (inkl lokaladresser) är Franzéngatan 72-82, Hornsbergs Strand 83-89, Lars Forssells Gata 26-34, Lindhagensgatan 143-151. I månadsavgiften ingår värme, fastighetsel för allmänna utrymmen, sophantering och fastighetsskötsel. Digitala tjänster (bredband samt IP-TV) ingår som ett obligatoriskt tillägg men specificeras separat på avgiftsavin.

Gemensamma utrymmen
- Cykelrum: 2 st, samt cykelställ på innergård

- Gemensamhetslokal: Finns ej

Gård
På innergården finns bänkar och bord för samvaro samt lekyta och cykelställ. Entré kan ske via något av trapphusen samt via trappor från Franzéngatan eller Hornsbergs Strand.

Lekplats
Finns på innergården, utrustad med gungor, studsmatta och sandlåda

Rullstols- och barnvagnsrum
Ett per trapphus, förutom Franzéngatan 74 som delar med Lindhagensgatan 141. Nyckel kan lånas av föreningen som skall återlämnas när den inte längre nyttjas, dock senast vid avflyttning.

Tvättstuga
Finns ej

Återvinningsrum
På Franzéngatan finns ett soprum avsett för källsortering och återvinning. Kärl finns bland annat för ljuskällor, elektronik, tomglas och wellpapp.

Antal våningsplan
8-9

Antal hus/portar
1/11

Arkitekt
Bergkrantz Arkitekter AB, http://bergkrantz.se

Byggår
2011-2013

Energiförbrukning
65 kWh/kvm på årsbasis, inklusive garage.

Lokaler
9 varav 9 är uthyrda. Av dessa är samtliga upplåtna med hyresrätt och kontraktstiden löper minst tre år.

Lägenheter
240 st, i storlekarna 1-5 RoK

Lägenhetsnummer
Varje lägenhet har två olika lägenhetsnummer - ett unikt föreningsnummer samt ett nummer enligt Skatteverkets numrering.

Uppvärmning
Husets uppvärmning sker med fjärrvärme och ingår i månadsavgiften. Som komplement finns även bergvärme. Huset kv. Jublet är registrerat för certifiering enligt LEED (Leadership for Energy and Environmental Design) och är i dagsläget ett av de mest energieffektiva flerbostadshusen i Sverige.

Ventilation
FTX-ventilation med värmeväxling.

El och vatten
Föreningen har ett gemensamt elabonnemang, varje lägenhet är i sin tur utrustad med undermätare och betalar för faktiskt förbrukning via tillägg på månadsavgiften. Även kall- och varmvattenförbrukning debiteras bostadsrättshavaren. Varje lägenhet har inloggningsuppgifter till ett avläsningssystem som redovisar statistik för förbrukningen.

Brandvarnare
Varje lägenhet är utrustad med en eller två brandvarnare (beroende på storlek). Det är den enskilde medlems ansvar att vid behov ansvara för underhåll och återanskaffning.

Delat ägarskap
Det är tillåtet med släkt-/föräldra- och barnägande i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek.

Juridisk person: Accepteras ej

Kreditupplysning
Föreningen gör alltid en kreditupplysning på blivande medlemmar.

Pantsättningsavgift
Föreningen tar ut pantsättningsavgift. Avgiften är 1% av gällande prisbasbelopp.

Överlåtelseavgift
Föreningen tar ut överlåtelseavgift á 2,5% enligt gällande prisbasbelopp, som betalas av köparen.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

240

Antal lokaler i föreningen

9

TV och Bredband

Bredband: Fiberanslutning från Ownit Bredband via Stokab, 100/100 Mbps ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften. Det går att uppgradera till 1 000/1 000 Mbps mot en avgift.

Kabel TV: Föreningen har IP-TV från Canal Digital, basutbudet ingår som ett obligatoriskt tillägg i månadsavgiften.

Parkering

Boendeparkering

Garage: Det finns 4 MC-platser och 126 bilplatser, varav 12 st är dubbelplatser, 5 el- och 5 handikapplatser. Avgift för garageplats är 1 700 kr och uppsägningstiden är 3 månader. För närvarande står ca 40 medlemmar i kö, och det går ej att överlåta hyrd garageplats t ex vid försäljning av bostadsrätten. Endast medlemmar i föreningen kan stå i kö för och hyra plats.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Om området

Kungsholmen Hornsbergs Strand

Hornsbergs Strand är ett attraktivt och expansivt område som vuxit fram under de senaste åren. Här bor man invid Ulvsundasjöns glittrande vatten med närhet till Fridhemsplans citypuls. Vid närbelägna Kristinebergs Strand finns båthamn och badbryggor.

Detta område har en tydlig innerstadskaraktär med bostäder, affärer, service, bilfritt torg och en ny prisbelönt strandpromenad. Kristinebergs slottspark ska göras om och bindas samman med Ulvsundasjön. En marin mötesplats med färjehamn och restauranger med uteserveringar planeras längs med strandpromenaden. Längst ner mot vattnet finns en solterrass av trä och den fina parken med bl. a skateboardramp, fotbollsplan, naturstig, plaskdamm och stora gräsklädda lekytor. Här kan man ta ett dopp samlas för en picknic eller njuta av solnedgången och utsikten. I den nyöppnade gallerian som ligger alldeles runt hörnet finner man kontor, butiker, restauranger, apotek, systembolag samt Ica Maxi. Lindhagensgatans esplanad blir huvudstråket.

Kommunikation

Kommunikationerna är goda. Kort promenadavstånd till T-bana Stadshagen (blå linje) som tar dig till T-centralen på 5 minuter. Ca 8-9 minuters promenad till T-bana Kristineberg (grön linje). Två busslinjer 49 och 56 trafikerar området. Med bil tar man sig snabbt ut på Essingeleden och det tar endast ca 10 minuter till Bromma flygplats. Det planeras även en spårväg som ska sträcka sig över hela innerstaden.

Närservice

I området finns även fina promenadstråk, joggingspår och cykelbanor längs vattnet. SATS, Fitness24Seven och Puls & Träning m.fl gym har öppnat i området. Närliggande Ballbreaker erbjuder aktiviteter såsom diskobowling, golf, biljard m.m. Här finns också restaurang och sportbar. I kvarteret Eden finns två daghem. Utöver detta finns i närområdet 5-6 daghem och fler planeras i samband med utbyggnaden i området. Det finns även 3 grundskolor (Kullaskolan, Stadshagsskolan och Stefanskolan). Nära även till S:t Görans Gymnasium.

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Karta

Hör av dig till Kajsa Allermalm för mer information!

Kajsa Allermalm

Kajsa Allermalm

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0735-42 99 90

kajsa.allermalm@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad