Kristinebergsvägen 50, 3 tr

Bilder

  • Såld!

Kristinebergsvägen 50, 3 tr , Kungsholmen Thorildsplan , Stockholm

Perfekt boende för barnfamiljen eller paret. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum. Renoverat kök och badrum. Mycket uppskattad förening med garage för 900kr/månad, gröna innergårdar och förskola.

80,5 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
3 538 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
80,5 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
1979-80
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

80,5 kvm

Rumsbeskrivning

Härlig lägenhet med perfekt disponering högt upp i huset med balkong i sydvästligt läge. Lägenheten har genomgående planlösning med parkettgolv och ljusa väggar i samtliga rum. Tack vare den öppna planlösningen och fönster åt båda håll får man en fantastisk känsla av rymd och ljus. Från den stora balkongen överblickar man en av föreningens uppskattade innergårdar. Möjlighet att glasa in balkongen.

HALL: Stor och inbjudande hall som öppnar upp mot lägenhetens härliga sociala ytor. Gott om plats för avhängning, skoställ och garderober. Säkerhetsdörr.

VARDAGSRUM: Ljust och luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot det underbara köket borgar för många trevliga middagsbjudningar och är dessutom praktiskt för den som är barn och vill ha god uppsikt från köket. Här finns gott om plats för både sittmöbler, TV och läshörna. Från vardagsrummet når man även den rymliga balkongen i högt sydvästläge med plats för balkongmöbler.

KÖK: Modernt och fräscht kök med i stilrena vita luckor och svart bänkskiva som matchar mot det svarta kaklet ovan. Matplats för upp 6-8 personer. Fullt utrustat med integrerad kyl och frys, rostfri inbyggd ugn med glaskeramikhäll, fullstor diskmaskin, inbyggd micro och kaffemaskin. Kök och vardagsrum skiljs åt av en köksö med extra förvaring och arbetsyta som blir en naturlig samlingspunkt både i vardagen och till fest.

SOVRUM 1: Rymligt och ljust sovrum med lugnt läge mot innergård. Plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i intilliggande klädkammare.

SOVRUM 2: Stort och ljust rum med gott om plats för säng, sängbord och ytterligare möblering.

SOVRUM 3: Extrarummet blir ett utmärkt barnrum, arbetsrum eller varför inte en lyxig walk-in-closet? Förvaring finns i inbyggd garderob.

BADRUM: Fräscht och väl tilltaget badrum med fönster. På golvet ligger stilrent mörkt klinker med golvvärme och väggarna har vitt kakel. Utrustat med badkar, tvättställ med kommod samt spegelsåp ovan, WC och tvättmaskin.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

3 538 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 800 kr
Försäkring: 1 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

0,36831%

Andel av årsavgiften

0,36699%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1979-80

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 juni 2008
Energiklass: -
Energiprestanda: 150 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kabel-TV: Ansluten till kabelnät via ComHem (tillkommer en obligatorisk avgift på 46 kr/mån.)
Bredband: Förberett för bredband via Ownit (100 mbit/s för 115 kr/mån).

Förråd: Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.
Gemensamma utrymmen: I varje huslänga finns två gemensamma tvättstugor. Varje tvättstuga är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum med fläktanläggning. Barnvagnsrum finns i varje port och cykelförråd i varje hus. I föreningen finns även grovsoprum/miljöstation, fritidslokal, hobbyrum och gästlägenhet.

Parkering: Föreningen har 208 garageplatser för uthyrning till en kostnad av 900 kr/mån (nås från huset) F.n kö, ca 6 mån. Boendeparkering kostar 800 kr/mån. Alternativt löses parkeringsbiljett per dygn. Avgiftsfri parkering kvällstid på vardagar mellan 17 - 09 samt under helger. För mer info om boendeparkering kontakta Gatu- och Fastighetskontoret på tel 08-508 263 00 eller se www.gfk.stockholm.se

Övrigt

Till lägenheten hör ett rymligt förråd.

Förening

Namn

Brf Ängsknarren 2001

Om föreningen

Brf Ängsknarren består av sex hus med adress Lindhagensgatan 71-81, Geijersvägen 14-24 och Kristinebergsvägen 4-50. Husen ritades av arkitekt Kaj Sucksdorff och byggdes av JM under perioden 1979-1980. Föreningen förvärvade fastigheten 2002. Välskött förening med god ekonomi. Sedan ombildningen har man sålt ett flertal av föreningens hyresrätter. Detta har medfört att man amorterat kraftigt på lånen samt utfört större renoveringar såsom dräneringsarbeten, uppfräschning av gårdarna, renovering av samtliga tvättstugor och utbyte av portar. Föreningen har under 2014-2015 renoverat fasaden vilket är ett stort estetiskt lyft för området. Det finns en gästlägenhet, 12 tvättstugor och två förskolor, Pilfinken och Ängsknarren.

Inga avgiftshöjningar är planerade.

Gemensamma utrymmen: I varje huslänga finns två gemensamma tvättstugor. Varje tvättstuga är utrustad med två tvättmaskiner, torktumlare, mangel och torkrum med fläktanläggning. Barnvagnsrum finns i varje port och cykelförråd i varje hus. I föreningen finns även grovsoprum/miljöstation, fritidslokal, hobbyrum och gästlägenhet.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

324

Antal hyresrätter

34

Antal lokaler i föreningen

44

TV och Bredband

Kabel-Tv via ComHem
Bredband via Ownit

Parkering

Föreningen har ett fräscht garage med 186 p-platser och 15 MC-platser. Garage kostar för närvarande 1.000 kr/mån. och MC-plats 310 kr/mån.

Renoveringar

2005 - Dränering, Portkodsystem, Trappuppgångar,
2007 - Fläktsystem
2009-2014 Hissar
2010 - Portar, Tvättstugor med torkrum
2011- Garagegolv
2012 - Eluppvärmd takavvattning,
2012-2015 - Fasadrenovering
2015 - Tvättstugor, varmmanglar tre st, Återvinningsrum, nytt dörrparti, Hus 6, omdragning av takavvattning
2016 - Återvinningsrum, sprinklerinstallation, Garaget, ventilation, byte till EC-fläkt, Hus 1-6, tak, gångbryggor & stegar
Samordnad upphandling säkerhetsdörrar, Garaget, öppning av hela plan 3300 för uthyrning, Garaget, golv infart & ramp förstärkning med kolfiber, Gårdar & trädgård, ny häckplantering & statushöjning, Hus 4, 5 & 6, dörröppnare, uppgradering,
Garaget, kameraövervakning, utökning,
2017 - Hus 6, elmätarrum, nyinstallation säkerhetsdörrar, Trappuppgångar, ny LED-belysning, Garaget, nya dörrmiljöer och Aptus för ökad säkerhet
2017 - Stolpbelysningen utbytt till pollare med LED
2017 - Portar och gårdsdörrar, byte av låskistor
2017 - Hus 2 & 4, utflytt av inbyggda takavvattnare
2018 - Gårdar, lekplatser, uppgradering av ytor
2018 - Cykelrum, de fyra större, automatiska dörröppnare

Ekonomi

Överlåtelse -pantsättningsavgifter tas ut enligt föreningens stadgar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Kontaktperson

Förvaltaren

E-post

forvaltaren@angsknarren.se

Övrigt

Läs mer om föreningen på www.angsknarren.se.

Om området

Kungsholmen Thorildsplan

Fastigheten är belägen i lugna och trivsamma kvarter. I området finns lekplatser och grönområden samt caféer och flera restauranger. På Lindhagensgatan finns en galleria med bland annat ICA Maxi, apotek och systembolag. I närheten finns också flera gym, såsom SATS och Friskis & Svettis. Närhet till natur och bad såsom Rålambshovsparken, Smedsuddsbadet och Fredhälls badklippor. Ca 10 minuters promenad till Fridhemsplans citypuls där ni finner ett stort urval av service, shopping, mysiga caféer och restauranger.

Lindhagen - en ny stadsdel: Det pågår en stor omvandling av nordvästra Kungsholmen, från Drottningholmsvägen i söder till Ulvsundasjön i norr. Det innefattar Kristinebergs slottspark i sydväst och sträcker sig en bra bit in i Stadshagen i öster. Här har det växt fram en ny spännande stadsdel med bland annat en strandpromenad, strandpark och stadspark, nya butiker, caféer och restauranger och grönområden.

Kommunikation

Ett kvarter från T-bana Thorildsplan (grön linje). Ca 5 minuters promenad till T-bana Stadshagen (blå linje).

Parkering

Om man är mantalsskriven i stadsdelen kan man ansöka om tillstånd för boendeparkering hos Gatu- och Fastighetskontoret tel 08-508 263 00.

Karta

Hör av dig till Anders Lindskog för mer information!

Anders Lindskog

Anders Lindskog

Stockholm Kungsholmen

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0704-25 62 00

08-520 015 19

anders.lindskog@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad