Ankdammsgatan 2, Entreplan

Bilder

Utgångspris

2 695 000 kr

Bevaka slutpriset

Ankdammsgatan 2, Entreplan , Skytteholm , Solna

- Hela bostaden är exklusivt renoverat 2015
- Stor Uteplats
- T-Bana 4 min promenadavstånd till Stockholm C
- 5 min från Solna C och bussar

Exklusivt renoverad och ljus 2:a till salu med härlig uteplats mot mysig innergård.

Välkomna till denna rymliga 2:a i genomgående och påkostat skick om 67 kvm. Stort sovrum, påkostat badrum med dubbeldusch och kök samt härlig uteplats mot innergården.
God förvaring i många garderober och separat källarförråd.
På Ankdammsgatan bor man i en populär och barnvänlig förening med mysig innergård och lekplats och Skytteholmsparken precis utanför porten, endast 4-5 min till T-bana, Solna centrum. Promenadavstånd är det även till de centrala delarna av både Solna och Sundbyberg och i området finns flera dagis och skolor.

67 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 351 kr inkl värme, VA, Kabel-Tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
67 kvm
Våning:
1, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1001
Byggår:
1978
Driftskostnad:
508 kr/månad
Utgångspris:
2 695 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

67 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkomnande och luftig HALL med gott om plats för förvaring med plats för flera garderober samt plats finns för klädhängare, skohylla och skoskåp. Säkerhetsdörr dämpar effektivt ljud från trapphuset. Genom hallen når man samtliga rum i bostaden.
Vitmålade väggar med ljust laminatgolv samt infällda spotlights i taket.

Smakfullt och exklusivt renoverat BADRUM med mörkt klinkergolv och vita helkaklade väggar samt infällda spotlights. Dubbeldusch med duschvägg, vägg hängd WC och handfat med två blandare med kommod för god förvaring och tillhörande spegel samt vädringsfönster.

Direkt in till vänster i lägenheten finns det stora och lätt möblerade VARDAGSRUMMET med stort fönsterparti och plats för både soffgrupp, TV-möbel och bokhyllor. Vardagsrummet är målat i vitt med ljust laminatgolv samt infällda spotlights i tak.

Vidare in i bostaden finner ni SOVRUMMET. Här finns det gott om plats för dubbelsäng och skrivbord samt garderober genom dubbelspegeldörrarna. Sovrummet går i även det i vitt med ljust laminatgolv på golv samt infällda spotlights i tak.

Stort och påkostat KÖK med gott om arbetsytor för hemmakocken. Modernt och trevligt med gott om förvaring och arbetsytor i mörk laminatskiva med kakel ovanför samt rejäl matplats för 6-8 personer invid fönster. Köket är målat i vitt med ljust laminatgolv samt infällda spotlights i taket. Maskinell utrustning: Integrerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ugn och inbyggd mikro, induktionshäll samt fläkt.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Pris

2 695 000 kr Utgångspris

Avgift

3 351 kr inkl värme, VA, Kabel-Tv

Driftskostnad

6 100 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,6%

Andel av årsavgiften

1,6%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskomme

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1978

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övriga byggnader

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Förening

Namn

Brf Korallen

Om föreningen

Föreningen består av totalt 54 st bostadsrätter med adress Ankdammsgatan 2-10. Föreningen arrenderar den intilliggande tomten, Korallen 2, med 24 st parkeringsplatser. I källaren finns en modern tvättstuga med totalt 4 st tvättmaskiner, två torktumlare (varav en större), två torkskåp, två manglar och en centrifug. I anslutning till tvättstugan finns ett inrett biblioteksrum där man kan läsa sin favoritdeckare medan man tvättar. Föreningen har även källarförråd, bastu, trevlig gemensam festlokal samt cykelrum/barnvagnsrum. Barnvagnsrummen finns mycket smidigt placerat precis vid porten till Ankdammsgatan 4 och 8. På gården finns även en trevlig lekplats och gräsmatta. Föreningen har en mycket informativ hemsida, www.korallen1.se

Brf Korallen ligger i ett suveränt läge granne med Skytteholmsparken som erbjuder generösa grönområden, perfekta för picknick eller aktiviteter samt Skytteholmsskolan med förskola till årskurs 9. Skytteholms IP finns även nära till hands för den sportintresserade och Friends Arena är bara en promenad eller kort åktur med tvärbanan bort. All närservice finns i Solna C ett stenkast bort som erbjuder ett stort antal affärer och restauranger. Där finner du även flertalet bussar mot både västerort samt norrort och t-bana där restiden till T-centralen endast är ca 10 min.

Antal lägenheter

54

TV och Bredband

Föreningen har för närvarande avtal med Comhem och i avgiften ingår ett basutbud.

Ett strukturerat kabelsystem kat 5 finns till alla lägenheter med uttag i hallen och i dag är detta anslutet till Bredbandsbolaget med upp till 100 Mbit. Man kan även ansluta sig via Comhem och kabeltvnätet.

Parkering

Eventuella parkeringsplatser ingår inte lägenheterna. Föreningen har tillgång till 24 platser och det finns en speciell kö. Vid försäljning/dödsbo återlämnas platsen och tilldelas enligt kölista. År 2016 är avgiften 375:-/månad som betalas samtidigt som avgiften till föreningen. Omsättningen är för närvarande låg.

I övrigt hänvisas man till Solna Stads boendeparkering.
https://www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/

Renoveringar

2015 Byte av alla fönster
2015 Köksstambyte i port 2
2015 Byte av utomhusbelysningen
2017 Tilläggsisolerat vinden
2018 Byte av låssytem

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

2 kr

Viktiga dokument

Om området

Skytteholm

Välkommen till området vid Solna Centrum. Här bor man centralt med snabb förbindelse (T-bana) in till Stockholm. Solna Centrum ligger precis utanför bostaden. Busshållplatsen vid Solna Centrum ger många alternativa förbindelser. Reser man med bil så når man Essingeleden på ett par minuter. I närområdet finns livsmedelsbutik samt småbutiker. Ett stort utbud och möjligheter till shopping erbjuder Solna Centrums galleria. Fina grönområden erbjuds i Skytteholmsparken samt vid området kring Huvudstabadet. Varför inte gå ner till Pampas Marina en sommarkväll och njuta av god mat och båtliv på uteserveringen på bryggan. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia planeras att stå klar 2015! Mall of Scandinavia är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, 250 butiker och restauranger. www.mallofscandinavia.se

I Skytteholmsparken nedanför huset anordnas mycket skoj så som majbrasa, cirkus, tivoli och uppträdanden från både nationella samt internationella artister mm. Här finns även stor lekplats för barn och pool på sommaren. Minigolfbana samt café längre in i parken. Stor hundrastgård i samma park.

Kommunikation

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med bussar,
pendeltåg, T-bana (in till Stockholm), samt den nybyggda tvärbanan. Med cykel tar man sig till Kungsholmen och Vasastan på ca 15 min. Reser man med bil så når man Essingeleden på ett par minuter.

Närservice

I närområdet finns livsmedelsbutik samt småbutiker. Ett stort utbud och möjligheter till shopping erbjuder Solna Centrums galleria.

Parkering

Boendeparkering till en kostnad av ca: 400 kr per månad

För mer information vänligen läs på Solna Stads hemsida
https://www.solna.se/stadsbyggnad-trafik/parkering/boendeparkering/

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad