Forskargränd 3, vån 6 av 6

Bilder

Fast Pris

5 500 000 kr

Bevaka slutpriset

Forskargränd 3, vån 6 av 6 , Ursvik , Sundbyberg

Spektakulär och ljus gavelfyra högst upp i huset. Enorm takterrass med trädäck för inbjudande middagar med vänner och bekanta. Fritt och högt söderläge utan insyn och med fri utsikt. Tre rymliga sovrum varav två stycken med klädkammare. Kök och vardagsrum om totalt 40 kvm i härligt sydvästläge. Två utmärkta badrum, det ena stort med badkar, tvättmaskin och torktumlare och det andra med dusch.

Föreningen har en unik relaxavdelning som de boende får nyttja. På den ca 125 kvadratmeter stora ytan finns både bastu, gym, möjlighet att utöva yoga eller bara koppla av och återhämta sig.

Lugnt och trivsamt läge med skola, förskola, naturreservatet Igelbäcken och Ursviks motionsområde endast några minuter bort.

Bli först att flytta in i denna underbara lägenhet. Till lägenheten hör ett separat förråd och du är även garanterad garageplats med hiss hela vägen ner! Lägenheten säljs med fast pris och preliminär inflyttning sker 2019-11-22.

107 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 303 kr inkl. värme och kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
107 kvm
Våning:
6, hiss finns
Lägenhetsnummer:
21401
Byggår:
2019
Fast Pris:
5 500 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

107 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Hall med säkerhetsdörr. Garderob, städskåp och plats för hatthylla.

Sovrum 1: Längst in i lägenheten finns ett stort föräldrasovrum om ca 18 kvm. Rummet har fönster i två väderstreck och en rymlig klädkammare.

Sovrum 2: Bredvid sovrum 1 finns detta sovrum om ca 10 kvm. Även detta rum har en rymlig klädkammare.

Sovrum 3: Med ingång från vardagsrummet finns lägenhetens tredje sovrum. Detta är lättmöblerat och ca 10 kvm samt har en bred skjutdörrsgarderob.

Kök och vardagsrum: Underbart stort, ljust öppet kök och vardagsrum om totalt ca 40 kvm. Köksluckor Viken från Marbodal och vita glasskivor ovan arbetsbänkarna i svart laminat. Rostfri kyl och separat frys, rostfri varmluftsugn och häll, rostfri inbyggd mikro i högskåp, integrerad diskmaskin och spiskåpa. Samtliga maskiner från Electrolux förutom spiskåpan som är från Franke. Plats finns för stort matbord och många middagsgäster. I vardagsrumsdelen finns även gott om plats för soffhörna, TV-möbel och bokhyllor. Utgång till en enorm terrass om ca 27 kvm i sydväst. Terrassen har trätrall och ger enormt utrymme för trevliga sommartillställningar.

Badrum: Mycket stort och praktiskt badrum med fönster. Mörkt klinkergolv med golvvärme och vitt matt kakel på väggarna. Här finns badkar, WC, handfat med kommod, spegelskåp, tvättmaskin och torktumlare.

WC/dusch: Smakfullt extra våtrum med likadant mörkt klinkergolv och vitt matt kakel på väggarna som i badrummet. Duschblandare med dusch från Mora och vikduschvägg i klarglas från Svedbergs. WC, handfat med kommod och spegelskåp.

Genomgående i hela lägenheten finns ett mattlackat ekparkettgolv och det är ljusa målade väggar. Inredningen är Bonavas designlinje "Minimalism", se bifogad utrustningslista för mer detaljer.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

6 av 6, hiss finns

Pris

5 500 000 kr Fast Pris

Avgift

5 303 kr inkl. värme och kallvatten

Andel i föreningen

1,3312%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2019

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Fastighetsbeteckning

Ingenjören 1

Förening

Namn

Brf De Fem Elementen

Om föreningen

Brf De Fem Elementen består av fem flerbostadshus med totalt 95 st lägenheter. Inflyttning beräknas ske från maj 2019 och framåt under året. De fem husen är högt belägna på en grön kulle i en attraktiv del av området. Föreningen har en unik relaxavdelning som de boende får nyttja. På den ca 125 kvadratmeter stora ytan finns både bastu, gym, möjlighet att utöva yoga eller bara koppla av och återhämta sig. I huset finns förrådsutrymmen där ett förråd hör till varje lägenhet. Det kommer att finnas 29 st garageplatser i eget garage och 34 st platser i ett externt garage (Bollgaraget). I huset finns även cykelförråd och kombinerat barnvagns- och rullstolsförråd.

I närområdet finns flera skolor och förskolor med klasser upp till årskurs 9. Det finns även en aktivitetspark i området samt naturlekplats strax norr om området. För den idrottsintresserade är Ursvik idealiskt. Vid Ursviks Motionsgård finns utegym, omklädningsrum och bastu. Här finns ett antal olika längder på löpspår och vintertid är spåren en utmärkt möjlighet till längdskidåkning. På kort cykelavstånd nås populära Lötsjön och Råstasjön samt Arenastaden med Friends Arena och Mall of Scandinavias enorma serviceutbud. I området finns bussar som tar dig till Rissne eller Hallonbergen för vidare transport mot city med T-bana. För den bilburne är läget mycket bra med direkt närhet till E18 och E4 och endast ca 15 min till city.

Om området

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Lexander för mer information!

Niklas Lexander

Niklas Lexander

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare Civilekonom

Ansvarig mäklare

070-244 23 60

08-705 59 93

niklas.lexander@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad