Evenemangsgatan 12, vån 7

Bilder

  • Såld!

Evenemangsgatan 12, vån 7 , Arenastaden , Solna

Härlig tvåa med stora sällskapsytor. Gott om förvaringsutrymmen i garderober, förråd i bostaden och klädkammare på ca 3 kvm. Bra utrustat kök med gott om plats för en större matgrupp om så önskas. Denna bostad är ett perfekt boende i Solnas nya moderna stadsdel på fasaden av Mall of Scandinavia. Suveräna kommunikationer med Citybanan som tar dig till Odenplan på ca 5 min, bussar och tvärbana. Välkommen på visning!

70 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 908 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
7, hiss finns
Lägenhetsnummer:
1701
Byggår:
2014
Driftskostnad:
466 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning

HALL: Stor och rymlig hall med avhängning och förvaring direkt till vänster i flertalet garderober.

SOVRUM: Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Rummet har tillgång till en klädkammare om ca 3 kvm. Härifrån når man även loggian om ca 5 kvm.

VARDAGSRUM: Välplanerat och ljust vardagsrum med stora fönsterpartier samt öppen planlösning mot kök.

KÖK: Bra utrustat kök med gott om förvaring i både över- och underskåp. Kakel och belysning ovan arbetsyta. Från köket har man tillgång till ett förråd om ca 3 kvm. Utrustning: Spishäll, kyl/frys, ugn, diskmaskin och köksfläkt.

BADRUM: Helkaklat badrum med klinker på golv. Utrustning: Dusch med duschvägg i glas, handduksvärmare, handfat med underliggande kommod, tvättmaskin och torktumlare med ovanliggande arbetsbänk samt badrumsspegel med belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

7, hiss finns

Avgift

2 908 kr inkl. värme, vatten, kabel-TV, bredband.

Driftskostnad

5 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 000 kr
Försäkring: 3 600 kr

Andel i föreningen

0,96832%

Andel av årsavgiften

0,97%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Förening

Namn

Brf Stjärnhimlen

Om föreningen

Föreningen består av totalt 82 st lägenheter fördelat på 58 st fasadlägenheter och 24 st radhus på taket. Samtliga bostäder är i bostadsrättsform.
I föreningen finns ingen gemensam tvättstuga utan alla bostäder har egna tvättmaskiner och torktumlare. Cykelrum och barnvagnsrum finns på entréplanet. Inga externa förråd finns förutom de som finns i varje bostad. Soprum nås från Evenemangsgatan.

Granne med Brf Pressläktaren finns Friends arena, Quality Hotel Friends och trevliga gångvägar runt Råstasjön. I Arenastaden invigdes ett omfattande handelscentrum, Mall of Scandinavia, som har ca 250 st butiker den 12 november 2015. Kommunikationerna i området är väldigt bra med både buss, citybanan, t-bana, fjärrtåg och tvärbana inom kort avstånd. Buss 515 (Odenplan-Solna Station-Sundbyberg), 509 (Danderyd-Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Brommaplan) och 505 (Järvastaden-Arenastaden-Solna Centrum) har alla hållplatser i närheten. Solna Station finns precis på andra sidan av Mall of Scandinavia! Tvärbanan med sträckning Solna Station-Solna C-Sundbyberg C-Alvik har också hållplats i närheten. Med bil kommer man snabbt ut på E4 och E18 och det är cykelavstånd till Hagaparken, Brunnsviken och Stockholms Innerstad.

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

82

TV och Bredband

Telia digital-tv grundutbud Lagom 18 kanaler samt 100mbit/100mbit bredband ingår i avgiften.

Parkering

Parkman sköter om platser - pris heltid 1800 kr, deltid 900 kr per månad.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Tredimensionell fastighet

Om området

Arenastaden

Det finns egentligen inga motsvarigheter till Arenastaden i hela Skandinavien. Här byggs toppmoderna kontorslösningar och trygga bostäder samt Friends Arena, Sveriges nya nationalarena för fotboll och en plats för många andra unika evenemang.

Kommunikation

Citybanan tar dig till Odenplan på ca 5 min.
T-bana från Solna Centrum eller Näckrosen (blå linje).
Buss: 10 linjer finns i stadsdelen.
Tvärbanan förbinder Solna Station med Alvik via Sundbyberg (2014).
30 minuter till Arlanda.
15 minuter till Bromma flygplats.

Närservice

Mall of Scandinavia är beläget i Arenastaden i Solna, intill Solna station och Friends Arena, endast sju minuter från Stockholm city. Centrumet invigdes den 12 november 2015 och erbjuder en unik kombination av internationella och exklusiva varumärken, matupplevelser och underhållning. Här återfinns hela 224 butiker och restauranger, fördelade på 101,048 m2. The Designer Gallery™ presenterar exklusiva varumärken, mode- och livsstilsbutiker samt ett urval av pop-ups. Dining Plaza samlar över 20 restauranger i vad som är Stockholm största restaurangområde. Filmstaden Scandinavia stoltserar med Sveriges första kommersiella IMAX® och här finner du även Nordens största dukar och flera VIP-salonger. Centrumet är enkelt att nå med kollektivtrafik och har hela 3,700 parkeringsplatser.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad