Stallgatan 22 2tr

Bilder

Utgångspris

2 495 000 kr

Bevaka slutpriset

Stallgatan 22 2tr , Ursvik , Sundbyberg

- Kök & Vardagsrum i öppen planlösning
- Möblerbar balkong mot mysig innergård
- Walk-in-closet
- Stort badrum med golvvärme
- TM / TT / DM
- Ursviks motionsområde
- Cykelavstånd genom Igelbäckens naturreservat till Kista
- Nära till matbutiker & service
- Bra kommunikationer

Kontakta Mäklaren för mer information:

Siyar Hamidanoglu 0707-514347

57 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 394 kr i avgiften ingår värme, vatten, Kabel-tv, Obligatorisk kostnad på 81kr/mån tillkommer för Bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
57 kvm
Våning:
2
Lägenhetsnummer:
523
Byggår:
2015
Driftskostnad:
416 kr/månad
Utgångspris:
2 495 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

57 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till denna väldisponerande 2:a belägen i idylliska Ursvik. Genomgående stilren bostad med luftig och öppen planlösning i ett modernt och nybyggt område som växer så det knakar. Bostaden präglas av mycket ljus genom de stora fönsterpartierna och har balkong i bästa solläge där stora möjligheter finns för fina sommarkvällar med bekantskapskretsen. Här bor man i ett lugnt och fint område med närhet till natur och trevliga strövområden. Välkomna på visning till ett förstaklassigt boende!

Hall
Välkommen till en öppen och rymlig hall med bra förvaringsmöjligheter i anslutning till ytterdörren. Här är golvet av ekparkett och väggarna är vitmålade.

Badrum
Stilrent helkaklat badrum med golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handat med kommod samt spegelskåp ovan, duschhörna med vikbara dörrar, tvättmaskin och torktumlare samt bra bänkytor.

Sovrum
Trivsamt sovrum med plats för dubbelsäng och annan inredning. I rummets garderob ryms en hel del kläder samt annan förvaring. Fönsterpartiet ger rummet ett härligt ljus. I sovrummet är väggarna vitmålade med ekparkett golv.

Walk -in-closet
I anslutning till sovrummet finner ni en rymlig walk in closet med ekparkett och vita väggar. Här finns det gott om förvaringsmöjligheter.

Kök
Köket är praktiskt planerat och trendigt utrustat med fina materialval. Svartbruna köksluckor kombineras snyggt med en trämönstrad bänkskiva och mörka kakelplattor ovan. Utmärkt förvaring med en maskinell utrustning i form av ugn, häll, fläkt, kyl/frys, mikrovågsugn och integrerad diskmaskin. Plats för matbord ryms.

Vardagsrum
Öppen och ljus planlösning mellan kök och vardagsrum med plats för soffgrupp och övrig möblering. Den genomgående planlösningen och utgången till balkongen mot innergården ger en excellent möjlighet till sociala tillställningar.

Balkong
Balkong med högt läge som ger en enastående utsikt över den ljuvliga innergården. Balkongen har gått om plats för möbler.

Område
I Sundbyberg, intill fantastisk natur och omtyckta idrotts- och rekreationsområden, växer Ursvik fram. Närhet till goda kommunikationer och flertalet för- och grundskolor samt oslagbar shopping. I närheten finns växande Arenastaden, Kista Galleria och Solna centrum.

Undersökning av bostad och förening:
Köpare/spekulanter är medvetna om att bostaden köpes i befintligt skick och uppmanas att undersöka bostaden ordentligt. Vidare uppmanas Köpare/spekulanter att undersöka föreningen och föreningens ekonomi.

Budgivning:
Vi tillämpar öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som har inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt. Detta innebär att säljaren avgör när, hur, till vem samt för vilket pris säljaren säljer. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommer till den som köper bostaden.
I de fall det inkommer bud till mäklaren efter att budgivningen är avslutad, men innan köpeavtal är signerade, är mäklaren skyldig att framföra budet till säljaren som får avgöra om denne vill avfärda eller anta budet.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns ej

Pris

2 495 000 kr Utgångspris

Avgift

3 394 kr i avgiften ingår värme, vatten, Kabel-tv, Obligatorisk kostnad på 81kr/mån tillkommer för Bredband

Driftskostnad

5 000 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 2 000 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

1,1953%

Andel av årsavgiften

1,1953%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Det finns barnvagnsförråd, cykelförråd, källarförråd och tvättstuga.

Förening

Namn

Brf Tehuset i Ursvik

Om föreningen

Stora Ursvik växer fram och är snart en fullvuxen stadsdel i Sundbyberg. I området finns all typ av närservice, skolor och förskolor. Tvärbanan planeras rulla 2021 och kommer stanna precis intill Tehuset.
Välkommen till brf Tehuset!

Föreningen Tehuset bildades 2012 och första det huset stod inflyttningsklart i mitten av 2015. Ett par månader senare var det andra huset klart och föreningen består idag av 83 nybyggda lägenheter i storlekarna 1-4 rok och 6 lokaler. Föreningen har även 41 parkeringsplatser för uthyrning i garaget. Fullvärdesförsäkring finns via Folksam. I försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna.
Brf Tehuset delar innergård med Brf Kaffestugan.

Gemensamma utrymmen: Cykelrum, barnvagnrum, tvättstuga

Tar föreningen ut någon överlåtelseavgift?
Ja, 2,5 % på basbeloppet som säljaren debiteras

Tar föreningen ut någon pantsättningsavgift?
Ja, pantsättningsavgift tas ut av medlemmen vid pantsättning med 1 % av prisbasbeloppet

Organisationsform

Bostadsförening

Antal lägenheter

83

Antal lokaler i föreningen

6

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Ursvik

Ursvik är känt för sina gröna skogar och kallas stadens gröna hörn. Om du gillar natur och friluftsliv är Ursvik rätt plats för dig! Stadsdelen gränsar i norr mot Järvafältet och utgörs till största delen av villabebyggelse. Här är en unik kombination av pulserande stadsliv och avkopplande natur.
I Ursviks skogar finns några av de bästa motionsspåren och i anslutning till spåren finns även en motionsgård med omklädningsrum, duschar, bastu och café. Igelbäcken i norra delen av friluftsområdet är idag ett naturreservat. En aktivitetspark ger utrymme för lek och fritidsintressen. Här finns bland annat basketplan, beachvolleybollplan, skateboardbana och lekpark. Har man lust att spela golf ligger Ulriksdals golfklubb i närheten. Många barnfamiljer flyttar in till Ursvik och redan idag finns det flera skolor och förskolor i området. I Ursvik finns 2 st kommunala förskolor som heter Milots förskola och Granatäpplets förskola samt en privat förskola (Pysslingen) som heter Älvkvarnsskolan, de har även en grundskola. Vittra Brotorp och Ursviksskolan är 2 andra grundskolor i Ursvik.

Kommunikation

Från Järvastaden är det korta avstånd till Stockholm city, centrala Sundbyberg och Solna. Det tar det ca 15 minuter till Stockholm city med pendeltåg eller bil. Med buss 504 via Hallonbergen (T-bana) till Sundbybergs station (pendeltåg) tar det ca 15 minuter. Bilpendlar du så är det lätt att ansluta till både E4 och E18. På Enköpingvägen går bussar 540, 157, 197, 118 och 199.

Närservice

På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Coop. Ursvik är ett område som är i ständig utveckling. Här finns nu det mesta man kan tänka sig gällande omsorg med många förskolor och skolor men även restaurang, minilivs och gym.
Från Ursvik är det lätt att ta sig till både shopping så som Kista Galleria, Bromma Blocks, Solna Centrum och Mall of scandinavia.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Siyar Hamidanoglu eller Andre Zadeh för mer information!

Siyar Hamidanoglu

Siyar Hamidanoglu

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare & Franchisetagare

Ansvarig mäklare

070-751 43 47

siyar.hamidanoglu@husmanhagberg.se

Andre Zadeh

Andre Zadeh

Sundbyberg

Solna

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-748 02 98

andre.zadeh@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad