Råsundavägen 72, ep

Bilder

  • Såld!
  • Kök
  • Matplats
  • Kök
  • Kök
  • Kök

Råsundavägen 72, ep , Råsunda , Solna

Mycket fin och påkostad nyproducerad bostad med exklusiva materialval i en äldre och extremt lågt belånad förening med låg avgift. Lägenheten har påkostat kök från Vedum med gråa skåpsluckor och arbetsyta i Carrara marmor. Blandare från Tapwell och vitvaror från Siemens. Infällda spotlights under köksskåp, i hall samt i badrum. Lägenheten ligger centralt med mycket goda kommunikationer och promenadavstånd till Mall of Scandinavia. Välkommen på visning!

33 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
1 595 kr inkl värme, VA, förråd, bredband och tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
33 kvm
Våning:
, hiss finns
Lägenhetsnummer:
32
Byggår:
1950
Driftskostnad:
383 kr/månad

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

33 kvm

Rumsbeskrivning

Hall: Välkomnande hall med avhängning till vänster och förvaringsmöjligheter i två garderober. Infällda spotlights i tak.

Vardagsrum: Vardagsrum med vitmålade väggar och enstavigt mattlackat ekgolv i Kärhs Ek Antium. Utgång till den stora uteplatsen.

Kök: Lägenheten har påkostat kök från Vedum med gråa skåpsluckor och arbetsyta i Carrara marmor. Blandare från Tapwell och vitvaror från Siemens. Infällda spotlights under köksskåp. Utrustning: Induktionshäll, integrerad kyl/frys, inbyggnadsugn i rostfritt stål (varmluftsugn med bland annat funktioner som ecoclean ytbeläggning), inbyggd mikrovågsugn i rostfritt stål, utdragbar köksfläkt, integrerad diskmaskin.

Sovrum: Sovrum med vitmålade väggar och enstavigt mattlackat ekgolv i Kärhs Ek Antium

Badrum: Helkaklat badrum med komfortvärme och klinker på golv. Utrustning: Handfat med underliggande kommod, dusch med glasvägg, wc, badrumsspegel, fördraget för tvättmaskin och torktumlare (följer inte med bostaden)

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

1 595 kr inkl värme, VA, förråd, bredband och tv

Driftskostnad

4 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 000 kr
Försäkring: 1 600 kr

Andel i föreningen

1,283%

Andel av årsavgiften

1,32145%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1950

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 29 september 2010
Energiprestanda: 148 kWh/m² (Atemp) och år

Förening

Namn

Brf Vasen 6

Om föreningen

Föreningen består av totalt 34 st lägenheter, varav en hyresrätt och en lokal. I källaren finns gemensam tvättstuga (två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkrum och en mangel) cykelrum samt barnvagnsrum.

Brf Vasen 6 är belägen i direkt närhet till Solna Station varifrån pendeltåget tar ca 5 min till Stockholms central. På Råsundavägen går även buss 515 till Odenplan. I området finns mataffär, bageri och flera restauranger. Ca 10 min promenad bort finns Solna Centrum med all närservice och t-bana.

Tvättstuga, terrass, cykelförråd och barnvagnsförråd

TV och Bredband

Sappa är leverantör av Tv och Stockholm stadsnät levererar internet. Båda ingår i avgiften.

Renoveringar

2018 - Renovering av entrédörrar
2017: Konverterat lokal till bostäder, renoverat tvättstugan, åtgärdat horisontella stammar, nya entrédörrar och källardörrar, huvudstam under huset bytt, underhåll av yttertak samt installerat snörasskydd.
2016: Ny internet och tv leverantöd med tillhörande fiberdragning.
2015: Häck mot Råsundavägen och singel vid fasaden.
2014/15: Installation av ny fjärrvärmecentral.
2014: Lagat skorstenen.
2011: Omläggning av dränering, nytt tätskikt på gårdsbjälklag samt källaryttervägg, byte av utvändiga avloppsstammar samt brunn.
2010: Asfaltering av parkeringen, köksrenovering (hyreslägenheten)
2009: Balkongrenovering, tre-glas fönster, fasadrenovering.
2008: Hissrenovering.
2007: Trapphusrenovering.
2006/07: Maskiner tvättstuga.
2004: Stambyte samt nya elstigar.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Föreningen har sålt lokaldel som byggts om till bostäder. För detta fick föreningen 6 miljoner kr som använts för att amortera av lån.

Om området

Råsunda

Från Råsundavägen går bland annat buss 515/595 åt ena hållet in till Odenplan och Stockholm via Solna station och åt andra hållet till Sundbybergs centrum/Sundbybergs station. Härifrån går dessutom buss 156 till Danderyds sjukhus och Ulvsunda industriområde. Två tunnelbanestationer Solna C och Näckrosen betjänar området. Till Solna Centrum och T-banan tar det ca 5-10 minuter att gå. Pendeltåget vid Solna station nås också efter en kortare promenad och är man bilburen så tar man sig snabbt in till Stockholms innerstad via Karolinska området. Påfarten till E4 nås på några minuter och E18 likaså. Promenadavstånd till Arenastaden med Mall of Scandinavia är Nordens främsta destination för evenemang, shopping, arbete, boende och rekreation. En helt ny och unik stadsdel med bland annat Sveriges nya nationalarena för fotboll och andra evenemang, ett av Skandinaviens största shoppingcenter med Nordens största SF-biograf.

Närservice

Promenadavstånd till Solna Centrum och Arenastaden med Mall of Scandinavia är Nordens främsta destination för evenemang, shopping, arbete, boende och rekreation. En helt ny och unik stadsdel med bland annat Sveriges nya nationalarena för fotboll och andra evenemang, ett av Skandinaviens största shoppingcenter med Nordens största SF-biograf.

Parkering

Boendeparkering finns på gatan. För folkbokförda i Solna Stad kan tillstånd för boendeparkering sökas på Kommunhuset tel. 08-734 21 00. Man kan även använda deras hemsida www.solna.se och fylla i ansökan. Själva tillståndet är gratis, man löser sedan antingen månadsbiljett 300:- eller 3-månaders biljett 750:- dessa biljetter köps i utvalda kiosker i Solna. Det går även att lösa biljetter dag för dag i automater. För mer information samt priser och blanketter se www.solna.se.

Karta

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,25 % 1,75 %
3 år 1,95 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte