Fridensborgsvägen 127, vån 4

Bilder

Fast Pris

2 895 000 kr

Bevaka slutpriset

Fridensborgsvägen 127, vån 4 , Järvastaden , Solna

- Fast pris. Ring för att boka en privat visning! - Mycket fin 1,5a utan insyn högst upp i huset med bästa solläge ut mot gård och grönska. Bättre läge är svårt att hitta! Rymligt fullstor sovdel med plats för stor säng, förvaring och möblemang om så önskas. Vardagsrum med öppen planlösning mot det fullt utrustade köket med rostfria vitvaror, induktionshäll och integrerad diskmaskin. Välkommen på visning!

45 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 000 kr inkl. värme, kallvatten
Typ:
Lägenhet
Boarea:
45 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
61402
Byggår:
2017/2018
Driftskostnad:
639 kr/månad
Fast Pris:
2 895 000 kr

Mer information

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

45 kvm

Rumsbeskrivning

Nyproducerad 1:a i bästa solläge ut mot gård och grönska, stor solig balkong och bostaden är helt utan insyn. Mycket yteffektiv modern 45 kvm med plats för allt önskvärt möblemang med bibehållna fria sociala ytor. Vardagsrum öppet mot köket och utgång till den underbara soliga balkongen.

Genomgående för hela lägenheten är vitmålade väggar och ekparkett. Entré med säkerhetsdörr klass 3. Hall med kapphängare och förvaring i garderober.

Från hallen nås köket som är öppet mot vardagsrummet. Utrustning i köket: Rostfri inbyggnadsugn, induktionshäll och diskret mekanisk köksfläkt. Högskåp med inbyggd mikrovågsugn. Integrerad diskmaskin. Rostfri kyl/frys. Vita skåpsnickerier.

Från hallen nås även det helkaklade badrummet med dusch. Kombitvättmaskin från Siemens. Duschvägg i klarglas. Spegel med belysning ovan och tvättställ med underliggande vit kommod. Bänkskiva lika som kök och vita väggskåp ovanför kombimaskinen.

Rymligt fullstor sovdel med plats för stor säng, förvaring och möblemang om så önskas.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Pris

2 895 000 kr Fast Pris

Avgift

3 000 kr inkl. värme, kallvatten

Driftskostnad

7 672 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 800 kr
Försäkring: 1 872 kr
Övrigt: 1 000 kr

Kommentar

Övrigt: Varmvatten

Andel i föreningen

0,5138%

Andel av årsavgiften

0,51382%

Reparationsfond

0 kr

Byggnad

Byggnadsår

2017/2018

Energideklaration

Ej utförd.
Energiklass: -

Förening

Namn

Brf Blåbärsskogen

Om föreningen

Kvarteret Blåbärsskogen ligger på ett av Järvastadens mest eftertraktade lägen och består av 130 bostäder, samtliga lägenheter har balkong eller uteplats.

Blåbärsskogen byggs som ett U-format kvarter mellan ett skogsparti i söder och Spegeldammsparken i norr. Här byggs välplanerade lägenheter i olika storlekar för människor i alla åldrar. Samtliga bostäder får minst en balkong eller uteplats, varav några blir riktigt väl tilltagna. Fyra lägenheter får generösa takterrasser med utsikt över parken.
Järvastaden har på kort tid blivit en omtyckt, modern stadsdel på Stockholmskartan. Hit har många redan hittat som vill bo nära både skogen och staden. I synnerhet barnfamiljer har kommit att uppskatta den trygga småstadsmiljön, på smidigt pendelavstånd från innerstan.

Organisationsform

Bostadsrättsförening

Antal lägenheter

130

TV och Bredband

Obligatoriskt tillägg tillkommer om 220 kr/mån för telia tripple play (iptelefoni, bredbant och tv)

Parkering

Parkeringsplatser finns att hyra i garaget som ligger under gården. Här finns även fem platser med laddningsuttag för elbil. Det finns även utvändiga parkeringsplatser att hyra. Dock måste man ringa föreningen och fråga om det finns lediga platser.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Ja

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Övrigt

Till varje lägenhet hör ett förråd i källarplan som är anpassat efter lägenhetsstorleken. Förråden delas av med gallerväggar och utrustas med hylla och klädstång. I källarplanet finns även barnvagns- och rullstolsrum. Förråden är så väl tilltagna att det även ryms en cykel i dem.

Om området

Järvastaden

Här bor ni i barnvänliga Järvastaden med bra kommunikationer. Du kan cykla in till stan på ca 20 min och till Kista C på ca 15 min. Här byggs en helt ny stadsdel nära både stan och naturen. Mellan husen ligger grönområden, cykelvägar och mycket mer. Vill man ta en promenad kan man med fördel promenera ner till Råstasjön och omgivningarna vid vattnet. Ursviks motions gård ligger på gångavstånd med flera banor för sprint eller långfärdskidorI Järvastaden finns även den omtalade Mulle Mecks lekpark. I parken finns också det populära barnbiblioteket. Idag finns Roul Wallenbergs skola och flertalet förskolor. Bland annat finns det restaurang, ICA, gym och café. Området är belägen nära Ulriksdals station (9 min med pendeltåg till Stockholms C) och fantastiska rekreationsområden som Hagaparken, Ulriksdal och Igelbäckens naturreservat. Busshållsplats (540 som går till Universitetet via Bergshamra som har T-bana) och ICA (ska byggas ut med postservice) finns precis utanför huset. I närheten finns Friends Arena och Mall of Scandinavia som är med sitt utmärkta läge och starka erbjudande Nordens mest intressanta köpcentrum. En biograf med 15 salonger, ca 220 butiker och restauranger. Läs mer på Järvastadens egna hemsida www.jarvastaden.seSolna Centrum ligger ca 3 km bort. Affärsgallerian har ca 120 stycken butiker och restauranger och är en fullservice inrättning.

Kommunikation

Buss 540 och 505 som anknyter till både pendeltåg och T-bana. Pendeltåg samt busslinje 509.

Närservice

I närområdet finns även större affärer som Coop, Willys, byggvaruhuset Hornbach och Mall of Scandinavia med oändlig shopping för alla smaker och plånböcker. Inredningsbutiker, modebutiker, sportaffärer, restauranger och caféer, spa, sportsbar, SATS gym och SF med sin IMAX biograf som utlovar filmupplevelser utöver det vanliga samt mataffärerna Hemköp och ICA.

Karta

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Kamjar Shahi för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad